Edexa jau suskaudinot sirdi,pakilo upas, noris ir man lekt ieskot, kazka pirkt...jau miegosiu neramiai...
Ech, Edexa, pavydziu
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 07, 19:30)
Ech, Edexa, pavydziu
a ko? Sekliukiu vis mazai? Nepersistenk, vistiek daug neapsokinesi kita vasara.
Oi, man gi pipirus reik is taves pasiimt
O as tai Edexai ne kiek nepavydziu.. nenoriu nei akyse matyt visu tu seklu. Matyciau, tai prisisluociau visko is eiles. Po to galvok, kur sutalpinti. Vienas vargas.
QUOTE(saintlina @ 2010 12 07, 19:38)
O as tai Edexai ne kiek nepavydziu.. nenoriu nei akyse matyt visu tu seklu. Matyciau, tai prisisluociau visko is eiles. Po to galvok, kur sutalpinti. Vienas vargas.
NEapsokinesiu, pomidorus mama augins
Saintlina, as tau vis nerasau, nes vis neturiu galimybes uzvesti tau ju - grizusi tik lovon keliauju arba tualeta apsikabinusi sedziu Na, dar nesesim, galim palaukti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 07, 20:38)
cia kaip toj reklamoj, karta paragaves negali sustot
IR patikekit kokia ironija - tie keli moliugai taip ir guli pas mane-negaliu net paziureti i ju puse Nenoriu net sodinti kitamet ju.. gal praeis
Papildyta:
kai pagimdysi, tikrai praeis Is patirties sakau.
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 07, 19:44)
gal praeis
kai pagimdysi, tikrai praeis Is patirties sakau.
QUOTE(Edexa @ 2010 12 07, 19:02)
Šiandien aplankiau SĖKLELĖS parduotuvėlę. Yra 7 rūšių juodų pomidorų, taip pat raudonų vyšninių SLADKAJA GROZD, dryžuotų, smulkiavaisių žalių vienos rūšies.. Raudonų daug daug ir visokių. Deja pavadinimų nesistengiau įsimint, nes ten bandžiau viską nufotkint...
Reikės ir man šią parduotuvę aplankyti
Ahaaa jūs visokias parduotuvėles lankot,o pas mus Plungėj tik nuo sausio pradės dirbt tokios parduotuvėlės tai čia dabar turiu skaityt ir nervuotis ania kaip šluojat lentynas. tik giriatės tą nusipirkau ir tą prigriebiau, vsio einu pabliaut
QUOTE(jediara @ 2010 12 07, 23:45)
Reikės ir man šią parduotuvę aplankyti
LADY-DY, neverk, šiuo metu dar tikrai nėr ko graužtis Pavasarį bus proga leistis į turistinį žygį ir aplankyt žymiausias Kauno sėklų parduotuves
Jediara, ir kitos "pavyduolės", labai rekomenduoju ją aplankyt ne dabar, o nuo sausio vidurio, žadėjo pasistengt kuo daugiau visokių įdomybių gaut...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 12 07, 20:38)
tikrai.. gailėt, užjaust mane reiktų... kur man viską sutalpint reiks.. Dar gerai, kad mama savo žemės lopinėlį turi, va ten ir papilsiu visas atliekamas sėklas
QUOTE(Lady Dy @ 2010 12 08, 09:42)
Ahaaa jūs visokias parduotuvėles lankot,o pas mus Plungėj tik nuo sausio pradės dirbt tokios parduotuvėlės tai čia dabar turiu skaityt ir nervuotis ania kaip šluojat lentynas. tik giriatės tą nusipirkau ir tą prigriebiau, vsio einu pabliaut
na, dziaugtis reikia, kad nors nuo sausio atsidarys, nes manau pas mus prastesne situacija - seklomis prekiauja tik prekybos centrai (atspekit ar skiriasi asortimentas juose ? beveik nesiskiria ). tai va taip, kaip pilypas is kanapiu ir kiurksai zmogus forume, kad apsisviestum ir isigytum ka idomesnio
QUOTE(Edexa @ 2010 12 08, 10:08)
Jediara, ir kitos "pavyduolės", labai rekomenduoju ją aplankyt ne dabar, o nuo sausio vidurio, žadėjo pasistengt kuo daugiau visokių įdomybių gaut...
Pirmoji sausio mėn "išgraibstysi" viską ir mums neliks