pabandykit paskui is manes saipytis
Isvaziuoju i kaima, tai nors keturias dieneles nieks neerzins naujom pomidoru veislem Sedesiu sau, lapnosiu konservuotus ir galvosiu - kokie geri, skanus ir siemet auginti..
Visom gero savaitgalio
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 28, 21:23)
uzkrecianti jusu aistra pomidorams.........
siandien jau turiu 18 rusiu pomidoru seklu ..........
o svarbiausia, kad norisi dar keleto, bet manau siltnamukui ir situ per daug bus...............
tikiuosi ir toliau sauniai bendradarbiausime
siandien jau turiu 18 rusiu pomidoru seklu ..........
o svarbiausia, kad norisi dar keleto, bet manau siltnamukui ir situ per daug bus...............
tikiuosi ir toliau sauniai bendradarbiausime
Taip, pasilankyk čia dažniau, pamatysi kas čia link pavasario darysis, tikras bobturgis, bruzdelynas....klinika...o daktarų nėr..
18.... ir mažoka atrodo?...link reanimacijos traukia, ane? Nieko, diedulis pastatys dar vieną šiltnamiuką, smagiau bus
Būtinai sumesim klupes, mums patinka, kai į "palatą" naujokų paduoda
QUOTE(Edexa @ 2010 10 29, 11:19)
Taip, pasilankyk čia dažniau, pamatysi kas čia link pavasario darysis, tikras bobturgis, bruzdelynas....klinika...o daktarų nėr..
18.... ir mažoka atrodo?...link reanimacijos traukia, ane? Nieko, diedulis pastatys dar vieną šiltnamiuką, smagiau bus
oi fainuoles jus, merginos. skaitau siandien ir juokais nebegaliu kaip cia linksma.
jau regis turiu nors po viena rusi visokiu spalvu, bet labai noriu dar green zebra, kazkada juos pamaciau ir pamirsti negaliu niekaip . ir tie dar traukia juodi vynuoginiai apie kuriuos daug cia kalbeta, zodziu nesimato pabaigos norams.
siltnamukas nera labai mazas 27m.kv. brt kazi kiek ten netilpo, bet buvau papriku prikisus daug, bet jauciu, kad tai buvo ju pirma ir paskutine vasara siltnamuke, na nebent kampa koki gaus, nes pasirodo, kad mes ju nelabai niam. zodziu nera padeties be iseities.
o kas liecia jusu ligonine, tai registruojuosi , nes rei issiaiskinti ar cia liga ar laikinas
Kokios "pomidorienės" linksmos
Blyn, aš šiltnamio neturiu normalaus Tik nedidukas, kuriame žemaūgiai telpa Ech... turiu tik 4 rūšis pomidorų
Blyn, aš šiltnamio neturiu normalaus Tik nedidukas, kuriame žemaūgiai telpa Ech... turiu tik 4 rūšis pomidorų
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 29, 12:15)
Junkis, pralinksminsim ir tave, pakutensim tavo B savimeilę, kad nevargintų tavęs keturpėsčiai po šiltnamį su miniaku ropinėt...... ir kad šiltnamiuką aukštyn pratemptų... "užkrėsim" ir prireklamuosim visokių pomidorų išbandyt..
Šiltnamis, aišku, kad bus... kažkada Vyras jau matė gigantiškus pavyzdžius šioje temoje - žino kas laukia, ale dar nežinom kur statyti Tai ir laukiu... turėč šiltamį - tai amen su mini kiekiais ir šioje nišoje
Noriu ir to, ir ano ...
Noriu ir to, ir ano ...
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 29, 12:15)
QUOTE(Edexa @ 2010 10 29, 12:58)
Junkis, pralinksminsim ir tave, pakutensim tavo B savimeilę, kad nevargintų tavęs keturpėsčiai po šiltnamį su miniaku ropinėt...... ir kad šiltnamiuką aukštyn pratemptų... "užkrėsim" ir prireklamuosim visokių pomidorų išbandyt..
Užkrės,užkrės patikėk net aš pomidorų nevalganti užsikrėčiau .svaigstu vis apie naujas veisles,laukiu kol Loreta pradės po naujų sėklų prekyba ir iš Ugnužės esu užsisakiusi sėklų,dukra turi parvežt.
Plinta baiiiisiiii pomidorligė
QUOTE(Lady Dy @ 2010 10 29, 13:31)
net aš pomidorų nevalganti užsikrėčiau svaigstu vis apie naujas veisles..
tai gal reik prie temos prierašo "infekcinė ligoninė"?
Dar nuskintų paskutinių pomidorų nesuvalgėm, žiema neprasidėjo, o naujų sėklų jau mirtinai reikia... Tema iš pirmo puslapio neiškrinta, tai kas bus pavasarį....
Pastebėjau, kad pagal "ligos" sunkumo formą pomidorinė tema nusileidžia tik orchidėjoms
QUOTE(Edexa @ 2010 10 29, 13:44)
pomidorinė tema nusileidžia tik orchidėjoms
as tai uz pomidorus. Orchideju nevalgau
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 29, 15:14)
pamirsau dar viena ligos simptoma pamineti mano pomidoru asortimentas ne tik pleciasi, bet buna ir taip, kai turiu laisvesnio laiko ir bunu viena, issimu seklas ir vartineju pakelius, skaitineju aprasymus - svajoju apie pavasari ir vaaasara!
Oi, ne tu viena tokia, mano vyras juokiasi eidamas pro šalį, sako, pailsėk iki pavasario, o aš negaliu - išsitraukiu sėklas, pasidžiaugiu ir vėl padedu , tai va, tik lieka laukti, kol vėl pakvips pavasariu...