Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

pabandykit paskui is manes saipytis nono.gif

Isvaziuoju i kaima, tai nors keturias dieneles nieks neerzins naujom pomidoru veislem biggrin.gif Sedesiu sau, lapnosiu konservuotus ir galvosiu - kokie geri, skanus ir siemet auginti..
Visom gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 spalio 2010 - 08:41
QUOTE(saintlina @ 2010 10 29, 09:38)
pabandykit paskui is manes saipytis  nono.gif

Isvaziuoju i kaima....

Nesišaipysim, vistiek čia visų "katilas juodas"..

Kur čia man išlėkt g.gif Jei lėkt, teks su visais pomidorų konservais.... Palauksiu kol visos parsibaladosit su šviežiom nuotaikom ir mintim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 28, 21:23)
uzkrecianti jusu aistra pomidorams.........
siandien jau turiu 18 rusiu pomidoru seklu blink.gif ..........
o svarbiausia, kad norisi dar keleto, bet manau siltnamukui ir situ per daug bus...............
tikiuosi ir toliau sauniai bendradarbiausime  yahoo.gif

Taip, pasilankyk čia dažniau, pamatysi kas čia link pavasario darysis, tikras bobturgis, bruzdelynas....klinika...o daktarų nėr..

18.... ir mažoka atrodo?...link reanimacijos traukia, ane? smile.gif tongue.gif Nieko, diedulis pastatys dar vieną šiltnamiuką, smagiau bus smile.gif

Būtinai sumesim klupes, mums patinka, kai į "palatą" naujokų paduoda thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 29, 11:19)
Taip, pasilankyk čia dažniau, pamatysi kas čia link pavasario darysis, tikras bobturgis, bruzdelynas....klinika...o daktarų nėr..

18.... ir mažoka atrodo?...link reanimacijos traukia, ane?  smile.gif  tongue.gif Nieko, diedulis pastatys dar vieną šiltnamiuką, smagiau bus smile.gif

Būtinai sumesim klupes, mums patinka, kai į "palatą" naujokų paduoda thumbup.gif

oi fainuoles jus, merginos. skaitau siandien ir juokais nebegaliu kaip cia linksma.
jau regis turiu nors po viena rusi visokiu spalvu, bet labai noriu dar green zebra, kazkada juos pamaciau ir pamirsti negaliu niekaip wub.gif . ir tie dar traukia juodi vynuoginiai apie kuriuos daug cia kalbeta, zodziu nesimato pabaigos norams.
siltnamukas nera labai mazas 27m.kv. brt kazi kiek ten netilpo, bet buvau papriku prikisus daug, bet jauciu, kad tai buvo ju pirma ir paskutine vasara siltnamuke, na nebent kampa koki gaus, nes pasirodo, kad mes ju nelabai niam. zodziu nera padeties be iseities.
o kas liecia jusu ligonine, tai registruojuosi group.gif , nes rei issiaiskinti ar cia liga ar laikinas alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokios "pomidorienės" linksmos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Blyn, aš šiltnamio neturiu normalaus verysad.gif Tik nedidukas, kuriame žemaūgiai telpa blush2.gif Ech... turiu tik 4 rūšis pomidorų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 29, 12:15)
Kokios "pomidorienės" linksmos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Blyn, aš šiltnamio neturiu normalaus verysad.gif  Tik nedidukas, kuriame žemaūgiai telpa blush2.gif  Ech... turiu tik 4 rūšis pomidorų  verysad.gif

Junkis, pralinksminsim ir tave, pakutensim tavo B savimeilę, kad nevargintų tavęs keturpėsčiai po šiltnamį su miniaku ropinėt...... tongue.gif ir kad šiltnamiuką aukštyn pratemptų... "užkrėsim" ir prireklamuosim visokių pomidorų išbandyt.. smile.gif
Atsakyti
Šiltnamis, aišku, kad bus... kažkada unsure.gif Vyras jau matė gigantiškus pavyzdžius šioje temoje - žino kas laukia, ale dar nežinom kur statyti unsure.gif Tai ir laukiu... turėč šiltamį - tai amen su mini kiekiais ir šioje nišoje biggrin.gif
Noriu ir to, ir ano ...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 29, 12:15)
Kokios "pomidorienės" linksmos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Blyn, aš šiltnamio neturiu normalaus verysad.gif  Tik nedidukas, kuriame žemaūgiai telpa blush2.gif  Ech... turiu tik 4 rūšis pomidorų  verysad.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 10 29, 12:58)
Junkis, pralinksminsim ir tave, pakutensim tavo B savimeilę, kad nevargintų tavęs keturpėsčiai po šiltnamį su miniaku ropinėt...... tongue.gif  ir kad šiltnamiuką aukštyn pratemptų... "užkrėsim" ir prireklamuosim visokių pomidorų išbandyt.. smile.gif

Užkrės,užkrės patikėk wink.gif net aš pomidorų nevalganti užsikrėčiau biggrin.gif .svaigstu vis apie naujas veisles,laukiu kol Loreta pradės po naujų sėklų prekyba ir iš Ugnužės esu užsisakiusi sėklų,dukra turi parvežt.
Plinta baiiiisiiii pomidorligė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 10 29, 13:31)
net aš pomidorų nevalganti užsikrėčiau biggrin.gif svaigstu vis apie naujas veisles..

Plinta baiiiisiiii pomidorligė biggrin.gif

lotuliukas.gif tai gal reik prie temos prierašo "infekcinė ligoninė"?

Dar nuskintų paskutinių pomidorų nesuvalgėm, žiema neprasidėjo, o naujų sėklų jau mirtinai reikia... Tema iš pirmo puslapio neiškrinta, tai kas bus pavasarį....

Pastebėjau, kad pagal "ligos" sunkumo formą pomidorinė tema nusileidžia tik orchidėjoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 29, 13:44)
pomidorinė tema nusileidžia tik orchidėjoms smile.gif

as tai uz pomidorus. Orchideju nevalgau irnesakyk.gif
Atsakyti
pamirsau dar viena ligos simptoma pamineti mano pomidoru asortimentas ne tik pleciasi, bet buna ir taip, kai turiu laisvesnio laiko ir bunu viena, issimu seklas ir vartineju pakelius, skaitineju aprasymus - svajoju apie pavasari ir vaaasara! wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 29, 15:14)
pamirsau dar viena ligos simptoma pamineti mano pomidoru asortimentas ne tik pleciasi, bet buna ir taip, kai turiu laisvesnio laiko ir bunu viena, issimu seklas ir vartineju pakelius, skaitineju aprasymus - svajoju apie pavasari ir vaaasara! wacko.gif  wacko.gif

Oi, ne tu viena tokia, mano vyras juokiasi eidamas pro šalį, sako, pailsėk iki pavasario, o aš negaliu - išsitraukiu sėklas, pasidžiaugiu ir vėl padedu blush2.gif doh.gif , tai va, tik lieka laukti, kol vėl pakvips pavasariu...
Atsakyti