na saunuoles mergaites.cia kaip nestukei.issiima rubelius,pasidziaugia ir atgal i spinta
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 29, 15:14)
pamirsau dar viena ligos simptoma pamineti mano pomidoru asortimentas ne tik pleciasi, bet buna ir taip, kai turiu laisvesnio laiko ir bunu viena, issimu seklas ir vartineju pakelius, skaitineju aprasymus - svajoju apie pavasari ir vaaasara!
QUOTE(*GREISI* @ 2010 10 29, 19:04)
GREISI temoje matyt tuoj pavasaris (siemet ne taip kaip pernai saltuoju sezonu -net Mamontovas is profilio dingt nespejo )
dar nebloga veikla (kai jau visos seklytes 10000 kartu perziuretos) tai ilist i tinklapius kur pomidoru seklas pardavineja - ir rinktis, rinktis, rinktis....
QUOTE(Casual @ 2010 10 29, 19:42)
dar nebloga veikla (kai jau visos seklytes 10000 kartu perziuretos) tai ilist i tinklapius kur pomidoru seklas pardavineja - ir rinktis, rinktis, rinktis....
sakai ramina
nes tu seklyciu kuriu noriu,tai siustis reikia(o as nemoku )o intike,tik DELFINUS radau.ir tai nezinau ar tuos
QUOTE(Casual @ 2010 10 29, 13:49)
as tai uz pomidorus. Orchideju nevalgau
Nevalgau nei vienų nei kitų
Bet laukiu kada tas sėklas parveš irgi glostinėsiu,dabar tai tik gėlių pakelius pakiloju,paglostau,pravedinu
Sveikos
Atrodo teks ir man užsirašyt į šitą "ligoninę".. Reiškiasi visi būdingi simptomai
Daržininkauju tik antrus metus - pirmais metais draugas pastatė šiltnamį 5 x 11, tai laisvai sutilpom su jo mama, užteko vietos ir abiejų pomidorams, ir agurkams, net arbūzams ir melionams, žodžiu viskam..
Po to radau šitą forumą.. ir prasidėjo... Kuo toliau, tuo labiau liga reiškiasi.. Įtikinau draugą, kad man reikia atskiro šiltnamio pomidorams.. Didelio Pastatė.. Dar vieną 5 x 11 Aišku beveik visą užkišau pomidorais.. Kadangi mes kol kas tik dviese, tai atsivalgėm iki soties, prauginau pakankamai ir tėvams, ir pilną rūsį konservų.. Ir ką - dar pomidorai šiumečiai nesibaigė - aš vėl čia ir kartu su visom jau naujai sėjai sėklyčių dairausi..
Atrodo teks ir man užsirašyt į šitą "ligoninę".. Reiškiasi visi būdingi simptomai
Daržininkauju tik antrus metus - pirmais metais draugas pastatė šiltnamį 5 x 11, tai laisvai sutilpom su jo mama, užteko vietos ir abiejų pomidorams, ir agurkams, net arbūzams ir melionams, žodžiu viskam..
Po to radau šitą forumą.. ir prasidėjo... Kuo toliau, tuo labiau liga reiškiasi.. Įtikinau draugą, kad man reikia atskiro šiltnamio pomidorams.. Didelio Pastatė.. Dar vieną 5 x 11 Aišku beveik visą užkišau pomidorais.. Kadangi mes kol kas tik dviese, tai atsivalgėm iki soties, prauginau pakankamai ir tėvams, ir pilną rūsį konservų.. Ir ką - dar pomidorai šiumečiai nesibaigė - aš vėl čia ir kartu su visom jau naujai sėjai sėklyčių dairausi..
QUOTE(migluzez @ 2010 10 29, 23:06)
Sveikos
.... pirmais metais draugas pastatė šiltnamį 5 x 11......
Pastatė.. Dar vieną 5 x 11 .......... visą užkišau pomidorais..
.... pirmais metais draugas pastatė šiltnamį 5 x 11......
Pastatė.. Dar vieną 5 x 11 .......... visą užkišau pomidorais..
Sakyčiau pas tave labai ūmiai liga pasireiškė, registruotis nereik, mes pačios tave čia paguldysim.... ir negydysim....
O jei čia papuolei, tai jau tegu draugas vėl ruošiasi rankoves raityt statyboms, nes prisiskaitysi ir susigundysi ne vienai dešimčiai veislių augint...
DŽIGITUK, gal po naujų metų kas nors užsisakinės sėklytes, tai galėsi prisijungt prie užsakymo
mano suvalgytieji
,,
Papildyta:
kadangi puslapis baiginejasi -tai bishki gal nieko jei pasitampys......
,,
Papildyta:
kadangi puslapis baiginejasi -tai bishki gal nieko jei pasitampys......
Labai grzu ir patrauklu.....
Casual, jauti malonuma erzindama? Kaip noreciau...niam niam
As siandien issitraukiau seklas, pavarciau, pasvajojau Greiciau pavasaris Pasiilgau
As siandien issitraukiau seklas, pavarciau, pasvajojau Greiciau pavasaris Pasiilgau