Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Statistinis vienetas @ 2010 12 01, 12:40)

Čia šiaip man "užplaukė" tautinio paveldo pabandyt....

"Aldonos kur buvo skanūs"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Joo, su tokiu pavadinimu tik caro laikais pomidorai buvo platinami...

O kas dėl lietuviško paveldo, tai, manau, jie pritaikyti augint daugiau lauko sąlygom, na, gal ne visi, dauguma. Be to, jų vegetacija gerokai trumpesnė, negu indeterminantinių (aukštaūgių) kuriuos gali iki pat šalnų šviežius čiaumoti...

"Mėlynakraujus" hibridus ligos ne taip aktyviai puola... na, bet čia irgi skonio reikalas.. Mano mama kartais irgi vietinės produkcijos nebrokija.. smile.gif
Atsakyti
150 daigu??? ogogogogogo! as tai pati savo siltnamio neveisiu, tik esu mamai prijaucianti daigu ant palanges priglaudime, palaistyme, isvezime i soda ir t.t. o paskui mes juos skinam ir i stiklainiukus kisam kisam kisam... ojojoj kiek prikisam ir vis puskuojam, kad ojojoj kiek daug:) nors pomidorais buna tik kokie 3/4 siltnamio uzsodinta (kita dalis tenka paprikai ir kokiam nors eksperimentiniam baklazanui ar pan:)). mes dazniausiai auginam slyvinius raudonus ir mazus geltonus konservavimui, jaucio sirdis suvalgymui essen.gif ir jei lieka dar kur panaudojam (siu pomidoru pirmosios seklytes dar nuo mociutes pries 15 metu mums atiteko) ir dar ka nors skanaus ir mesingo arba jei uzmatom ka labai grazaus - pvz Armonika man tobulai grazus!
Jauciu jei tureciau biskiuka daugiau laiko ir biskiuka daugiau zemes ir as noreciau kur nors prie namu kampelyje tureti siltnamiuka su pomidorais ir paprikom thumbup.gif

na bet 150 pomidoru tikrai neauginciau:)))) Saunuoles merginos!!!!
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 11:52)
lotuliukas.gif Joo, su tokiu pavadinimu tik caro laikais pomidorai buvo platinami...

čia dabar kas blink.gif 'Casual kaimynės slyviniai' tikrai ne iš caro laikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 01, 13:20)
  'Casual kaimynės slyviniai' tikrai ne iš caro laikų  biggrin.gif

Tai gal tada pati CASUAL batuoto katino laikų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 01, 13:20)
čia dabar kas  blink.gif  'Casual kaimynės slyviniai' tikrai ne iš caro laikų  biggrin.gif

situ neblogas pavadinimas

pas anyta dar auga kasmet pavadinimu tokiu: panasus i jaucio sirdi, tik su uodegele biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 01, 13:52)

pas anyta dar auga kasmet pavadinimu tokiu: panasus i jaucio sirdi, tik su uodegele biggrin.gif

jei su uodegele tai ne shirdys, greiciau jau Jaucio Dubce mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia mano RED CHERRY...nuotrauka labai jau mizerna, bet gal ir gerai, mažiau seilės tekės... biggrin.gif

user posted image

...o čia CORAZON, labai jau jų skonis mums patiko, net derliaus stygių jautėm...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 13:56)
...o čia CORAZON, labai jau jų skonis mums patiko, net derliaus stygių jautėm...

o situ CORAZON - lietuvoj seklas pirkai? Visai neblogai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 13:33)
Tai gal tada pati CASUAL batuoto katino laikų... g.gif

tai aishkiai, kad batuoto biggrin.gif pacios gal tokiu metu basos vaikstot? tongue.gif
Papildyta:
Edexa, cia vaizdas is shiltnamio siuo momentu?

ilgokai dera sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
O "slyviniai" turėtų būti tikrai skanūs, tokios formos bet kuri veislė nebloga, su uodega ar be jos... (na, kiek teko ragaut..)

Teip, šitų Corazono sėklų mūsų parduotuvių slaptose lentynose pilna, brangokos, bet to vertos.

Casual, fotkės ne šviežios...vakarykščios... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 01 gruodžio 2010 - 13:04
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 14:00)
O "slyviniai" turėtų būti tikrai skanūs, tokios formos bet kuri veislė nebloga, su uodega ar be jos... (na, kiek teko ragaut..)

Teip, šitas Corazono sėklas mūsų parduotuvių slaptose lentynose pilna, brangokos, bet to vertos.

reiks ieskot...

nors su tokiom ziemom, tai man internetu patogiau biggrin.gif Ne taip salta cool.gif
O tai pernai iki normalesniu parduotuviu, kur seklas pardavinejo taip ir nenusigavau - kai reikejo set - buvo labai salta, o as vis su vezimeliu lakstau... tai taip ir liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 14:00)

Tai pats derliaus gausumas apie vasario menesi nusimato? g.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 01, 14:06)
reiks ieskot...

nors su tokiom ziemom, tai man internetu patogiau biggrin.gif Ne taip salta cool.gif
O tai pernai iki normalesniu parduotuviu, kur seklas pardavinejo taip ir nenusigavau - kai reikejo set - buvo labai salta, o as vis su vezimeliu lakstau... tai taip ir liko  ax.gif

Corazon ieshkosi ar dar kokiu nors?

merginos, o Betaliux ne hibridai? g.gif
Atsakyti