Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(jediara @ 2010 12 08, 10:22)
lotuliukas.gif Pirmoji sausio mėn "išgraibstysi" viską ir mums neliks  lotuliukas.gif  doh.gif

Jei jau taip nutiktų, prašom man skųstis...mielai pasidalinsiu savo grobiu mirksiukas.gif ...aš ne vilkas.. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 08 gruodžio 2010 - 09:27
QUOTE(jediara @ 2010 12 08, 09:22)
lotuliukas.gif Pirmoji sausio mėn "išgraibstysi" viską ir mums neliks  lotuliukas.gif  doh.gif

neisgraibstys. Gi mamos zemes lopinelis jau vos sutalpins tiek, kiek ji dabar turi. Nebent visos gimines kiekviena laisva turimos zemes centimetra nusavintu.
Arba savo silnamy trim aukstais lysves formuotu.
Atsakyti
Virtuvėje vienam vazone ant palangės radau sudygusius 5 pomidoriukus.. blink.gif Paskui gerai apžiūrėjusi radau ir žievelę pomidoro..lygtai juoduko.. matyt per paskutinį pikniką kažkas ten "paslėpė" maximinio pomidoriuko liekanas lotuliukas.gif
Tikriausiai būsiu priversta augint.. negi per tokį šaltį laukan išmesi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 08, 13:09)
Virtuvėje vienam vazone ant palangės radau sudygusius 5 pomidoriukus.. blink.gif Paskui gerai apžiūrėjusi radau ir žievelę pomidoro..lygtai juoduko.. matyt per paskutinį pikniką kažkas ten "paslėpė" maximinio pomidoriuko liekanas lotuliukas.gif
Tikriausiai būsiu priversta augint.. negi per tokį šaltį laukan išmesi.. unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu negaliu nesusijuokus...

cia kaip mano citrina nuo konteinerio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 08, 13:09)

gal to kur cia kazkas labai klausinejo? Kumato ar pan?

buvau ir as seklelej- reiks vasario pradzioj atvaziuot sake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 08, 13:36)

buvau ir as seklelej- reiks vasario pradzioj atvaziuot sake ax.gif

Nieko nepirkai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 08, 13:57)
Nieko nepirkai?  blink.gif

nusipirkau delfinu, Prisca, Sub Arktik,
is nukainuotu; Florida petit, de barao (geltonus), zolotaja kaplia
kitus- vasario pradzioj pirksiu biggrin.gif cool.gif

vasari sake tures visokiu spalvu, formu ir t.t. sake vien juoduku pernai ar ne 15 rushiu buvo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 08 gruodžio 2010 - 14:10
QUOTE(Edexa @ 2010 12 08, 08:08)
LADY-DY, neverk, šiuo metu dar tikrai nėr ko graužtis smile.gif Pavasarį bus proga leistis į turistinį žygį ir aplankyt žymiausias Kauno sėklų parduotuves smile.gif

Tai jau dabar reik išeit,kad iki pavasario suspėčiau biggrin.gif kaip Poška pėsčiomis į Vilnių į mokslus ėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 08, 13:36)

Ne, ne KUMATO schmoll.gif ten tokie vyšniniai juodi, geltoni ir raudoni buvo, tai pagal žievelę nusprendžiau, kad juodukas, geltono ir raudono spalva aiškiai matytųsi... Nu, tegu auga, kol netrukdo per langą žiūrėt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 08, 16:09)
Nu, tegu auga, kol netrukdo per langą žiūrėt.. lotuliukas.gif

Nieko, kai trukdys - galvosi - ka padarysi, negi tiek auginau, o dabar ismesiu... susitaikysi, kad nera ko cia pro langus ziuret ir auginsi toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 08 gruodžio 2010 - 15:48
QUOTE(Lady Dy @ 2010 12 08, 08:42)
Ahaaa jūs visokias parduotuvėles lankot,o pas mus Plungėj tik nuo sausio pradės dirbt tokios parduotuvėlės sad.gif tai čia dabar turiu skaityt ir nervuotis ania biggrin.gif kaip šluojat lentynas. biggrin.gif  sad.gif tik giriatės tą nusipirkau ir tą prigriebiau, vsio einu pabliaut angel_sadangel.gif  cry.gif  lotuliukas.gif

nepergyvenk, ner plungej uz tad yra Klaipedoj smile.gif as jau apsniukstinejus, sudomins sakyk, nuleksi ten nusipirkt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 08, 11:26)
Jei jau taip nutiktų, prašom man skųstis...mielai pasidalinsiu savo grobiu mirksiukas.gif ...aš ne vilkas.. smile.gif  smile.gif  smile.gif

Visai pamiršau tą parduotuvę doh.gif , kai bazes pravažiavau - prisiminiau, bet jau negrįžau atgal bash.gif Teks važiuoti sausio mėn biggrin.gif
Atsakyti