Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

na saunuoles mergaites.cia kaip nestukei.issiima rubelius,pasidziaugia ir atgal i spinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 29, 15:14)
pamirsau dar viena ligos simptoma pamineti mano pomidoru asortimentas ne tik pleciasi, bet buna ir taip, kai turiu laisvesnio laiko ir bunu viena, issimu seklas ir vartineju pakelius, skaitineju aprasymus - svajoju apie pavasari ir vaaasara! wacko.gif  wacko.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 10 29, 19:04)

GREISI temoje bigsmile.gif matyt tuoj pavasaris biggrin.gif (siemet ne taip kaip pernai saltuoju sezonu -net Mamontovas is profilio dingt nespejo smile.gif )

dar nebloga veikla (kai jau visos seklytes 10000 kartu perziuretos) tai ilist i tinklapius kur pomidoru seklas pardavineja - ir rinktis, rinktis, rinktis.... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 29, 19:42)
dar nebloga veikla (kai jau visos seklytes 10000 kartu perziuretos) tai ilist i tinklapius kur pomidoru seklas pardavineja - ir rinktis, rinktis, rinktis.... biggrin.gif

sakai ramina g.gif
nes tu seklyciu kuriu noriu,tai siustis reikia(o as nemoku blush2.gif )o intike,tik DELFINUS radau.ir tai nezinau ar tuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 10 29, 19:45)
sakai ramina g.gif

gal sakyčiau- priešingai- užveda mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 29, 13:49)
as tai uz pomidorus. Orchideju nevalgau  irnesakyk.gif

Nevalgau nei vienų nei kitų biggrin.gif
Bet laukiu kada tas sėklas parveš irgi glostinėsiu,dabar tai tik gėlių pakelius pakiloju,paglostau,pravedinu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Atrodo teks ir man užsirašyt į šitą "ligoninę".. g.gif Reiškiasi visi būdingi simptomai ax.gif

Daržininkauju tik antrus metus - pirmais metais draugas pastatė šiltnamį 5 x 11, tai laisvai sutilpom su jo mama, užteko vietos ir abiejų pomidorams, ir agurkams, net arbūzams ir melionams, žodžiu viskam..

Po to radau šitą forumą.. ir prasidėjo... blush2.gif Kuo toliau, tuo labiau liga reiškiasi.. Įtikinau draugą, kad man reikia atskiro šiltnamio pomidorams.. Didelio biggrin.gif Pastatė.. Dar vieną 5 x 11 thumbup.gif Aišku beveik visą užkišau pomidorais.. Kadangi mes kol kas tik dviese, tai atsivalgėm iki soties, prauginau pakankamai ir tėvams, ir pilną rūsį konservų.. Ir ką - dar pomidorai šiumečiai nesibaigė - aš vėl čia ir kartu su visom jau naujai sėjai sėklyčių dairausi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2010 10 29, 23:06)
Sveikos smile.gif

Atrodo teks ir man užsirašyt į šitą "ligoninę"..  g.gif  Reiškiasi visi būdingi simptomai  ax.gif 

.... pirmais metais draugas pastatė šiltnamį 5 x 11...... 
Pastatė.. Dar vieną 5 x 11  thumbup.gif .......... visą užkišau pomidorais..

Sakyčiau pas tave labai ūmiai liga pasireiškė, registruotis nereik, mes pačios tave čia paguldysim.... ir negydysim.... lotuliukas.gif
O jei čia papuolei, tai jau tegu draugas vėl ruošiasi rankoves raityt statyboms, nes prisiskaitysi ir susigundysi ne vienai dešimčiai veislių augint... smile.gif

DŽIGITUK, gal po naujų metų kas nors užsisakinės sėklytes, tai galėsi prisijungt prie užsakymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 30 spalio 2010 - 07:32
oi kaip "karsta" cia pas mus, pomidoru gripas siaucia! rolleyes.gif
Atsakyti
mano suvalgytieji biggrin.gif

user posted image

,,

user posted image
Papildyta:
kadangi puslapis baiginejasi -tai bishki gal nieko jei pasitampys......
Atsakyti
Labai grzu ir patrauklu..... rolleyes.gif
Atsakyti
Casual, jauti malonuma erzindama? blink.gif blink.gif Kaip noreciau...niam niam doh.gif

As siandien issitraukiau seklas, pavarciau, pasvajojau wub.gif Greiciau pavasaris blush2.gif Pasiilgau ax.gif
Atsakyti