Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 11:31)
Ir dabar prisiminus bjaurų jų skonį, jau net nebenoriu tokių bandyt sėt schmoll.gif

Kaip jie ten, blin, augina, kuo laisto... ir dar sugeba parduot?....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vadinkit kaip norit bet as gal dar vis delto bandysiuos dar ir is tomatofest tinklapio kokius 2-3 pokucius seklu uzsisakinet. aishku, tik dar pirmiau seklu sandeliuka ta kur tas baisulis - aplankysiu wink.gif gal ten bus kazko tokio kad nieko kito nebesinores biggrin.gif
labai knieti tuos juodus isgirtuosius Ruff pomidorus isgbandyti (ne hibridinius) blush2.gif Paziurejau dabar dolerio kursas gana normalus tai ko gero susigundysiu ax.gif
dar labai knieti is ten surus Black krim (arba Paul robeson juodukai) ir Gary Ibsen's Gold geltoni ax.gif
Tuos Paul lyg kazkas auginot? labai but idomu atsiliepimu i shgirsti g.gif

Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 11 28, 22:57)
Labukas,na mane sudomino

1.Armonika
2.Black sea men
3.Demidovskyi
4.Didieji
5.Green zebra
6.Japoninis triufelis
7.Malachitovaja skatulka(raudoni)
8.Money maker
9.Rozovy gigant
10.Satunsky velikan
ir gal kas galetumet pakomentuot ju savybes + ir - ,aisku kas augino ,nes ten prie ju yra komentaru,bet dar ir augintoju nuomone idomi...gal visai nekoki asortimenta issirinkau doh.gif

sudomino ir mane kelios rusys:
armonika
demidovskyi
japoninis triufelis
ir nelabai i tema: kartu dar noreciau ir pailgu jelapenu
Atsakyti
Apie japanską triufelį girdėjau (pati neauginau) kad ties vaiskočiu jie kieti, tokie nesunokę būna....ketvirtadalis pomidoro katei po uodega nueina...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 12:15)
Apie japanską triufelį girdėjau (pati neauginau) kad ties vaiskočiu jie kieti, tokie nesunokę būna....ketvirtadalis pomidoro katei po uodega nueina...

nu pas mane tai jie visiskai sunoke buvo, o va ,,Penis" tai tikrai niekaip nesunokdavo iki galo, zalias galas nors tu ka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 29, 12:32)

bandysiuos dar ir is tomatofest tinklapio kokius 2-3 pokucius seklu uzsisakinet.

Įmesk nuorodą, neatkasu kur ji yra... ir ką tu ten nusižiūrėjai?... doh.gif gal ir man reik... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 10:31)
Na, tie maximiniai "spirgai" kaip užkanda, gerai, gurkt, murkt ir nėr...
Kaip jie ten, blin, augina, kuo laisto... ir dar sugeba parduot?....

:lotuliukas :lotuliukas :lotuliukas

QUOTE(Vessta @ 2010 11 29, 12:48)
nu pas mane tai jie visiskai sunoke buvo, o va ,,Penis" tai tikrai niekaip nesunokdavo iki galo, zalias galas nors tu ka... g.gif

Penis yra penis hihihi.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 14:08)
Įmesk nuorodą, neatkasu kur ji yra... ir ką tu ten nusižiūrėjai?... doh.gif gal ir man reik... cool.gif

http://store.tomatof...o_Seeds_s/1.htm

as ejau pagrinde per shone nuoroda i tinkamus auginti musuose- Cooler Climate Varieties ax.gif
aishku ir kitus apziurejau: ir pagal formas ir pagal spalvas ir siaip bendra sarasha lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2010 11 29, 14:31)
Penis yra penis hihihi.gif  sunglasses2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cha...iš TOKIO blink.gif sąrašo tikrai neišsirinksiu...reiktų visus imt.. Va, tik geltoni cheriai užkliuvo mastau.gif keista, jie ten trijų rūšių pasirodo, na, bet man tik vieni prie dūšios..
..hm, dar luktersiu, gal pieno žvaigždžių vaiduoklyne ką rasiu..
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 15:11)
..hm, dar luktersiu, gal pieno žvaigždžių vaiduoklyne ką rasiu..

drinks_cheers.gif pas mane identishkas "strateginis planas " lotuliukas.gif
tik tie Ruff atsiminus pernyksti kreiza del ju -manes neapleidzia lotuliukas.gif

o siaip realiai kaip ir nieko nereikia, bet va 'pasizaisti", "paeksperimentuoti' norisi blush2.gif

neatgaminu kokius pernai vazone geltonus auginau - Venus ar Mikronus - baisiai skanus tie pomidoriukai buvo - krapstinejo vaikis kol sulaukem dziaugsmo shiltnamyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 29, 15:31)
tik tie Ruff atsiminus pernyksti kreiza del ju -manes neapleidzia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif joooo, tada visoms kažkaip su jais "užtrumpino", pamenu. Turbūt pusę temos apie juos diskutavom, bet taip ir negavom..
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 15:11)
Cha...iš TOKIO  blink.gif sąrašo tikrai neišsirinksiu...reiktų visus imt.. Va, tik geltoni cheriai užkliuvo  mastau.gif  keista, jie ten trijų rūšių pasirodo, na, bet man tik vieni prie dūšios.. 

sarashas geras lotuliukas.gif man visi kurie uzkliuvo -nukeliavo i Wish list - zinosiu po kurio laiko kokie buvo norai - gal kada gyvenime kils noras kazka isigyt.
geltonu tik 3 rushiu cherrius radai? unsure.gif
blogai ieshkojai - yra bent 8 rushys tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o kurie prie dushios???? g.gif
Atsakyti
Tai kad nėr daug tų cherrių...geltonų būtent g.gif 4psl. yra Aunt Ruby's Yellow Cherry ir dar Ildi nieko. Bet šitų, man atrodo, vaiduokliuose mačiau. Ai, dar tam Varietes 8 psl mačiau Nikolayev Yellow Cherry, faini tokie, ryškūs. Patinka man geros, stiprios spalvos.
Ech, kada gi čia naujas sezonas prasidės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 29 lapkričio 2010 - 15:30