Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 15:43)
...... sake kol kas tik virshuj 617 kabinete buna........

lotuliukas.gif sakiau, kad teks už durų stovėt kojas sukryžiavus... kol pardaveikos 7-ame aukšte kavą geria...
O ar klausei ką nors apie sėklas? Gal nukainuotų superinių yra, kokių yra, kiek yra... jei nėra, tai kada bus, kada nukainavimas, kokių naujovių šįmet bus, kada pradės vežt.... ir t.t. ir t.t.... Jei jau ragelį išdrįsai pakelt, tai įkyriai reik būt, kaip paparacui, jei nori ką sužinot ir gaut... tongue.gif Jei nieko, tai ko ten eit..žiūrės kaip į exponatą..
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 16:17)
O ar klausei ką nors apie sėklas? Gal nukainuotų superinių yra, kokių yra, kiek yra... jei nėra, tai kada bus, kada nukainavimas, kokių naujovių šįmet bus, kada pradės vežt.... ir t.t. ir t.t.... Jei jau ragelį išdrįsai pakelt, tai įkyriai reik būt, kaip paparacui, jei nori ką sužinot ir gaut... tongue.gif  Jei nieko, tai ko ten eit..žiūrės kaip į exponatą..

va dabar tai pasijauciau visishka mėmė unsure.gif blush2.gif
nieko nepaklausinejau blush2.gif tik darbo laiko ax.gif
toks vyriokas rusishku akcentu kalbėjo, pamaniau ne jis pardavineja tai gal nieko nezino, bet itariu kad butent jis ten tas Sam-Samyj - pats ponas direktorius g.gif
nu žodžiu, mėmė unsure.gif galit užmėtyti pernykščiais pomidorais......

Edexa :
(37) 312576 mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif taigi dar į jokį traukinį nepavėlavom.. mirksiukas.gif pardaveikos gi ten, viršuj, savo varnų lizde sėdi, tinginių pypkę rūko.. O tas akcentinis diedulis tai tikrai savininkas, apie jį vienas Kauno laikraštis kažkada rašė...
Gerai, ryt paskambinsiu, šiandien man jau diena baigėsi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 16:24)
galit užmėtyti pernykščiais pomidorais......

Edexa   :
(37) 312576    mirksiukas.gif

pomidorai2.gif pomidorai2.gif biggrin.gif

Informuokit ir mane neismanele... Kur yra parduotuve, koks darbo laikas...

Ir jeigu ka daugiau suzinosit irgi prasau informuot ax.gif O jeigu ne, tai reiks ir man skambint g.gif sulauks netylancio telefono, gal prades savo darbo vietoj sedet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 gruodžio 2010 - 15:44
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 02, 16:36)
sulauks netylancio telefono, gal prades savo darbo vietoj sedet biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
isivaizduoju, kad jei visos cia uzsukancios skamteltu tai jie ten rimtai apacion nusileistu, langus atsigramdytu, dulkes nusivalytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 16:36)
šiandien man jau diena baigėsi...

o tai kada tu keliesi, kad tokioj ankstybej jau gult eini? unsure.gif
Atsakyti
casual tu ten kalbejei apie tuos baltus pomidorus, kur man siuntei?jie nehibridai kaip supratau...jei seklu reik galiu atsiust,vistiek nusimato is mano puses tau laiskas tuo paciu galiu imest smile.gif
jau dabar parasyk tikslu ju pavadinima, kad nereiktu savuoju krikstyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau ZS galvojau nusipirksiu Delfinu, bet kazkaip nustebau kad jie tokie brangus ....7 Lt su virsum ir tik 10 seklu, pernai pirkau ir neatsimenu kad tiek dauk buciau mokejus....
O dabar isijungiau sonis.lt, cia dar brangiau 8.99....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 03 gruodžio 2010 - 12:15
Taip, DELFINAI nepigūs, bet jei radai už 7 lt, tai gali pirkt, nes pavasarį gali dar labiau kainą pakelt...
Aš irgi šiuo metu tokia kaina pirkau ir labai džiaugiuosi, kad taip pigiai gavau biggrin.gif
Atsakyti
tylu cia siandien g.gif gal seklu ispardavimas kur vyksta biggrin.gif

gal galetumete man durai paaiskinti,kaip ten su uzsakimu pas loreta.pvz spaudziu ant pertekliaus,ismeta daug visokiu rusiu pvz pomidoru ir salia kaina nuo 2 iki 3 lt.tai suprantu,kad tai pokelio kaina ar eilini rozu kazka maisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 16:36)
Gerai, ryt paskambinsiu, šiandien man jau diena baigėsi... lotuliukas.gif

gal bandei paskambint? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 03, 17:37)
gal galetumete man durai paaiskinti,kaip ten su uzsakimu pas loreta.pvz spaudziu ant pertekliaus,ismeta daug visokiu rusiu pvz pomidoru ir salia kaina nuo 2 iki 3 lt.tai suprantu,kad tai pokelio kaina ar eilini rozu kazka maisau doh.gif

tai taip ir yra 4u.gif
tik ten ner kazkokiu 'ale" -pokuciu. tai tiesiog kaina uz 10 seklyciu.
Atsakyti
ne.... nepamiršau, bet prastai jaučiausi, poliklinikoj lašelinę gavau..neseniai namo parmakalavau... tai jau kaip ir vėloka buvo skambint.. pirmadienį.. smile.gif
Atsakyti