Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 08:20)
jau sėčiau, bet kad pas mane sniege neauga pomidorai, čia tik pas Saintliną stebuklų laukas tongue.gif

ar tik nesupainiojote, gerbiamoji, manęs su RA? Pas mane pomidorai pasibaigė taip seniai, kad jau net nepamenu, kada paskutinį šviežią pomidoriuką valgiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 01, 08:26)
Saintlina, dar nori savo sėklikių? nail.gif

a jau atiduosi? Reik imt greičiau kol nepersigalvojai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 01, 11:30)

a jau atiduosi? Reik imt greičiau kol nepersigalvojai.

paprashytume sanderius aptarinet su pavadinimais mirksiukas.gif o tai net nezinai zmogus po to , ko pavydeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 01, 09:46)
saintlina, kuom jie geri? be proto skanus, ankstyvi, derlingi ir t.t.??  bigsmile.gif

ai, aš čia tik aprašymais rėmiausi biggrin.gif Pati neauginau dar. Nors turiu sėklų, reiks pabandyt gal. Bėda ta, kad pakelyje rinkinys - Sungold, Chicco rosso ir Sunset. Pabandyk atsirinkt, kad gudrus, kur kuri sėklytė doh.gif Apie kitus du išvis info neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 01, 10:33)
paprashytume sanderius aptarinet su pavadinimais  mirksiukas.gif o tai net nezinai zmogus po to , ko pavydeti  biggrin.gif

Aš turiu tas sėklytes ir pati nežinau ar Saintlinai jų pavydėti unsure.gif Edexa taip užmuturiavo, kad nieko nematau, nežinau ir nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 gruodžio 2010 - 10:41
QUOTE(Casual @ 2010 12 01, 10:33)
paprashytume sanderius aptarinet su pavadinimais  mirksiukas.gif o tai net nezinai zmogus po to , ko pavydeti  biggrin.gif

pavadinimo nežinau biggrin.gif Čia Edexos pipiriukai wub.gif

Casual, tie Black Russian dievaž pas mane liko blush2.gif Gerai, kad dar sėt ne laikas. Kaip nors iki Kalėdų prisiruošiu išsiųst pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 12 01, 11:43)
pavadinimo nežinau  biggrin.gif  Čia Edexos pipiriukai  wub.gif

Casual, tie Black Russian dievaž pas mane liko  blush2.gif  Gerai, kad dar sėt ne laikas. Kaip nors iki Kalėdų prisiruošiu išsiųst  pioneer.gif

Edexos vieni pipiriukai pas mane tokie miniatiuriniai yra - bet kiek chiliuku ant ju buvo priauge wub.gif thumbup.gif

beje, nuskyniau savo habanerius - vieni oranziniai, kiti raudoni (viso labo po 2 tera, nes labai uzveluotai zydejo). tai jei yra norinciu - galesiu pakrapshtyti seklu 4u.gif

del Black Russian thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 01, 11:57)
beje, nuskyniau savo habanerius - vieni oranziniai, kiti raudoni (viso labo po 2 tera, nes labai uzveluotai zydejo). tai jei yra norinciu - galesiu pakrapshtyti seklu  4u.gif

o tai ko taip mazai? Pas mane ir tai visi 6 buvo... o jei dar laiku buciau persodinus, tai ziurek ir daugiau gal butu buve... Aisku augala pati numarinau jau blush2.gif Bet seklu, tai pilnumoj irgi yra cool.gif
Atsakyti
Merginos, priimsit dar vieną pomidorų mėgėją? 4u.gif
Auginu jau keli metai, visokių rūšių išbandžiau ir vis dar naujų išbandyt norisi rolleyes.gif
Na gal nelabai tik isipaišysiu su tais vyšniniai ir geltonais... Anie pas mane kažkaip nelabai einami...
Norėčiau paklaust gal kas turi lietuviškų veislių sėklų? Auginau kadaise berots Milžinus, Ąžuoliukus, Babtų raudonuosius ale va sėklų neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2010 12 01, 11:11)
Merginos, priimsit dar vieną pomidorų mėgėją?  4u.gif

prašom prašom, palatoj laisvų vietų dar yra smile.gif
Čia su įvairiom veislėm pataikei kaip sykis kur reikia. O va lietuviškų aš neturiu.. Bet man visai visai jų ir nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 01, 12:10)
o tai ko taip mazai?

manau kad del auginimo ypatumu: buna pamirshtami ir negauna jokio laistymo kol nenuvysta blush2.gif uz tai patys augaliukai tai bujoja biggrin.gif
va vienas:

user posted image

va dar vienas:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2010 12 01, 12:11)
Merginos, priimsit dar vieną pomidorų mėgėją?  4u.gif
Auginu jau keli metai, visokių rūšių išbandžiau ir vis dar naujų išbandyt norisi  rolleyes.gif 
Na gal nelabai tik isipaišysiu su tais vyšniniai ir geltonais... Anie pas mane kažkaip nelabai einami...
Norėčiau paklaust gal kas turi lietuviškų veislių sėklų? Auginau kadaise berots Milžinus, Ąžuoliukus, Babtų raudonuosius ale va sėklų neturiu...

Sveika atvykus 4u.gif

su lietuviskais itariu bus sunku - ko gero didzioji dalis augintoju augina dabar hibridus, ar siaip kokius parsisiustus g.gif man net pavadinimai nelabai girdeti - bet reik manyt atsilieps kas nors kas augina ir zino 4u.gif
Atsakyti
VIENETUK, prašom į bendrą mūsų "katilą" 4u.gif
Visiškai suprantama, ne visi tuos geltonus mėgsta, bent jau dėl netradicinės pomidorinės jų spalvos. O ar tau nieks nepatinka iš CASUAL nuorodoje esančių keistenybių ir įdomybių? Ten spalvą, skonį, parametrus pasirinkt gali plačiu diapazonu smile.gif 4u.gif

Pamąsčiau... g.gif nugi kažkur mačiau , kad parduodami Balčiai, Ryčiai, Vytėnų Didieji... nepamenu, reiks pasiknaisiot savo proto ir atminties labirintuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 01 gruodžio 2010 - 11:32
Dėkui už šiltą priėmimą smile.gif
Čia šiaip man "užplaukė" tautinio paveldo pabandyt. Anos veislės atsitiktinai buvo papuolę, nes pirmaisiais auginimo metais visi jautė pareigą vilkt visokius daigus doh.gif gavau tiek kad net nebežinojau kur sodint doh.gif dar ir dabar prisisėji, ir atlekia kaimynė su pasiūlymu mainyt - ir vėl papuola nežinia kas su pavadinimu "Aldonos kur buvo skanūs" lotuliukas.gif
O ji Casual nuorodą - atvirai pasakysiu - bijau net lyst, nes savaime suprantama reikės visko ir daug cool.gif
Atsakyti