Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Statistinis vienetas @ 2010 12 02, 13:36)
Corazonus auginau, gausiai derėjo ir skanūs, tik pas mane kažkodėl labai jau vėlai pradėjo derėt.  Ir Betaliuksus auginu. Dėl ligų negaliu pasisakyt nes kažkaip iki šiol  pavyko išvengti ligų ( tfu, tfu, tfu - bar , bar, bar  cool.gif  )
O kur sėklų galima gaut?  bigsmile.gif  Tokių dar neturėjau, o ir pagal aprašymą turėtu patiks. man tokie "mėsingi" patinka...  blush2.gif

as tai ragavau augintus Edexos. tai galiu pasakyt, kad tokie salsteli jie... Prie mesos gal nelabai g.gif Bet as pomidorus labiausiai vienus megstu valgyt, tai man patys paciausi wub.gif Beje - mano seimynai nepatiko cool.gif bet jiemesingu nemegsta mirksiukas.gif

Seklu as gavau is Edexos (jau jos isaugintos), o is kur gavo ji, kai sejo, tai jau nzn cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 gruodžio 2010 - 12:40

tam puslapy parashyta: seklu po 30
ten hibridu nera- visi yra nehibridiniai

o sniezno belyj pas mane buvo - as nete ziurejau pagal pavadinima kad hibridas g.gif blakstienai seklas siunciau is suvalgyto - ziuresim kas uzaugs g.gif
o skonis man ju vidutinis -nors derejo kaip amarai- man nuo vieno daigo koks 50 pomidoru gavosi....

beje, cia butent uzaugo is tu seklu kur nukainuotas 12 metu senumo pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 13:52)
o sniezno belyj pas mane buvo - as nete ziurejau pagal pavadinima kad hibridas g.gif

Nežinau apie kokius sniežnus kalbi, bet aš turiu pakelį nuo tų pomidorų, joks ten hibridas, aiškiai parašyta cool.gif Jei būtų hibridas, tikrai nebūtų buvusi įdėta sauja sėklų....pusei giminės užteko...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 14:00)
Nežinau apie kokius sniežnus kalbi, bet aš turiu pakelį nuo tų pomidorų, joks ten hibridas, aiškiai parašyta  cool.gif  Jei būtų hibridas, tikrai nebūtų buvusi įdėta sauja sėklų....pusei giminės užteko...

pas mane is tos kamurkes "Sekleles" - gamintojas HK Cemena. Rasho: tomat sniezno-belyj. po to: urozainyj, dlia iziskanyx salat" biggrin.gif seklu buvo daug. as pagal pavadinima i rusu foruimus buvau ilindus tai rasho , kad hibridas g.gif
o tu kelinti metai is tu paciu suvalgytu augini?
nu gal tikrai ne hibridas g.gif
jei ne hibridas - tai galit merginos kam siunciau seklas -pasidziaugt biggrin.gif

p.s. knisu dabar interneta - gal mane pernai sukalidino tai kad rasho kaip ta veisle is ko isgryninta buvo g.gif

Papildyta:
na, tikrai nerandu dabar kad butu aishkiai parashyta kad hibridas- matyt be reikalo nuvertinau blush2.gif sau ir seklu gal tik kokias 5 pasilikau ax.gif
reiks jeigu ka pas blakstiena prashytis , nes kitas kam siunciau nebeatsimenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 14:36)
pas mane is tos kamurkes "Sekleles" -  gamintojas HK Cemena.....

Ja ja iš tos zahalūšės.. smile.gif tie patys..nė velnio ne hibridas... Pirmi metai auginau ir, žinoma, pirmąkart sėklas rinkau...
Tai sėklų ką, jau kaip ir neturi? Reikia?.... lotuliukas.gif

Casual, gal vaiduoklyne jau buvai bent už durų pastovėt?.... Kartais taip norisi prošal važiuojant sustot, nors pro rakto skylutę žvilgtert... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 02 gruodžio 2010 - 13:48
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 14:42)
Ja ja iš tos zahalūšės..  smile.gif  tie patys..nė velnio ne hibridas... Pirmi metai auginau ir, žinoma, pirmąkart sėklas rinkau...
Tai sėklų ką, jau kaip ir neturi? Reikia?.... lotuliukas.gif

