Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 11 29, 14:44)
http://store.tomatof...o_Seeds_s/1.htm
as ejau pagrinde per shone nuoroda i tinkamus auginti musuose- Cooler Climate Varieties  ax.gif
aishku ir kitus apziurejau: ir pagal formas  ir pagal spalvas ir siaip bendra sarasha  lotuliukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau mane kaip domintu is sio tinklalapio visi geltoni ir orandziniai, tikriausiai imciau visu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 16:22)
Tai kad nėr daug tų cherrių...geltonų būtent g.gif 4psl. yra Aunt Ruby's Yellow Cherry ir dar Ildi nieko. Bet šitų, man atrodo, vaiduokliuose mačiau. Ai, dar tam Varietes 8 psl mačiau Nikolayev Yellow Cherry, faini tokie, ryškūs. Patinka man geros, stiprios spalvos.
Ech, kada gi čia naujas sezonas prasidės rolleyes.gif

pagal paieshka - cherry
http://store.tomatof...archResults.asp

8 psl radau - 29 is ju geltoni/oranziniai/balsvi tongue.gif

lotuliukas.gif

daivasen, o kodel tik geltoni? g.gif cia momentine manija ar is viso tik geltoni lysvese puikuojasi? ax.gif

as tai labiausiai noreciau kad pabuvoti va tokiose Tomatoe Fests kur shimtai pomidoru degustuojami - va tada tai nebutu aklas shaudymas - rinktumeisi butent tuos kurie savam gomuriui mieliausi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 29 lapkričio 2010 - 17:22
ziuriu, sujudusios jau, duzgiat tik biggrin.gif Man net neramu pasidare - nieko nenoriu, ir net Tomatofest puslapiuke nieks seiletekio neskatina.. Sergu, ar ka blink.gif
Atsakyti
As ir noreciau padegustuoti...
O kad greiciausiai tai tokia manija, kai matai ir nori, o kai neini i tokius puslapius tai ir gyveni ramiai, as kai uzeinu ir i Loretos sodus ir ten noriu visu....na isskyrus princesu ir peniu, o cia greiciausiai taip nes dar tik antri metai ukininkauju sioje srityje, dar daug kas neisbandyta....bet dabar tai vis laikausi, gal iseis i pieno zvaigziu seklas nulekt po nauju, tai ten jau bus ....reikia pinigu pasiimti nedauk...
Pas mane pirmais metais augo tik vysniniai, o praejusiai jau turejau visokiu, bet labai patiko is greisi gauti dideli geltoni, ir su raudonais plotais, pamirsau pavadinima kazkaip german....dar grape labai skanus buvo, ir bleck chery, ir delfinai aisku....
Bet labai prastai derejo mano juodukai ir tie geltoni dideli....bet seklu pasirinkau ir bandysiu vel, gal metai nepalankus buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 29 lapkričio 2010 - 21:59
QUOTE(saintlina @ 2010 11 29, 21:41)
neramu pasidare....
nieko nenoriu....
nieks seiletekio neskatina..
Sergu, ar ka  blink.gif

Tai gal jau tokiu atveju testas dvi ar tris juosteles parodytų.... 2.gif .... laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 29, 18:17)
pagal paieshka - cherry
8 psl radau - 29 is ju geltoni..

daivasen, o kodel tik geltoni?  g.gif cia momentine manija..

Tai kad žinai, ne tik daivasen link geltonų suka... man irgi jie labai patinka, dėl spalvos, o jei dar ir skanūs wub.gif
Nu tikrai, reiks kažkaip tų Yellow Cherrry nusipirkt.. kuo toliau, tuo labiau nemiga jama..reik skubėt..paskui neliks.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 30, 08:34)

Tai kad žinai, ne tik daivasen link geltonų suka... man irgi jie labai patinka, dėl spalvos, o jei dar ir skanūs wub.gif
Nu tikrai, reiks kažkaip tų Yellow Cherrry nusipirkt.. kuo toliau, tuo labiau nemiga jama..reik skubėt..paskui neliks.. lotuliukas.gif

Man taip pat skanesni geltoni ir tamsūs, mama labai negražiai juos vadindavo - blush2.gif negro k..... doh.gif
Atsakyti
merginos, paskaiciau as cia Jusu pokalbius ir klausimas sukilo - kiek gi Jus tu pomidoru daigu vienu sykiu auginate??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 11 30, 18:09)
merginos, paskaiciau as cia Jusu pokalbius ir klausimas sukilo - kiek gi Jus tu pomidoru daigu vienu sykiu auginate??? blink.gif

o kiek sykiu per metus tu augini? biggrin.gif

Siaip as balkone gal 12 daigu turejau, tai siltnamyj be 50daigu, tai nera ka nei pradet rolleyes.gif

taigi - viu rusiu po 2 vnt, tai galima sutalpint ne maziau 25rusis cool.gif o kur dar lauke kokia lysve lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur pipirienes dingusios? Tema kurkit, nemiegojusios, pasibaige cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 30, 18:49)
Kur pipirienes dingusios? Tema kurkit, nemiegojusios, pasibaige cool.gif

drinks_cheers.gif nes norejau pasigyrti,kad man jau is 6 seklu 3 isdygo rolleyes.gif o nera kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 11 30, 17:54)
Man taip pat skanesni geltoni ir tamsūs, mama labai negražiai juos vadindavo -  blush2.gif negro k..... doh.gif

niekaip nesugalvoju kas tas zodis is k... g.gif matyt mazai negraziu zodziu moku lotuliukas.gif

QUOTE(dzigitas @ 2010 11 30, 20:11)
drinks_cheers.gif nes norejau pasigyrti,kad man jau is 6 seklu 3 isdygo rolleyes.gif o nera kur verysad.gif

drinks_cheers.gif
as irgi pradzioj norejau pasiguosti kad laiptineje buve chiliukai nushalo, lapus nuleido....
o jau po to norejau pasidziaugt, kad namie - eme ir atsigavo thumbup.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 11 30, 07:34)
Tai gal jau tokiu atveju testas dvi ar tris juosteles parodytų.... 2.gif .... laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ps. as irgi imciau i kompanija kokius geltonus cheriukus- bet va kaip suzinot katrie is tu 29 yra tie vieninteliai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 30 lapkričio 2010 - 20:03
QUOTE(Casual @ 2010 11 30, 20:00)
ps. as irgi imciau i kompanija kokius geltonus cheriukus- bet va kaip suzinot katrie is tu 29 yra tie vieninteliai  g.gif  lotuliukas.gif

Teks imti visus ir isbandyti mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Ar tikrai zadat uzsakineti is ten? As ir tada gal ko nors noreciau ax.gif
Atsakyti