perdeliojau visas pomidoru seklytes
supratau, kad turiu daug
bet dar visvien liko neishnaudotu noru
koki viena juoda dar ir geltonu Venus pomidoriuku pasieshkosiu. na ir aishku is tos nutriushusios parduotuveles kazka parsineshiu taip sakant spotas yra sportas
is namie atlikusiu pernyksciu seklu - yra tokiu kuriu tikrai nebeauginsiu siemet, taciau neziurint to - ishmeginti buvo idomu
siandien "ant eksperimento" pasejau kelias paprikos seklytes siemetines man normaliai zydeti tik rugpjucio paskutinem dienom pradejo tai papriku galima sakyt beveik neturejom - po 1- 3 nuo krumo.....
Na, kaip pomidorienes gyvena? Grizau pas jus - ale sedeti prie kompo noro nera... kaip ir pomidoru seklu skaiciuoti Tikiuosi kai reikes sodinti viska - noras atsiras
Merginos ,turiu pasiulyma ,gal kas noretu "koperuotis" pirkti seklu is "loretos sodu",noreciau 10 rusiu seklu tik... ,kad man reiktu po kokias 3 seklas ,o keliems metams nesinori uzsipirkti ,nes vel atsiras nauju seklu...
QUOTE(lolita1960 @ 2010 11 28, 01:32)
Merginos ,turiu pasiulyma ,gal kas noretu "koperuotis" pirkti seklu is "loretos sodu",noreciau 10 rusiu seklu tik... ,kad man reiktu po kokias 3 seklas ,o keliems metams nesinori uzsipirkti ,nes vel atsiras nauju seklu...
o kokios rusys pas jus planuose?
QUOTE(lolita1960 @ 2010 11 28, 00:32)
is loretos sodu nebent 1-2 rushiu seklyciu noreciau. tai babushka ir dar kazkurie labai dideli geltoni bet jungtis galiu nebent jei kazkas kaune netolies tas seklytes pirktu nes del poros litu po to bus abiem pusem labai daug derinimo, skambinejimo, vazinejimo......
manau kooperuotis verta jei seklos brangokos arba uzsakinejama ne maziau kokiu 5 rushiu
na ir aishku is uzsienio siunciantis 100% verta kooperuotis.
va jei kas is tomato fest tinklapio zadat daryt uzsakyma - as mielai i kompanija irgi su keletu pageidavimu jungciausi
Labukas,na mane sudomino
1.Armonika
2.Black sea men
3.Demidovskyi
4.Didieji
5.Green zebra
6.Japoninis triufelis
7.Malachitovaja skatulka(raudoni)
8.Money maker
9.Rozovy gigant
10.Satunsky velikan
ir gal kas galetumet pakomentuot ju savybes + ir - ,aisku kas augino ,nes ten prie ju yra komentaru,bet dar ir augintoju nuomone idomi...gal visai nekoki asortimenta issirinkau
1.Armonika
2.Black sea men
3.Demidovskyi
4.Didieji
5.Green zebra
6.Japoninis triufelis
7.Malachitovaja skatulka(raudoni)
8.Money maker
9.Rozovy gigant
10.Satunsky velikan
ir gal kas galetumet pakomentuot ju savybes + ir - ,aisku kas augino ,nes ten prie ju yra komentaru,bet dar ir augintoju nuomone idomi...gal visai nekoki asortimenta issirinkau
QUOTE(lolita1960 @ 2010 11 28, 21:57)
esu auginus money maker. bet mano buvo raudoni. nesuzavejo. beje kiek internete perziurejau -visur money maker -raudoni o pas Loreta tokie dryzuoti - matyt kazkokie kitokie pas ja tie money makeriai
QUOTE(Casual @ 2010 11 28, 21:25)
esu auginus money maker. bet mano buvo raudoni. nesuzavejo. beje kiek internete perziurejau -visur money maker -raudoni o pas Loreta tokie dryzuoti - matyt kazkokie kitokie pas ja tie money makeriai
man jie idomus pasirode ir dar malachitovaja skatulka yra 2 rusiu -zaliai geltoni ir raudoni ,tai zadu raudonus pabandyt
Mane taip pat sudomino Loretos siūlomos pomidorų sėklos ir galvoju, kurias geriau rinktis
kas dar nemate - Ugnuzes atsiliepimai apie Loretos sodu pomidorus:
"1. Malachitovaja škatulka (iš Loretos sodų) - labai patiko, nemaži, tamsūs, derlingi ir laaabai skanūs pomidorai. Kitąmet auginsiu vėl.
