Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ilaria @ 2010 11 22, 16:05)
Gal kartais yra kokie spec. žymekliai pomidorams, kad ant daigelio uždėt būtų galima ir augant jie laikytųsi? Kad veislių pavadinimai nepasimestų ax.gif

yra. Ir i zeme ibesti galima, ir prie sakeles priristi. Maciau ir Zaliajam centre, ir Shetelige.
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 22, 15:55)

p.s. zinau as cia temoje dar viena, toki nelabai blaiva zuiki  mirksiukas.gif  vis aplink svetimas trobeles besitrainiojanti  hihihi.gif

KUR? Kur tas niekadejas?? lens.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 17:51)
yra. Ir i zeme ibesti galima, ir prie sakeles priristi. Maciau ir Zaliajam centre, ir Shetelige.

a labai brangus?? g.gif
as pernai vienkartinius peilius i zeme kishau ir markeriu rashiausi - bet per koki menesi ar du -nusitryne viskas unsure.gif ypac lauke...... vel likau nesupratus kokius moliugus rashkiau ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Sweet million aukštaūgiai? Ar vaisiai labai smulkūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 lapkričio 2010 - 17:27
QUOTE(Casual @ 2010 11 22, 17:01)
a labai brangus??  g.gif

nelabai pamenu jau blush2.gif Kazkaip vienakart pirkau 50 vnt pakuote, kitakart 20 vnt. Tai kazkodel tie 50 kainavo maziau g.gif Iki 10 lt pakuote buvo, bet tiksliau neatsimenu dabar. Galesiu paziuret, kai busiu parduotuvej panasioj.
Lauke as ju nenaudojau, bet siltanmyje sezona atlaike puikiai, visai nenubluko. Tarnaus ir toliau.

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 22, 17:25)
Mergaitės, o Sweet million aukštaūgiai? Ar vaisiai labai smulkūs?

aukstaugiai. Na, smulkus vaisiai, kaip ir priklauso vysniniams pomidorams. Bet labai daug uztat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 19:40)
aukstaugiai. Na, smulkus vaisiai, kaip ir priklauso vysniniams pomidorams. Bet labai daug uztat  biggrin.gif

supratau, ačiū.. 4u.gif Bandysiu ir aš šiemet juos auginti.. bigsmile.gif
Atsakyti
as tai jau prisirinkau is regilos..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 11 22, 23:20)
as tai jau prisirinkau is regilos..... blush2.gif

Pats laikas smile.gif nedaug jau laiko liko iki sėjos...vasario pabaiga - ir sėjam smile.gif

Aš maxėj nusipirkau knygutę "sėjos mėnulio kalendorius"... Gyvenime niekad į mėnulį nežiūrėjau ir pagal jį nesėjau.
Augo, bujojo mano pomidorai ir per jaunatį ir per pilnatį, ir kai mėnulio visai nebuvo... viskas kaip iš pypkės ėjo...
Ogi žiūriu, kad pagal tai, kaip aš įpratusi sėt savo įprastomis vasario mėnesio dienomis, ten sako, kad šįmet kak raz netinka...hm..

"Matavausi" kalendorių ir šiaip ir taip..nu arba man per anksti, arba per vėlu... blink.gif Tai negi man reiks dabar nervintis ir sėt pagal tą "šventą raštą"?... vat, reikėjo gi man jį pirkt... prisireikė zababonų.. mad.gif
Atsakyti
Maxe kalta. Pakiso ta kalendoriu, vienas galvos skausmas dabar biggrin.gif Padek kur atokiau, kad akiu nebadytu. Iki sejos ir pamirsi, sodinsi kaip visada - kada sugalvojus.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 22, 17:43)
Na ir kaimietukus OLA POLKA tris daigus ankstyvam gegužiniam derliui. Paskui juos mesiu lauk, prasidės "kilmingųjų" derlius...

P.S. nu daigai taigi ne 8 bus, gal 70-80....

sveiki gyvi!
pirmiausiai, tai kaip pilypas is kanapiu islindusi noriu padekoti edexai uz laiskuti su geriu 4u.gif .
antra, prasom pasiaiskinti mirksiukas.gif apie geguzini derliu ax.gif , nes noretusi tokio. kada sejamaola polka? kada nesama i siltnami? kokios apsaugos priemones nuo salnu ir t.t. ir pan. viskas domina, bo lapkritis jau baisgiasi, o ziu ir nuvelinsiu seja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SAINTLINA, o tu iš to gausaus pomidorų "karnavalo" kur šįmet auginai, ar daug atsirinkai pačių skaniausių, kuriuos truks-pliš ir kitąmet sėsi?
Papildyta:
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 11 23, 10:16)
antra, prasom pasiaiskinti  mirksiukas.gif apie geguzini derliu  ax.gif
o ziu ir nuvelinsiu seja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai prašom 4u.gif gerai, kad AVIA paštu siunčiau, tikrai su sėja būtum pavėlavus lotuliukas.gif
Gegužinis OLA POLKA derlius gaunamas sėjant sausio pabaigoje... Nu, žinok, vargas su tokio ankstyvumo sėja, bet kai tik keli daigeliai, tai užsikraunu sau tokią katorgą su malonumu.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 23, 09:32)
Gegužinis OLA POLKA derlius gaunamas sėjant sausio pabaigoje... Nu, žinok, vargas su tokio ankstyvumo sėja, bet kai tik keli daigeliai, tai užsikraunu sau tokią katorgą su malonumu.. tongue.gif

O į šilnamį kada keliauja? bigsmile.gif Aš šią savaitę sėjau, tai gal jau vasario mėn. valgysiu Vilmukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 23, 11:09)
O į šilnamį kada keliauja? bigsmile.gif 

Į šiltnamį pradedu nešiot su vazonais vos tik truputį atšyla oras. Tai būna maždaug kovo pradžia, kai lauke +2, +3 laipsniai. Taip "tūsausi" iki balandžio mėnesio ir jau tada sodinu su užsimezgusiais pomidoriukais. Naktimis vistiek dar dengiu agroplėvele....Gegužės mėnesį kemšu pirmuosius sunokusius pomidoriukus.

Norėčiau dar sužinot, rūpi ar DŽIGITAS gavo sėklytes, kur siunčiau ax.gif smile.gif
Atsakyti