manniekodaugiaunereikiamanniekodaugiaunereikiamanniekodaugiaunereikia...
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 16:16)
dvigubas neiginys atrodo itartinai.... logishkai mastant jeigu:
nieko -nereikia, reishkia reikia visko , ir dar kuo daugiau
as tai noreciau atsirinkt kokias 4 pacias paciausias rusis ir daugiau nebesiblashkyt.... bet va ka daryt kad taip visko norisi
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 16:16)
Ikipavasariodaratsiraslabaidaugįdomiųveisliųpomidorųkuriųnereikiasėtiaugintilaistytigenėtiotikderliųsusirinkti
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 22, 16:28)
as tai noreciau atsirinkt kokias 4 pacias paciausias rusis ir daugiau nebesiblashkyt.... bet va ka daryt kad taip visko norisi
aš tai jau atsirinkau tris veisles, bet kažkaip pasidarė maaaaažas tarpelis ir dar tilpo penkios veislės...
QUOTE(Edexa @ 2010 11 22, 15:32)
Ikipavasariodaratsiraslabaidaugįdomiųveisliųpomidorųkuriųnereikiasėtiaugintilaistytigenėtiotikderliųsusirinkti
Papildyta:
aš tai jau atsirinkau tris veisles, bet kažkaip pasidarė maaaaažas tarpelis ir dar tilpo penkios veislės...
Papildyta:
1. Aha, parduouvej tikrai atsiras tokiu, kuriu nereik seti ir auginti. Kiekvienais metais atsiranda. Ir dabar netgi yra - tik susirenki ir susimoki iseidamas.
2. Tai nori pasakyt, kad viso labo niekingas 8 veisles auginsi?
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 16:35)
nu, nu, .... man irgi akys ishvirto
gal ne 8 , gal 80? ar bent 18 ?
nu jau jei tik 8 tai bent ishvardink tuos savo top 8
QUOTE(Casual @ 2010 11 22, 15:28)
as tai noreciau atsirinkt kokias 4 pacias paciausias rusis ir daugiau nebesiblashkyt....
girto zuikio svajones
Nu kokios keturios? Sweet million ir Black cherry - privalomos is vysniniu. Be to, turi uzsirekomendavusiu kaimynkos slyviniu. Dargi zinau, kad auginsi Black Russian ir Russian rose. Itariu, kad ir be baltu neapsieisi. Ir esu tikra, kad nei penktosios dalies neisvardinau.
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 16:35)
1. Aha, parduouvej tikrai atsiras tokiu, kuriu nereik seti ir auginti. Kiekvienais metais atsiranda. Ir dabar netgi yra - tik susirenki ir susimoki iseidamas.
TEP. Va, pavardinsiu:
1.DELFINE
2.BURAN
3.MONROE
4.MARFA
5.GREEN ZEBRA
6.BLACK CHERRY
7.CORAZON
8.SLYVINUKUS (CASUAL)
Na ir kaimietukus OLA POLKA tris daigus ankstyvam gegužiniam derliui. Paskui juos mesiu lauk, prasidės "kilmingųjų" derlius...
P.S. nu daigai taigi ne 8 bus, gal 70-80....
O Birsen kaip??? Isduodi?
tuoj mes tau ishvardinsim ka pamirshai ir be ko gyvent negalima
nesamone kad tik 8 reik bent 18
matyt kad ne veltui as shiltnamio didelio neturiu..... neduoda dievulis shiltnamiu tiems kas proto neturi ir saiko nejaucia
nesamone kad tik 8 reik bent 18
matyt kad ne veltui as shiltnamio didelio neturiu..... neduoda dievulis shiltnamiu tiems kas proto neturi ir saiko nejaucia
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 16:49)
O Birsen kaip??? Isduodi?
Vietoj BIRSEN'ų sėsiu daugiau DELFIN'ų. BIRSEN reik sėt vėlai, kad anksti derlius nebūtų, jei laikymui. O DELFIN tiks ir normaliam valgymui, ir laikymui, ir sultims....
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 16:41)
girto zuikio svajones
Nu kokios keturios? Sweet million ir Black cherry - privalomos is vysniniu. Be to, turi uzsirekomendavusiu kaimynkos slyviniu. Dargi zinau, kad auginsi Black Russian ir Russian rose. Itariu, kad ir be baltu neapsieisi. Ir esu tikra, kad nei penktosios dalies neisvardinau.
p.s. zinau as cia temoje dar viena, toki nelabai blaiva zuiki vis aplink svetimas trobeles besitrainiojanti
Gal kartais yra kokie spec. žymekliai pomidorams, kad ant daigelio uždėt būtų galima ir augant jie laikytųsi? Kad veislių pavadinimai nepasimestų