Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

vilnietes,priminkite,prasau,adresiuka trobeles ant vistos kojeles ax.gif nu nerandu praeitoj temukei.ir,eigu neklistu,tai sheteligas ten salia butu g.gif ir su kokiu visuomeniniu transportu galiu ten patekti is virsuliskiu?aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 12 10, 13:08)
Laba diena.

Esu,tiksliau būsiu,pirmakartė pomidorų augintoja biggrin.gif Teoriškai atrodo prisiskaičiau sočiai,bet kaip visada teorija nuo praktikos labai skiriasi.
Tai vat aš su pirmu klausimuku pas jus blush2.gif Parsisiunčiau sėklyčių.Jos sudėtos į mini polietileninius maišiukus.Ar man tas sėklytes persidėt kažkur į popierinius maišelius ar joms nieko neatsitiks tuose maišeliuose 4u.gif ?

Labukas,politileniniuose maiseliuose geriau seklu nelaikyk ,pasidaryk is popieriaus mazus vokelius ,uzsirasyk pomidoru pavadinima ir susidek seklytes,susek su "krokodilu" ir tikrai nebus jokios problemos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 11, 18:31)
vilnietes,priminkite,prasau,adresiuka trobeles ant vistos kojeles ax.gif nu nerandu praeitoj temukei.ir,eigu neklistu,tai sheteligas ten salia butu g.gif ir su kokiu visuomeniniu transportu galiu ten patekti is virsuliskiu?aciukas 4u.gif

Zirmunu 67. Del visuomeninio transporto nelabai ka galiu pasakyt blush2.gif Nepamenu, kada juo vaziavau.. Ten Zirmunu RIMI netoli, Sheteligas. Tik toji parduotuve truputi toliau, kitoj gatves pusej. Salia jos kadaise buves restoranas 'Saltinelis'.
Bet ta parduotuve nebedirba, uzdaryta. Reik skambint vadybininkei ir tartis, kokiu nori seklyciu. As taip iki siol ir nepaskambinau doh.gif
Atsakyti
Saintlina, tai ji ir nebedirbs? O savo pageidavimus gali telefonu isreiksti ir ispildys?
Atsakyti
aciukas,saintlina aciuks.gif
kita savaite bandysiu nulekti nors iki sheteligo.buciau vaziavus su savo transportu,bet kriiize koja pakiso ir nepakeitem padangu,o su vasarinem daug nepavazinesi.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 12 12, 17:48)
Labukas,politileniniuose maiseliuose geriau seklu nelaikyk ,pasidaryk is popieriaus mazus vokelius ,uzsirasyk pomidoru pavadinima ir susidek seklytes,susek su "krokodilu" ir tikrai nebus jokios problemos. thumbup.gif

Ačiū labai už atsakymą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 12, 20:04)
Saintlina, tai ji ir nebedirbs? O savo pageidavimus gali telefonu isreiksti ir ispildys?

parduotuve nebedirbs. Kai skambinau, nebuvo tos vadybininkes su kuria reiktu kalbetis. Bet sake, kad visas seklas, kurios yra Agrimatco elektronineje svetaineje, galima isigyti butent per ta vadybininke. Beda ta, kad ten didmenines pakuotes. Bet Edexa sako, kad galima susitart, kad parduotu tiek, kiek prasai. Zodziu, reiks susikaupt, paskambint ir viska issiaiskint. Tik kad tie prieskalediniai rupesciai ir darbe atsiskaitymas uz nacionaline parama (hrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) visai nepalieka laiko dienom po miesta pazylioti.
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 13, 09:12)
aciukas,saintlina  aciuks.gif
kita savaite bandysiu nulekti nors iki sheteligo.buciau vaziavus su savo transportu,bet kriiize koja pakiso ir nepakeitem padangu,o su vasarinem daug nepavazinesi.

ner uz ka 4u.gif
Bet Shetelige nieko naujo. Neapsimoka kol kas nei vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 13, 09:59)
ner uz ka  4u.gif

nors paziuresiu i ta cuda biggrin.gif gal ka ir rasiu,nes be edexos turimu seklu,jokiu daugiau neturiu ax.gif .ir is viso truputi nervas ema,ar isdigs jie pas mane,nes labai jau prastai pas mane augalai auga g.gif .bet tikiuosi nereikes pirktis is bobuciu nezinia kokiu ir tik pavalgymui.
Atsakyti
UAB “Agrimatco Vilnius” S.Lozoraičio g.19, LT-53228, Garliava, Kauno raj., Lietuva ...
gal kuri iš Garliavos :gal galit pasakyt ar yra ten parduotuvė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karosė: 13 gruodžio 2010 - 15:02
QUOTE(Karosė @ 2010 12 13, 15:01)
UAB “Agrimatco Vilnius” S.Lozoraičio g.19, LT-53228, Garliava, Kauno raj., Lietuva ...
gal kuri iš Garliavos  :gal galit pasakyt ar yra ten parduotuvė

Aš iš garliavos 4u.gif radau irgi šį adresą internete.Bandysiu užsukt artimiausiom dienom,parašysiu kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 13, 11:59)

Taip, dabar ten kalėdinės puošmenos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 12 13, 15:41)
Aš iš garliavos 4u.gif radau irgi šį adresą internete.Bandysiu užsukt artimiausiom dienom,parašysiu kas ir kaip 4u.gif

O gal netyčia žinot ar Aleksote, Kalvarijų gatvėj Kauno sėklų parduotuvė dar yra? Gal ten kas gero yra?
Atsakyti