2. Babushka selection (iš Loretos sodų) - dideli, raudoni, skanūs, pomidorų daug, medis galingas. Žinoma, kitąmet bus šiltnamyje.
3. Juodasis triufelis (iš Loretos sodų) - skanūs, derlingi, gražios formos, tamsūs pomidorai. Auginsiu.
4. Gordost Sibiri (iš Loretos sodų) - avietiniai, vidutinio dydžio, taisyklingos formos, derlingi ir puikaus skonio pomidorai. Vėlyvesni.
5. Fejerverkas (iš Loretos sodų) - odelė dryžuota, bet kietoka. Pats pomidoras skanus, bet ta odelė nepatiko. Tikriausiai nebeauginsiu."
"1. Malachitovaja škatulka (iš Loretos sodų) - labai patiko, nemaži, tamsūs, derlingi ir laaabai skanūs pomidorai. Kitąmet auginsiu vėl.
2. Babushka selection (iš Loretos sodų) - dideli, raudoni, skanūs, pomidorų daug, medis galingas. Žinoma, kitąmet bus šiltnamyje.
3. Juodasis triufelis (iš Loretos sodų) - skanūs, derlingi, gražios formos, tamsūs pomidorai. Auginsiu.
4. Gordost Sibiri (iš Loretos sodų) - avietiniai, vidutinio dydžio, taisyklingos formos, derlingi ir puikaus skonio pomidorai. Vėlyvesni.
5. Fejerverkas (iš Loretos sodų) - odelė dryžuota, bet kietoka. Pats pomidoras skanus, bet ta odelė nepatiko. Tikriausiai nebeauginsiu."
QUOTE(saintlina @ 2010 11 29, 08:28)
"1. Malachitovaja škatulka
2. Babushka selection
3. Juodasis triufelis
4. Gordost Sibiri
2. Babushka selection
3. Juodasis triufelis
4. Gordost Sibiri
Vat šitų ir aš norėčiau Ir dar tos Armonika
Aišku dar ten neįlindau tai asortimentas nedidelis kokių norėčiau
Savaitgalyje namuose turėjom siaurą brolišką pasisėdėjimą prie laužo su alumi ir užkandėle (na, bet ne apie tai.... ) tai brolienė atsivežė maximinių vyšninių pomidoriukų "kolekciją". Dėžutėje buvo juodi, raudoni ir geltoni nedidukai pomidoriukai. Tai ne maniškiai - su kardu smulkint reik..
Na, tie maximiniai "spirgai" kaip užkanda, gerai, gurkt, murkt ir nėr... Mintis tik strykt o! gražuoliukai Sėklutes iš vieno tik čiurkšt!.... Bet jau po pirmojo "murkt" dairiausi ką čia praplovimui rasti "gurkt".... koookie neskaaaanūs net pomidoro nesijautė, kažkokia masė..nesupratau... Ir dabar prisiminus bjaurų jų skonį, jau net nebenoriu tokių bandyt sėt
Kaip jie ten, blin, augina, kuo laisto... ir dar sugeba parduot?....
Na, tie maximiniai "spirgai" kaip užkanda, gerai, gurkt, murkt ir nėr... Mintis tik strykt o! gražuoliukai Sėklutes iš vieno tik čiurkšt!.... Bet jau po pirmojo "murkt" dairiausi ką čia praplovimui rasti "gurkt".... koookie neskaaaanūs net pomidoro nesijautė, kažkokia masė..nesupratau... Ir dabar prisiminus bjaurų jų skonį, jau net nebenoriu tokių bandyt sėt
Kaip jie ten, blin, augina, kuo laisto... ir dar sugeba parduot?....