Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 11 23, 22:13)
O Ola polka pirkau kazkada Maximoj, apie lita pakeliukas kainavo.

Aha, kapeikas jie ten kainuoja, 1,20 kaina, maxėse visada būna, LADY DY, negaila duot, bet kad siuntimas brangiau kainuos, nei visa pakuotė sėklų...

Teisingai, jei juos sėt tuo pačiu metu kaip ir visus pomidorus, aišku, jokio efekto nebus. Bet kai jie - pirmas ankstyvas ir šviežias kąsnelis - mmmmmm.... wub.gif

Casual, jau viską tau sudėjau, tu rūpinkis kaip vaiduokliukų parduotuvėlę siaubsi biggrin.gif Ateisiu tau padėt kapstytis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 23, 22:29)
Casual, jau viską tau sudėjau, tu rūpinkis kaip vaiduokliukų parduotuvėlę siaubsi biggrin.gif Ateisiu tau padėt kapstytis... smile.gif

Edexa, ka tau siulyti mainais ? g.gif g.gif
kazka garantuotai turiu ko tau reikia, bet va zinok dabar ka g.gif
kas be pomidoru tave dar sudomintu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 23, 20:26)
Ola polka joks deficitas, ju pilna parduotuvese. Tikrai tikrai.

QUOTE(Edexa @ 2010 11 23, 21:29)
Aha, kapeikas jie ten kainuoja, 1,20 kaina, maxėse visada būna, LADY DY, negaila duot, bet kad siuntimas brangiau kainuos, nei visa pakuotė sėklų...

OK prasinešiu per bičiulę maximą ir kitokias parduotuves,o tai jau galvoju super duper reti
Apie kokią ir kur esančią parduotuvėlę vis kalbate,kažko su atmintim nekas po operacijos,jei Vilniuj bus ką nugint jos nusiaubt
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 11 23, 21:51)
OK prasinešiu per bičiulę maximą ir kitokias parduotuves,o tai jau galvoju super duper reti
Apie kokią ir kur esančią parduotuvėlę vis kalbate,kažko su atmintim nekas po operacijos,jei Vilniuj bus ką nugint jos nusiaubt

Oi, palauk dar, Maxima seklom kol kas neprekiauja biggrin.gif Kokioj specializuotoj seklu parduotuvej reiktu siuo metu ziureti.
Cia jos apie Kauno parduotuvele siuo metu kalba.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 23, 22:16)
Oi, palauk dar, Maxima seklom kol kas neprekiauja  biggrin.gif  Kokioj specializuotoj seklu parduotuvej reiktu siuo metu ziureti.
Cia jos apie Kauno parduotuvele siuo metu kalba.

Vadinasi teks atšaukti karinę parengtį biggrin.gif
Atsakyti
O ką vietoj Ola Polka galima taip anksti sodinti, man su jais viskas kaip ir tiktų, tik spalva ne ta biggrin.gif , noriu raudonų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 24, 07:47)
O ką vietoj Ola Polka galima taip anksti sodinti, man su jais viskas kaip ir tiktų, tik spalva ne ta biggrin.gif , noriu raudonų ax.gif

taigi bet kuriuos zemaugius ankstyvuosius. Issirink, kurie labiausiai patiktu ir sodink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 24, 08:47)
O ką vietoj Ola Polka ....
noriu raudonų ax.gif

Oi, jei tik tokia problemytė, tai raudonų vazoninių pasirinkimas tikrai platus, nėr nieko paprasčiau smile.gif

Šitų OLA man skonis labai patinka, netgi vasarą, kai pomidorų pats bumas.. Netgi kilo mintis pasisėt OLA keletą daigelių gerokai vėlesniam, rudens derliui, mat jų vegetacija trumpa.. Vasaros vidury, tuo labiau pabaigoj jau jų nėr..
Na bet čia skonio reikalas, nenoriu užsitraukt nemalonės, jei išreklamuosiu, o kitoms ims ir nepatiks.. blush2.gif

CASUAL, aš jau nebežinau pati ko noriu, visko turiu porai metų į priekį...na..nebent vaiduoklių parduotuvėlė kuo nors suintriguotų ax.gif blush2.gif Jei anksčiau už mane ten prasisuksi, skalambyk temoj, visos pulsim lobio ieškot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 24 lapkričio 2010 - 10:09
QUOTE(Edexa @ 2010 11 24, 11:07)

CASUAL, aš jau nebežinau pati ko noriu, visko turiu porai metų į priekį...na..nebent vaiduoklių parduotuvėlė kuo nors suintriguotų ax.gif  blush2.gif Jei anksčiau už mane ten prasisuksi, skalambyk temoj, visos pulsim lobio ieškot smile.gif

vaziuociau i ta vaiduoklyna kad ir tuoj pat - ale kad prigasdinot kad ten be sausio menesio man nieks net duru neatidarys blush2.gif

o gal ten vel rasiu idomybiu deshimties metu senumo po 30 centu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 24, 11:13)

o gal ten vel rasiu idomybiu deshimties metu senumo po 30 centu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rasi, bet, manau, ne dabar, jei naujovių.. Pernykščių senienų, "atliekų" popigiai gal bus ir tokių metu g.gif Tuos už šungrybio kainą greit išgraibsto, daigumas normalus, o jei dar ne hibridas, tai išvis gerai. Vienais metais kažką (greičiausiai pomidorus, ką daugiau) pirkau, susimokėjau, paskui žiūriu...gi tokie patys guli pusvelčiui...nors nusišauk.. mad.gif
Atsakyti
Edex, o tu kai Agrimatco seklas pirkai, kokios pakuotės buvo? Ta prasme, ne po 100-200 sėklų?
Buvau šiandien vėl nuvažiavus iki tos parduotuvėlės, ana jau ne tik šiaip uždaryta, o visiškai iškraustyta. Paskambinau į ofisą ir sužinojau, kad parduotuvės nebebus visai. O sėklų, kurios nurodytos jų puslapyje, bus galima įsigyti pas vadybininkę, kuri dabar išvykus. Paskambinsiu jai kitą savaitę. Bėda ta, kad sėklos didelėm pakuotėm verysad.gif Nebent rastųsi forume norinčių kooperuotis. Na, jei ką, užsodinsiu abu šiltnamius Corazon ir San Marzano ir bus išspręstas klausimas kaip apribot veislių skaičių biggrin.gif
Žodžiu, bandysiu kitą savaitę skambint ir aiškintis konkrečiai.
Atsakyti
Ajajaaaai...kur jie išsikraustė, nenaudėliai?..
Aha, ten pas juos sėklos kilogramais supakuotos, bet jie parduoda po tiek, kiek tau reikia. Aš paskambinau, užsisakiau, pasakiau kada atsiimsiu ir psio. Ten labai faina vadybininkė, po kiek užsisakysi po tiek tau supakuos. Ir dar instrukciją įdės kaip jomis naudotis biggrin.gif Ateisi - atsibašliuosi - pasiimsi - išeisi pasišokinėdama smile.gif
Atsakyti