Man vat sitie i aki krito, bet kai suprantu cia ne hibridiniai
http://store.tomatof...htm?Click=21437
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 11:20)
Ech, stringa kompas, šiuo metu jokių nuorodų man neatidaro.. Iš pavadinimo sprendžiant CHOCOLATE turėtų būti iš saldesnių, ar čia spalvai pirmumo teisė?.. Juočkius turiu BLACK PRINCE, tai kitų negroidų kaip ir neieškau..
spalviskai cia turbut daugiau... bet man ir skonis nepamaisytu - gi zinai kokie man skaniausi is taviskiu buvo - balti
O tai panervuosit, tai liepsiu mamai visa siltnami vien tais apsodint Net seiles renkasi pagalvojus
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 02, 09:56)
Siunčiausi iš šio puslapio. Sėklų pakelyje būna apie 30-40. Manau verta siųstis
QUOTE(Ugnužė @ 2010 12 02, 12:05)
Sėklų pakelyje būna apie 30-40.
Jei hibridai, tai kažin ar tokį kiekį gausi...
Bijau kazka teigt, bet man pasirode, kad cia visos nehibridines seklos
Prie užsakymo ir aš prisidėčiau, labai jau visko norisi iš ten
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 10:51)
Šiaip saldžių nelabai mėgstu, bet šitie balti man patiko tuo, kad juose pakankamai "mėsos", o ir sulčių truputį yra, žodžiu selekcininkai viską labai atitaikė... Sėsiu, nes vyrui tikrai jie patiko.
Kokie čia balti
as irgi jungciaus prie uzsakymo, jetau kokiu ten geriu yra
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 11:17)
Rusiška nehibridinė veislė SNIEŽNO BIELY.
Nu įtartini jie man dar, prie juodų jau įprantu po truputį, bet prie baltų dar ne
Corazonus auginau, gausiai derėjo ir skanūs, tik pas mane kažkodėl labai jau vėlai pradėjo derėt. Ir Betaliuksus auginu. Dėl ligų negaliu pasisakyt nes kažkaip iki šiol pavyko išvengti ligų ( tfu, tfu, tfu - bar , bar, bar )
O kur sėklų galima gaut? Tokių dar neturėjau, o ir pagal aprašymą turėtu patiks. man tokie "mėsingi" patinka...
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 11:17)
Rusiška nehibridinė veislė SNIEŽNO BIELY.
O kur sėklų galima gaut? Tokių dar neturėjau, o ir pagal aprašymą turėtu patiks. man tokie "mėsingi" patinka...