Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 11 30, 06:34)
Tai gal jau tokiu atveju testas dvi ar tris juosteles parodytų.... 2.gif .... laugh.gif

eee, neee.. Madmuazele sviezias pavyzdys, kad nori visko ir DAUG biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 30, 21:14)
Teks imti visus ir isbandyti mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nu - o ka as sakiau rolleyes.gif

mergai, Shetelige yra Sungold. Vieni is skanesniu (-iausiu) geltonuju pomidoru. Ir uzsakinet nieko nereik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 lapkričio 2010 - 21:24
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 30, 22:14)
Teks imti visus ir isbandyti mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Ar tikrai zadat uzsakineti is ten? As ir tada gal ko nors noreciau ax.gif

manau palauksiu bent gruodzio vidurio ir paziuresiu ta kamurke taikos pr, o jei tada liks noro ir finansu - uzsakinesiu pernai metu "kreiza" - Ruff lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 11 30, 17:09)
merginos, paskaiciau as cia Jusu pokalbius ir klausimas sukilo - kiek gi Jus tu pomidoru daigu vienu sykiu auginate??? blink.gif

cia jau kaip kieno siltnamis issitempia. As kokiu 170 stuku.
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 30, 20:00)
niekaip nesugalvoju kas tas zodis is k...  g.gif  matyt mazai negraziu zodziu moku  lotuliukas.gif

o as va prisiminiau viena grazu zodi is K raides.. Kaku - suomiskai 'pyragaitis'..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 30, 22:32)
cia jau kaip kieno siltnamis issitempia. As kokiu 170 stuku.

UZSIPAVYDESIU unsure.gif
mano 3 ant 2 "guminukas" daugiau 40 daigu niekaip nevalioja verysad.gif o auginciau tai mielai kokius 100 daigu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 30, 22:19)
mergai, Shetelige yra Sungold. Vieni is skanesniu (-iausiu) geltonuju pomidoru. Ir uzsakinet nieko nereik.

Ooo, pavarėt plepsių per naktį 4u.gif

ŽYDINČIAI VANDUTEI atsakymas, nors jau AGNĖ ir išaiškino matematiką: pomidorų daigų kiekis svyruoja priklausomai nuo šiltnamio dydžio, auginam nuo 50 iki maždaug 150.
Jei "liga" stipriai pažengusi, tuomet, nepriklausomai nuo šiltnamio dydžio, kiekiai didėja neprognozuojamai... lotuliukas.gif

Saintlin, dėkui, SUNGOLD nenoriu... mad.gif reik šerrių... geltonų, mirtinai.. jau išsirinkau.. didis.gif

Casual, kur tu matai RUFF blink.gif meluoji? nu neįžiūriu...galva apsisuko beieškant.. blush2.gif
Atsakyti
Ei, nepamirskit ir manes priimt, kai jau uzsakyma darysit...

As gi ir tevus ir anyta turiu, o pomidoru, tai jie augina, augina... cool.gif Anytai, tai reikia kuo idomesniu, tinka oranziniai, juodi, zali cool.gif - o tai be manes tokiu tikrai nenusipirks... Deja ji skabot sunkiai gali (alergija), tai geriau tinka zemaugiai ax.gif

sau tai vienus metus pazaidziau su vadinamais zemaugiais lauko - daugiau uzteks doh.gif

Kitais metais auginsiu balkone (gal kuriuos nors ir ant palanges kambaryj) tik tokius:
1.Vilma (raudoni)
2.Venus (oranziniai)
3. Tumblig Tom geltonus
4. Tumbling Tom raudonus
5. Tomato patio (raudoni)

Ir nuosirdziai tikiuosi sitom veislem pasitenkint, nebent jau atsirastu koks super grazuolis miniatiurinis pomidoriukas nematytas negirdetas cool.gif

beje, jei kas noretu - galiu perleist OLA POLKA sekli pradeta pakeli - nebereikia (man nepatiko) Nors tie greito valgymo, tai pas mane ilgiausiai buvo... Cia neseniai buvau ikelus foto, tai bent 2 ir tokie buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 gruodžio 2010 - 07:47
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 01, 08:44)
Ei, nepamirskit ir manes priimt, kai jau uzsakyma darysit...

Aha, manau nepamirš, užsakymas - šventas ir svarbus įvykis, "futbolinė" komanda būtina smile.gif Dar RA, vyšninių pomidorų karalienė, po naujų pasirodys, irgi kažką užsisakinės. Ji ten visokių įdomybių sakė rinksis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 01 gruodžio 2010 - 07:51
Tinginių pantys doh.gif Tik plepat..
Norėsit apie čilius pablevyzgot-rašykit čia

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 30, 21:19)
eee, neee..  Madmuazele sviezias pavyzdys, kad nori visko ir DAUG  biggrin.gif
Papildyta:
nu - o ka as sakiau  rolleyes.gif

Nu, ir kur aš tai rašiau g.gif
Čia ne aš cherių neišsirenku - man pakaks tik juodukų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 01, 09:16)
Tinginių pantys doh.gif  Tik plepat..

blink.gif še tau... aprėkė... jau sėčiau, bet kad pas mane sniege neauga pomidorai, čia tik pas Saintliną stebuklų laukas tongue.gif
Atsakyti
Tai pas jus jau čiliai auga mirksiukas.gif Aš dora daržininkė-sodininkė rolleyes.gif
Papildyta:
Saintlina, dar nori savo sėklikių? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 01, 09:26)

Saintlina, dar nori savo sėklikių? nail.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Svarbiausia, kad turi kuo pajurzinti Saintliną... biggrin.gif
Atsakyti
Edexa, tuoj nuoroda imesiu i tuos tavo "nerandamuosius" mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Pasiziurejau - matyt ne tie, bet vaizdas bent jau tai panashus. visai neblogai atrodo...
Black Ruffles vadinasi.

o siaip, tai ten juoduku su surumu truputi yra bent triju rushiu - irgi idomu but pabandyt....
Black Krim, Black Crimson, ir Black from Tula.....
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 08:26)

o kuom neitiko?

saintlina, kuom jie geri? be proto skanus, ankstyvi, derlingi ir t.t.?? bigsmile.gif
Atsakyti