Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 11 24, 19:33)
nu jau tik nereikia sakyt , kad as parduotuviu neatskiriu vien del to kad dvi pozlibes pomidorininkes maximoj seklu neranda  biggrin.gif  ( zinoma, kad atskiriu- ateini i maxima, ta kur and priekio parashyta "IKI arciau namu", ir su nuolaidu kortele "Rimi",  pilna Norfos maisheli pigiu seklu prisipirkt Eurovaistinej uz Ermitazo pionigus galima  mirksiukas.gif )
ne tik kad maciau bet pati is ten ir pirkau - butent is tos "profesionalios linijos" - seklu buna nuolat keturi dvipusiai stendai sustatyti - tai jau labai stengtis reik kad nepamatyt  biggrin.gif
na nebent labai svajojat ir i palube ziurit  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu pavarot jus cia, jus tik butina zenkla duokit kada jau set ir sodint, atsatatys ir mano siltnami po skvalo ir as jungsiuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
prisiskaičiau čia jūsų pokalbių, žiauriai pavasario užnorėjau.. vis pakraustau savo sėklytes.. user posted image
Atsakyti
aš tai to pavasario dar neužsinorėjau.. voliojuosi pasispardydama dabar po darbo ant sofkės su kompu ir vyno taure, blevyzgoju, krizenu iš pomidorininkių. O ateis pavasaris - kompo ir sofkės akyse nebematysiu, iš daržo ir šiltnamių iki sutemų neišlįsdama. Neeee, man ir dabar gerai.. wub.gif Va pasibaigs pomidorai savo sultyse, tada ir galvosiu apie sėją.
Tiesa, šiandien dėl visa ko Corazon (tik vienas pakiukas parduotuvėj beliko) ir San Marzano 3 priglaudžiau. Na, čia dėl bendros tvarkos, kad ramiau būtų ant tos sofutės drybsot.

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 24, 19:33)
nu jau tik nereikia sakyt , kad as parduotuviu neatskiriu vien del to kad dvi pozlibes pomidorininkes maximoj seklu neranda  biggrin.gif 

nu nieko sau - požlibės pomidorininkės blink.gif Sėklų neranda blink.gif
Nu kad tokia akyla, eik surask rytoj pat Maximoj Bruklinų sėklų. Pažiūrėsiu, kaip rasi cool.gif
Atsakyti
Gal kas turi Japoninio triufelio perteklių, man kokių 3 sėklyčių norėtųsi 4u.gif
Atsakyti
kur gi musu linksmuoles pradingo g.gif ? taip nyku cia. turbut ziemos issigandot biggrin.gif ?
ateina pagaliau ziema, gal sventes bus baltos... o po ju jau neuzilgo pradesim dalintis pomidoriskais rupesteliais (negaliu sulaukt biggrin.gif ).
gal kas savaitgali zadat sturmuot kokias parduotuves, tai praneskit naujienas, rinksiu informacija ir pritaikius momenta reiks i sostine uzsukt
Atsakyti
matau, Madmuazele jau forume kabo smile.gif
Grizai jau? Parduotves seklu visas Kaune istustinai?
Papildyta:
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 11 26, 08:13)
kur gi musu linksmuoles pradingo g.gif ? taip nyku cia. turbut ziemos issigandot biggrin.gif ?

Casual turbut i suriu gamyba persimete, Edexa vis dar seklas skaiciuoja. Iki RA, ko gero, keli laipsniai salcio atejo, tai dabar tikriausiai savo amzinai derancius pomidorus kasa is siltnamio - statys vietoj eglutes namie.
O va kur kitos, tai neaisku g.gif
Atsakyti
as vakar seklas skaiciavau lotuliukas.gif . esu nusipirkusi du pakelius geltonu pomidoru po 1,20 lt ar pan. vienas pakelis panaudota (APIE 20 seklu isimta) ir nepatikesit, suskaiciavau, kad dar beveik 130 yra, o dar naujas pakelis, vadinasi apie 150 seklu, tai va kiek turiu vadinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 26, 10:36)
Papildyta:
Casual turbut i suriu gamyba persimete,  Edexa vis dar seklas skaiciuoja. Iki RA, ko gero, keli laipsniai salcio atejo, tai dabar tikriausiai savo amzinai derancius pomidorus kasa is siltnamio - statys vietoj eglutes namie.
O va kur kitos, tai neaisku  g.gif

smagu, kad kai merginos turi veiklos, o kas jos neturi, eikim i kaledu karstliges tema lotuliukas.gif , vistiek pomidorais rupintis reiks tik po svenciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 26, 09:36)
Edexa vis dar seklas skaiciuoja...

Kur jau ten, ne sėklas skaičiuoju.. tabletes.. apsikosėjau, varveklis po nosim.. Bet eina saaau, kaip gražu lauke wub.gif pamiršau ir savo pomidorus..pasiilgau žiemos.

Po naujų GREISI savo "kurmiarausį" iškels.. biggrin.gif su trenksmu ir savo exkliuzyvinėm pomidorų veislėm mums galvas susuks.. vėl iš naujo visko tikriausiai prisireiks tongue.gif išlįs visos, rėkaus, klausinės kur ką gaut ploja.gif
Atsakyti
ėėėė, nee. Greisi buvo iškilmingai pareiškus, kad sėklų turi pakankamai ir naujų nebesisiųs. Senas žinom, taigi gal kaip nors atsilaikysim biggrin.gif Na, toms, kurios po 30 naujų veislių per metus neišbandė, tai tikriausiai sunkaiu bus.. tek parėkaut..
O tu baik sirgt. Kur tai matyta - sėklos neskaičiuotos, nesunumeruotos, stalas užkrautas, o ji varveklį po nosim puoselėja. Kur šeimyna kūčių vakarienę valgys? Ant kelių visi bliūdelius pasidėję?
Papildyta:
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 11 26, 09:19)
as vakar seklas skaiciavau lotuliukas.gif . esu nusipirkusi du pakelius geltonu pomidoru po 1,20 lt ar pan. vienas pakelis panaudota (APIE 20 seklu isimta) ir nepatikesit, suskaiciavau, kad dar beveik 130 yra, o dar naujas pakelis, vadinasi apie 150 seklu, tai va kiek turiu vadinasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ar 150 geltonų pomidorų auginsi? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal žinote ką nors apie KUMATO pomidorus? Jie hibridiniai ar ne g.gif
Nusipirkau vieną Norfoje šiandien, badysiu sėklas krapštyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 25, 12:12)
Gal kas turi Japoninio triufelio perteklių, man kokių 3 sėklyčių norėtųsi 4u.gif

Loretos sodai,ten rasi ir daugiau pomidorų veislių
O man jau pasižiūrėjus visų norisi ir šiltnamis per mažas atrodo bus hihihi.gif
Bet kad nors aš juos valgyčiau lotuliukas.gif grynai jau sportinis azartas pagavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 26, 13:23)
Gal žinote ką nors apie KUMATO pomidorus?

Apie juos nieko nežinau, bet kiek logika "tempia", turėtų būti hibridas, nes kažin ar pramoniniu būdu augins paprastus "dvornius"... Teko man juos ragaut, nepatiko kažkodėl... gal kad parduotuviniai, auginti ne naminėm sąlygom.. g.gif
Pabandyk, paskui visoms papasakosi, vistiek gi pomidoras, ne cukinija išdigs..
Atsakyti