Casual, gal vaiduoklyne jau buvai bent už durų pastovėt?.... Kartais taip norisi prošal važiuojant sustot, nors pro rakto skylutę žvilgtert... doh.gif

liko kokios 5 seklos irnesakyk.gif uzteks -man jie tokie bishki truksta skonio blush2.gif viena daiga tik ir pasilikus sau buvau- kitu koki 20 ishdalinau smile.gif bet ir to vieno kaip ir uzteko - pomidorai dideli, daug, o dar kai niekam nebuvo mylimiausi tai bene ilgiausiai uz kitus ishsilaike biggrin.gif
na, bet va kaip gerai - zinosiu, kad ne hibridas, kad set galima. ir blakstiena ir ta kita pomidorininke prigasdinau be reikalo lotuliukas.gif

vaiduoklyne nebuvau schmoll.gif daviau sau zodi dar kokia savaite nevaziuoti lotuliukas.gif o ir siaip gal jiems pradzioj skamtelt reiktu ar jie ten bent duris atrakina g.gif

apie shitus kalbejom?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 gruodžio 2010 - 13:54
man jie skanesni, kol dar truputeli truksta iki prinokimo... beje ir kiti miltingi pomidorai taip pat... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 14:52)
apie shitus kalbejom?

Manau apie šituos...bent jau dydis ir forma tinka. Spalva čia turbūt tik fotkėj geltonesnė, šiaip jie gerokai baltesni.
Žodžiu skanūs, užtenka jiems to skonio... valgomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 15:17)
Manau apie šituos...bent jau dydis ir forma tinka. Spalva čia turbūt tik fotkėj geltonesnė, šiaip jie gerokai baltesni.
Žodžiu skanūs, užtenka jiems to skonio... valgomi  smile.gif

aha, cia vakare tamsoj fotkinta, shiaip stipriai sviesesni .
gal as juos bishki pernokindavau g.gif
man jie kiek per svelnus ax.gif norisi kazko "stipresnio", bet ne rugstaus ir ne per saldaus biggrin.gif geriausiai mano skonio receptoriams black cherry slydo .
o belosnieznyje man labiausiai derlingumu patiko. tikri derejimo chemionai thumbup.gif
kaip beje ir dar vieni - Tigrovyje- zali+raudoni (sitiems man irgi skonio bishki truko lotuliukas.gif )

dabar pagalvojau, kai nusprendziau kad anie hibridai , tai ne juos vienus taip nurashiau. taigi ir dar kokiu 4 rushiu pomidorus is tokiu pokuciu auginau- nei seklytes nepasilikau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 gruodžio 2010 - 14:24
QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 13:52)
vaiduoklyne nebuvau schmoll.gif  daviau sau zodi dar kokia savaite nevaziuoti  lotuliukas.gif  o ir siaip gal jiems pradzioj skamtelt reiktu ar jie ten bent duris atrakina  g.gif

o buna kad uzrakinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 14:42)

prikalbejai doh.gif pasiskambinau. sake kol kas tik virshuj 617 kabinete buna, bet galima pasikviest kad apacion nusileistu. bet kazkaip nepatogu tyst zmogu i apacia vien del kokiu 2-3 pokeliu seklu blush2.gif g.gif g.gif
ar patogu? g.gif
kaip manot??? unsure.gif
imciau ir nuvaziuociau, nes vis vien ant ratu tuoj lipt nusimato g.gif bus beveik pakeliui......
nu bet eit po pastata ieskot moterishkes ir po to 2 pokiukus seklu pirkt (jei dar apskritai pirkt doh.gif ).......
man kazkaip cia....... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 14:43)
nu bet eit po pastata ieskot moterishkes ir po to 2 pokiukus seklu pirkt (jei dar apskritai pirkt doh.gif ).......
man kazkaip cia....... blush2.gif

a ko cia geda?kokiu velniu jai darbo vietoj nesisedi dry.gif
Atsakyti