Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(migluzez @ 2010 10 29, 23:06)

Daržininkauju tik antrus metus - pirmais metais draugas pastatė šiltnamį 5 x 11, tai laisvai sutilpom su jo mama, užteko vietos ir abiejų pomidorams, ir agurkams, net arbūzams ir melionams, žodžiu viskam.. 

Po to radau šitą forumą.. ir prasidėjo...  blush2.gif  Kuo toliau, tuo labiau liga reiškiasi.. Įtikinau draugą, kad man reikia atskiro šiltnamio pomidorams.. Didelio  biggrin.gif  Pastatė.. Dar vieną 5 x 11  thumbup.gif

Aik tu peklon,o dar aš savo naujjąjį dideliu skaičiau,viskas reiks užsikast lapais, krapais,žemėm ir dar akmenį ant viršaus užsirint,maniškio labai kuklūs išmatavimai 5x6 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 10 30, 15:31)
......viskas reiks užsikast lapais, krapais,žemėm ir dar akmenį ant viršaus užsirint......

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif psio, pan ledi, užmušei...juoko iki ašarų privarei.. turbūt pusę trijų nakties dar juoktis pradėsiu...diedulis nesupras...
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 10 30, 15:31)
reiks užsikast lapais, krapais,žemėm ir dar akmenį ant viršaus užsirint,maniškio labai kuklūs išmatavimai 5x6 ax.gif

manishkis 5 ant 2,50. ax.gif
tai kuom ponios man uzsikast patartumet? g.gif g.gif

ale nieko, uztai baisiai jis pas mane talpus- siemet sukishau paprikas, svogunus, shpinatu lauka, ridikelius, kelis krapus, kruva baziliku - ir shalia viso to dar 35 daigus pomidoru cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 30, 15:49)
manishkis 5 ant 2,50.  ax.gif
tai kuom ponios man uzsikast patartumet?  g.gif  g.gif

Tu uzsimuryk irnesakyk.gif

O as atradau, kad mano "Vilmos" sakeles su pomidoriukais sunokusiais kaba balkone... Kai viska roviau is siltnamio, tai gaila buvo mesti - pakabinau nenuskynusi ir pamirsau ax.gif Pakako kirminui nuraminti pamacius Casual dezes blink.gif
Atsakyti
ar jauciat, kad rytoj lapkritis? o tai reiskia, kad dar 3-4 menesiukai ir vel prasides malonus rupesteliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 30, 16:49)
ale nieko, uztai baisiai jis pas mane talpus- siemet sukishau paprikas, svogunus, shpinatu lauka, ridikelius, kelis krapus, kruva baziliku - ir shalia viso to dar 35 daigus pomidoru  cool.gif  lotuliukas.gif

Tai gal trim aukštais viską sodinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 10 31, 16:07)
Tai gal trim aukštais viską sodinai hihihi.gif

schmoll.gif nea lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taikiau sejomaina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif spinatu laukas ir svogunai i shiltnami buvo ileisti imtinai nuo balandzio iki geguzes vidurio, o po to jau atejo pomidorai rolleyes.gif

nu jo, liko trys menesiai vepsojimui i seklas, po to bus zemiu pirkimas, i indukus deliojimas ir t.t. jau laukiu ax.gif
Atsakyti
turiu pasiulima saintlinai ax.gif gal galetu imesti i pirma pslp populeriausiu pomidoru rusiu.(nes kazkur ikisau savo sarasiuka,o vel per 50pslp ieskot neturiu kantrybes blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 10 31, 18:22)
turiu pasiulima saintlinai ax.gif gal galetu imesti i pirma pslp populeriausiu pomidoru rusiu.(nes kazkur ikisau savo sarasiuka,o vel per 50pslp ieskot neturiu kantrybes blush2.gif )

pritariu mirksiukas.gif nagi, saintlina greitai greitai perverti visas buvusias temas ir sudarius populiariausiuju sarasha imeti i pirma psl biggrin.gif o mes patikrinsim ar ko nepraleidai ir paburbuliuosim jei ko nors nerasim 4u.gif lotuliukas.gif

tau kaip moteriai ketinanciai vos viena pomidora auginti - vis vien gi ner kas veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 31, 18:28)
nagi, saintlina greitai greitai perverti visas buvusias temas ir sudarius populiariausiuju sarasha imeti i pirma psl  biggrin.gif  o mes patikrinsim ar ko nepraleidai ir paburbuliuosim jei ko nors nerasim  4u.gif  lotuliukas.gif

gal neteisingai parasiau blush2.gif turiu omeny,kad ne per visas temas,o tik is paskutines.ir ne butinai visu,o pacios auginamu ir pasiteisinusiu ax.gif
nes man tik uzsifiksavo sweet millionir black cherry.o jie,kiek supratau,lietuvoj neparsiduoda unsure.gif .tai gal is to sarasiuko,ka nors rasciau kokioj zalioj stotelej ar trobelej ant vistos kojeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 31, 19:28)

tau kaip moteriai ketinanciai vos viena pomidora auginti - vis vien gi ner kas veikti  lotuliukas.gif

Taip taip...dykaduonė bagotyrka...užsiaugino "sweet" milijoną, dabar sėdi ir nosį krapšto...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 31, 19:06)
Taip taip...dykaduonė bagotyrka...užsiaugino "sweet" milijoną, dabar sėdi ir nosį krapšto...

.... agurkus grauzia ir i vieninteli moliuga ziuri...

Mastau ar nebus taip, kad laikina diiiiiideli siltnami vyras anksti pavasari statys g.gif Tiek prisiskaitysiu, prisiziuresiu, kad nekentesiu schmoll.gif Noriu ir as auginti trim aukstais pomidorus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 31 spalio 2010 - 20:41