Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 10 27, 22:17)

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 10 27, 23:18)
visiems skelbiu - auginu tik vienos rusies viena pomidora. Psio.

lotuliukas.gif oi, negaliu... metų anekdotas lotuliukas.gif
Smagiai jūs čia mane nuteikėt nuo pat ryto... ačiū drinks_cheers.gif

P.S. mergičkos, hm... gal kurios augino MONDIAL, MACARENA veislės pomidorus?... Gal kokiam VLN ar KN bobturgyje apie juos pletkų girdėjot? Aš girdėjau, kad skalambija, tik nesupratau kurioj pusėj.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 28 spalio 2010 - 07:47
kazkas siame forume kadaise intensyviai ieskojo Macarena seklu. Minejo, kad labai skanus ar pan. Pamenu, kad placiajame internete radau prekiaujancia siom seklom firma.. tik 500 seklu pakuotem. Net man pasirode daugoka. Toliau jais nesidomejau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 10 28, 09:27)
...... Macarena seklu.... Minejo, kad labai skanus .. tik 500 seklu pakuotem..... Net man pasirode daugoka.

Daugoka? Tau?!... bet užtat CASUAL su jos mizernu 300 rūšių garantuotai pralenksi, jokia užkietėjusi pomidorininkė nepavys lotuliukas.gif

g.gif reik gal palaukt, kol atsilieps ta kuri augino, ir jei tikrai paragavusi neišspjovė... gal pabandyt... blush2.gif
Atsakyti
nu kurgi pralenksiu. Pas ja bus 300 rusiu, o cia tik viena rusele. Neduok Dieve, dar niekam tikus.. Ne, nerizikuosiu.

O tai jei atsiras neisspjovusi to atsikasto Macarena, jamsi 500 seklu? Va cia daugiau yra, mazu neuzteks vien Macarenos

http://www.kedainius...f216bee0a22eb24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 spalio 2010 - 08:49
QUOTE(saintlina @ 2010 10 28, 09:47)
Neduok Dieve, dar niekam tikus.. Ne, nerizikuosiu.

O tai jei atsiras neisspjovusi to atsikasto Macarena, jamsi 500 seklu?

Jaaa, tu teisi.. čia didesnė rizika už kaskadininko.. gal man pvz. nepatiks.. Nejamsiu jų, tuo labiau 500 doh.gif geriau pas ką nors į šiltnamį reiks įlįst paragaut, jei pasigirs tokių turintis tongue.gif
Ir nuorodoj kažkodėl niekas nesužavėjo...

Nu, tikriausiai iki sausio apsiribosiu tuo ką turiu. Daug metų ir iki šiol buvau labai patenkinta savo DELFIN'ais. Tai vieninteliai, kurie niekad neiškrinta iš mano sąrašo. Visos kitos veislės keičiasi kaip emigrantai..
Atsakyti
tik neikishk nosies i tema - tai tik is manes ir juokiasi g.gif

tureciau edexos shiltnami tai tikrai 300 sutalpinciau tongue.gif

o dabar shiltnamis tokio dydzio, kad kaip ziurkeno narvelis doh.gif ir tai apie 38 daigus ikisht sugebejau cool.gif

apziurejau jusu Macarenas blink.gif gal jie ten netycia vienu skaicium per daug prie kainos parashe g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa, laishkeliai visoms kam zadejau ishplasnojo siandien 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 10 28, 11:10)

apsiribosiu tuo ką turiu

labai itikinamai skamba
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 28, 18:03)
1. tik neikishk nosies i tema - tai tik is manes ir juokiasi  g.gif

2. labai itikinamai skamba
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1. Nesijaudink, turi likimo drauge. Dviese visad smagiau smile.gif
2. Aha, ir as beveik patikejau.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 28, 19:03)
1.tiesa, laishkeliai visoms kam zadejau ishplasnojo siandien  4u.gif  4u.gif  4u.gif

2.labai itikinamai skamba
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1.Ačiū 4u.gif

2. tikrai...tik įkišk nosį į temą tai ir šaiposi....... o gal aš iš sėklų mozaiką darau.... bebe.gif
Atsakyti
uzkrecianti jusu aistra pomidorams, merginos. siais metais pavasari nusipirkau triju rusiu pomidoru, o pasejau dvi (cia pirmieji mano savarankiskos darzininkystes metai). siais metais jau turbut vasara atradau sia saunia temele. ir........ nejuciom.................. siandien jau turiu 18 rusiu pomidoru seklu blink.gif . na, manau, kaip po dvieju rusiu, tai 18 jau nemazas progresas. o svarbiausia, kad norisi dar keleto, bet manau siltnamukui ir situ per daug bus. aciu uz sauniai ir naudingai praleista laika ir informacijos megakieki rolleyes.gif . tikiuosi ir toliau sauniai bendradarbiausime yahoo.gif
Atsakyti
saunuole thumbup.gif 18 - tik grazi pradzia, iki sejos meto, dristu manyt, skaiciukas kiek padides biggrin.gif
I sita tema kai zmogus uzeini, tai tu seklu skaicius geometrine progresija dideja. Va, tik issiziojo Edex apie megstamiausius mylimiausius istikimiausius Delfinus, o as jau ir pastaciau ausis - gal ir man reik bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 spalio 2010 - 20:37
Delfinai tikrai geri, mano gimine kitokiu ir neskynė is siltnamio nors ir turėjau apie 20 rušių, šitie labiausiai patiko....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 10 29, 00:55)
Delfinai tikrai geri......... mano gimine kitokiu ir neskynė........... šitie labiausiai patiko....

didis.gif assa.gif
Atsakyti