Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

dar su kaimyne apie pomidorus pashnekejau. Pas ja slyvinukai iki gruodzio stovi blink.gif pas mus niekad, gal tiesiog mes labai ėdrūs g.gif

ech, mergickos , gal darom totalizatoriu - ar turesim daugiau nei 30 rushiu seklu iki Naujuju Metu uzsipirke ar ne cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingole @ 2010 10 27, 19:03)
Sveikos mergaites,

gal patarsit? 4u.gif
As naujoke siame reikaliuke, nes kitais metais tik pirma karta sodinsiu prie nauju namu darzoves. Reikalas tame, kad siltnamio kitais metais dar greiciausiai neturesiu.... bet labai noriu pasisodinti pamidoru. Gal galite patarti kokiu veisliu pomidorai gerai auga ir lysveje? Domina taip pat ir vysniniai?
Is anksto dekoju  ax.gif

Labas 4u.gif
yra kas Betaliux lauke augina, yra kas kitokius -matyt kiekvienam savo, nepabandzius neatsirinksi sau tinkanciu ir patinkanciu smile.gif
Siaip su laukinukais man visada beda- prasideda rugpjuti rukai ir apserga , ima puti laukiniai pomidorai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 27, 20:32)

ech, mergickos , gal darom totalizatoriu - ar turesim daugiau nei 30 rushiu seklu iki Naujuju Metu uzsipirke ar ne  cool.gif  lotuliukas.gif

Siaip su laukinukais man visada beda- prasideda rugpjuti rukai ir apserga , ima puti laukiniai pomidorai 4u.gif

nea, nedarom. Visai neidomu. Galim sakyt, kad jau laimejau. As jau dabar ta skaiciu virsiju.

Su pomidorais lauke man visiskai identiska situacija. Nebent jiems kokia priedanga daryt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 10 27, 21:52)
nea, nedarom. Visai neidomu. Galim sakyt, kad jau laimejau. As jau dabar ta skaiciu virsiju.

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
keliam skaiciu iki 300 ? ar jau irgi virsiji? g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 27, 22:01)

keliam skaiciu iki 300 ?

fool.gif ..ot mergelkos...susidraugavo su pomidorais - susipyko su savo galva...

....jos dar naujų parduotuvių ieško... pačioms laikas pomidorinę knaipę atidaryt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 27, 22:08)
fool.gif ..ot mergelkos...susidraugavo su pomidorais - susipyko su savo galva...

....jos dar naujų parduotuvių ieško... pačioms laikas pomidorinę knaipę atidaryt..  lotuliukas.gif

tease.gif
Atsakyti
o kokia knaipe siulai? Seklu ar pomidoru uzkandine? Ar viskas viename?

Casual - labai fainas smailikas
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 10 27, 21:01)
keliam skaiciu iki 300 ? ar jau irgi virsiji?  g.gif

tikiuosi bent artimiausiais metais nevirsyti. Ir net nepriarteti.

O siaip man neseniai drauge apie mano plantacijas asake panasiai kaip Edex - turi metu, turek ir proto. Nu, kai du zmones sako, kad sergi - laikas atsigulti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 spalio 2010 - 21:19
QUOTE(saintlina @ 2010 10 27, 22:23)
Nu, kai du zmones sako, kad sergi - laikas atsigulti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as tai niekam nesipasakoju schmoll.gif

gal ir gerai darau, nes matau, kad tik spek pasipasakot - is karto diagnoze gauni biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as kai pasakau jog virs dvidesimt rusiu auginu buna dideles akys aplinkiniu,bet prie priduriu,kad as lengvai nupusus del pomidoru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 10 27, 22:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as kai pasakau jog virs dvidesimt rusiu auginu buna dideles akys aplinkiniu,bet prie priduriu,kad as lengvai nupusus del pomidoru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kita syki dadek: "bet pazistu saintlina, kuri augina apie 40 rusiu biggrin.gif "
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 27, 21:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as tai niekam nesipasakoju schmoll.gif

gal ir gerai darau, nes matau, kad tik spek pasipasakot - is karto diagnoze gauni  biggrin.gif

taigi matai, cia sitoj temoj slepk neslepes - viskas isryskinta buna.
O drauge sveciuose buvo, tai nei pasakot nereikejo.

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 10 27, 22:08)
kita syki dadek: "bet pazistu saintlina, kuri augina apie 40 rusiu  biggrin.gif "

nu nu nu. Skelbsit cia visai Lietuvai apie mano pamisima. Dar ka sugalvosit.
Viskas, visiems skelbiu - auginu tik vienos rusies viena pomidora. Psio.

Ko tai ir mano kompas nudurniavo is paskos - vietoj smailiku pigu.lt reklama visur deda.. Jokio pasisakymo negaliu vaizdziai pailiustruot, hrrrrrrrr
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 10 27, 23:18)
auginu tik vienos rusies viena pomidora. Psio.

nagi, nagi - ir kokia rushis cia taip pagerbta? g.gif
vazoniniai ? bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gudruole. Viska zinai thumbup.gif
Atsakyti