Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 12 03, 17:46)
ne.... nepamiršau, bet prastai jaučiausi, poliklinikoj lašelinę gavau..neseniai namo parmakalavau... tai jau kaip ir vėloka buvo skambint.. pirmadienį.. smile.gif

blink.gif blink.gif
oho...
kas gi nutiko kad taip????

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 03, 17:50)

Čilių per mažai valgiau... kraujospūdžio laiku nesusitvarkiau.. biggrin.gif Dabar picą kepu ir čilių visą krūmą prikaposiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kurią sudomins tokių sėklučių pasirinkimas smile.gif

http://www.plant-world-seeds.com/
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 03, 19:41)
Gal kurią sudomins tokių sėklučių pasirinkimas  smile.gif

na jau ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif man uzteks sekleles ir gal tomatofest biggrin.gif
o jei realiai - tai ir shitu sugebeciau apsieit blush2.gif bet labai idomu vis kazka naujo "atrast" ax.gif siemetiniais savo eksperimentais buvau labai patenkinta thumbup.gif baisiai smagu buvo ta ivairove pomidoru priziureti rolleyes.gif
man dar kokiu dvieju shiltnamiu reik kad tilptu bent puse to, ko noreciau lotuliukas.gif

beje, vakar paskutinius savo du pomidorus suvalgem ax.gif seniai jau but ju nebelike, bet buvo ikrite tarp obuoliu ir nieks ju anksciau nepamate smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 12 03, 18:05)
Čilių per mažai valgiau... kraujospūdžio laiku nesusitvarkiau.. biggrin.gif Dabar picą kepu ir čilių visą krūmą prikaposiu  biggrin.gif

doh.gif tai kas per kraujospudis kad reik chillius cielais krumais vartot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 03, 16:45)
Taip, DELFINAI nepigūs, bet jei radai už 7 lt, tai gali pirkt, nes pavasarį gali dar labiau kainą pakelt...
Aš irgi šiuo metu tokia kaina pirkau ir labai džiaugiuosi, kad taip pigiai gavau biggrin.gif

Tai as ir taip pagalvojau kad po nauju gali pakilti kainos ir leksiu pirkt, kuria diena....
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 03, 17:45)
Taip, DELFINAI nepigūs, bet jei radai už 7 lt, tai gali pirkt, nes pavasarį gali dar labiau kainą pakelt...
Aš irgi šiuo metu tokia kaina pirkau ir labai džiaugiuosi, kad taip pigiai gavau biggrin.gif

Kuo jie ypatingi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 12 05, 14:47)
Kuo jie ypatingi?  blush2.gif

Labai skanūs (dar niekas nenupeikė, tik labai gyrė ir vis kaišiojo nosį į mano šiltnamį, ieškojo DELFINŲ.. tongue.gif ) transportabilūs, bet ne "akmeniniai", dera kekėmis, derlius visada geras (na, šią vasarą sunkiau buvo..) aukštaūgiai, dera iki šalnų, jei reikia, nuskinti tinka ilgesniam laikymui žiemos laikotarpiui, vaisiai normalaus dydžio, smulkesni puikiai telpa į stiklainį, labai tinka gaminti pomidorus savo sultyse (geresnių tam reikalui kol kas neužtaikiau..) smile.gif
Vienintelis minusas - labai tanki lapija, bet...aš ją sėkmingai praretinu iki reikiamos kondicijos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 05, 16:37)
Labai skanūs (dar niekas nenupeikė, tik labai gyrė ir vis kaišiojo nosį į mano šiltnamį, ieškojo DELFINŲ.. tongue.gif ) transportabilūs, bet ne "akmeniniai", dera kekėmis, derlius visada geras (na, šią vasarą sunkiau buvo..) aukštaūgiai, dera iki šalnų, jei reikia, nuskinti tinka ilgesniam laikymui žiemos laikotarpiui, vaisiai normalaus dydžio, smulkesni puikiai telpa į stiklainį, labai tinka gaminti pomidorus savo sultyse (geresnių tam reikalui kol kas neužtaikiau..)  smile.gif
Vienintelis minusas - labai tanki lapija, bet...aš ją sėkmingai praretinu iki reikiamos kondicijos.. smile.gif

Ačiū už paaiškinimą - ieškosiu ir aš pabandyti ax.gif
Atsakyti
As ir siais metais pabandziau ju pirma karta ir pas mane visi ieskojo tik ju, na dar blac chery
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 03, 18:41)
Gal kurią sudomins tokių sėklučių pasirinkimas  smile.gif

blush2.gif domina... viskas domina... ech.
Atsakyti
tai taip ir yra 4u.gif
tik ten ner kazkokiu 'ale" -pokuciu. tai tiesiog kaina uz 10 seklyciu.

[/quote]

labukas,tai ten yra seklos po 10 vnt. as uzsisakiau ir jau gavau ,viskas ivyko labai greitai,cia kalbama apie Loretos seklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 06 gruodžio 2010 - 18:00
Šiandien aplankiau SĖKLELĖS parduotuvėlę. Yra 7 rūšių juodų pomidorų, taip pat raudonų vyšninių SLADKAJA GROZD, dryžuotų, smulkiavaisių žalių vienos rūšies.. Raudonų daug daug ir visokių. Deja pavadinimų nesistengiau įsimint, nes ten bandžiau viską nufotkint...

Viskas būtų buvę gerai, tačiau garantiniam keičiau nekokybišką fotiko kortelę ir visas mano žurnalistinis tyrimas su vaizdine medžiaga nuėjo katinui po uodega... verysad.gif

Kai ką nusipirkau, (moliūgų, agurkų, pipirų..) doh.gif kai ką gavau dovanų ax.gif kai ką pirksiu sausio mėnesį kai bus asortimento papildymas.. tongue.gif
Atsakyti