Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Edexa jau suskaudinot sirdi,pakilo upas, noris ir man lekt ieskot, kazka pirkt...jau miegosiu neramiai... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Ech, Edexa, pavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 07, 19:30)
Ech, Edexa, pavydziu blush2.gif

a ko? Sekliukiu vis mazai? Nepersistenk, vistiek daug neapsokinesi kita vasara.
Oi, man gi pipirus reik is taves pasiimt doh.gif

O as tai Edexai ne kiek nepavydziu.. nenoriu nei akyse matyt visu tu seklu. Matyciau, tai prisisluociau visko is eiles. Po to galvok, kur sutalpinti. Vienas vargas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 07, 19:38)
Oi, man gi pipirus reik is taves pasiimt  doh.gif

O as tai Edexai ne kiek nepavydziu.. nenoriu nei akyse matyt visu tu seklu. Matyciau, tai prisisluociau visko is eiles. Po to galvok, kur sutalpinti. Vienas vargas.

NEapsokinesiu, pomidorus mama augins ax.gif

Saintlina, as tau vis nerasau, nes vis neturiu galimybes uzvesti tau ju - grizusi tik lovon keliauju arba tualeta apsikabinusi sedziu blush2.gif Na, dar nesesim, galim palaukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 07, 20:38)
Oi, man gi pipirus reik is taves pasiimt  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif cia kaip toj reklamoj, karta paragaves negali sustot ax.gif
Atsakyti
IR patikekit kokia ironija - tie keli moliugai taip ir guli pas mane-negaliu net paziureti i ju puse doh.gif Nenoriu net sodinti kitamet ju.. gal praeis g.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 07, 19:44)
gal praeis g.gif

kai pagimdysi, tikrai praeis biggrin.gif Is patirties sakau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gruodžio 2010 - 20:20
QUOTE(Edexa @ 2010 12 07, 19:02)
Šiandien aplankiau SĖKLELĖS parduotuvėlę. Yra 7 rūšių juodų pomidorų, taip pat raudonų vyšninių SLADKAJA GROZD, dryžuotų, smulkiavaisių žalių vienos rūšies.. Raudonų daug daug ir visokių. Deja pavadinimų nesistengiau įsimint, nes ten bandžiau viską nufotkint...

Reikės ir man šią parduotuvę aplankyti bigsmile.gif
Atsakyti
Ahaaa jūs visokias parduotuvėles lankot,o pas mus Plungėj tik nuo sausio pradės dirbt tokios parduotuvėlės sad.gif tai čia dabar turiu skaityt ir nervuotis ania biggrin.gif kaip šluojat lentynas. biggrin.gif sad.gif tik giriatės tą nusipirkau ir tą prigriebiau, vsio einu pabliaut angel_sadangel.gif cry.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 08 gruodžio 2010 - 07:43
QUOTE(jediara @ 2010 12 07, 23:45)
Reikės ir man šią parduotuvę aplankyti  bigsmile.gif

LADY-DY, neverk, šiuo metu dar tikrai nėr ko graužtis smile.gif Pavasarį bus proga leistis į turistinį žygį ir aplankyt žymiausias Kauno sėklų parduotuves smile.gif

Jediara, ir kitos "pavyduolės", labai rekomenduoju ją aplankyt ne dabar, o nuo sausio vidurio, žadėjo pasistengt kuo daugiau visokių įdomybių gaut... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 12 07, 20:38)

O as tai Edexai ne kiek nepavydziu.. 

drinks_cheers.gif tikrai.. gailėt, užjaust mane reiktų... kur man viską sutalpint reiks.. doh.gif Dar gerai, kad mama savo žemės lopinėlį turi, va ten ir papilsiu visas atliekamas sėklas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 12 08, 09:42)
Ahaaa jūs visokias parduotuvėles lankot,o pas mus Plungėj tik nuo sausio pradės dirbt tokios parduotuvėlės sad.gif tai čia dabar turiu skaityt ir nervuotis ania biggrin.gif kaip šluojat lentynas. biggrin.gif  sad.gif tik giriatės tą nusipirkau ir tą prigriebiau, vsio einu pabliaut angel_sadangel.gif  cry.gif  lotuliukas.gif

na, dziaugtis reikia, kad nors nuo sausio atsidarys, nes manau pas mus prastesne situacija - seklomis prekiauja tik prekybos centrai (atspekit ar skiriasi asortimentas juose lotuliukas.gif ? beveik nesiskiria schmoll.gif ). tai va taip, kaip pilypas is kanapiu ir kiurksai zmogus forume, kad apsisviestum ir isigytum ka idomesnio
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 08, 10:08)

Jediara, ir kitos "pavyduolės", labai rekomenduoju ją aplankyt ne dabar, o nuo sausio vidurio, žadėjo pasistengt kuo daugiau visokių įdomybių gaut... bigsmile.gif

lotuliukas.gif Pirmoji sausio mėn "išgraibstysi" viską ir mums neliks lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti