Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 13:21)
Tavo minetuosius Bobules dziaugsma ir Malachitine skrynele isgure Ugnuze, jei gerai pamenu.
Kiek skaiciau komentaru apie triufelius, tai tikriausiai visiems patiko.

o kuom jie ten tokie geruliai buvo? g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...6177&st=432
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 22, 13:01)

o kaip tie visi zalios spalvos pomidorai? pas Regila dvieju rushiu seklos- ga l bandet kurias nors augint?  ax.gif

Auginau ir vėl auginsiu green zebra. Tau ką, nedaviau? Ar mandra buvai, neėmei... nepamenu..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2010 11 22, 11:39)
Žiemos metu šviesos trūkumas, todėl sulaukti pomidorų nebus paprasta..Balkoninių žemų turiu sėklų- "Florida Petit". Žemi, vazoniniai, raudoni apvalūs vaisiai. Jau pasirodė sėklų sąrašai ir naujam sezonui(parduodu skyrelyje). Arba užsukit į www.loretossodai.lt Pertekliaus skyrelį. Gal kas patiks, sugundys.

Aš Vilmukus pasisėjau ax.gif
Papildyta:
Nežinau kokius turėjau iš Loretos sodų pernai, bet vieni buvo ne mano skonio:
tamsūs, į rudumą ir labai sultingi, šiaip nemėgstu mėsingų, bet šie man buvo per sultingi net g.gif Gal čia black prince g.gif Kaip nenusipirkti tų pačių lotuliukas.gif
Višta, kad neužsirašiau veislių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 22, 13:36)
Višta, kad neužsirašiau veislių blush2.gif

drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. tu tokkia ne viena blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 13:26)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 11 22, 13:28)
Auginau ir vėl auginsiu green zebra. Tau ką, nedaviau? Ar mandra buvai, neėmei... nepamenu..

nedavei cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 22, 14:27)
nedavei  cry.gif  cry.gif  cry.gif

"višta".. forume tikrai rašiau, neatsiliepei, pratylėjai, dabar užkudakino, kai regila parašė..... parašyk į a/ž jei green zebrai domina, nes nedaug jau turiu..išdalinau..
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 22, 14:32)
"višta".. forume tikrai rašiau, neatsiliepei, pratylėjai, dabar užkudakino, kai regila parašė..... parašyk į a/ž jei green zebrai domina, nes nedaug jau turiu..išdalinau..

user posted image

Kas višta?
Aš - višta?????
nuuuu.... atsiprašau schmoll.gif
gyvenime niekad neesu kudakinus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 22, 14:53)
Kas višta?

blink.gif oi...koks off topic'as... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 22, 15:20)
blink.gif oi...koks off topic'as...  blush2.gif

bandziau googlint "hen in tomatoes" - ale kad tada visur foto tik kepta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o be Ugnuzes dar kas nors bandet Malachitovaja škatulka ir Babushka selection ?
ech, vargshas mano shiltnamis lotuliukas.gif vel teks isivaizduot kad jis guminis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu viskas, einu seklas pakilosiu, paskaiciuosiu, pagalvosiu ka sesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
labai tikiuosi, kad nieks daugiau cia ju negirs biggrin.gif Tai man dvieju siltnamiu bus mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 22, 15:46)
labai tikiuosi, kad nieks daugiau cia ju negirs  biggrin.gif  Tai man dvieju siltnamiu bus mazai  g.gif

Taigi tu moki į 1kv/m 30 daigų sukišt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 22, 16:03)
Taigi tu moki į 1kv/m 30 daigų sukišt...  smile.gif

bet iki pavasario tokiais tempais reiks po 50 i kvadrata talpinti lotuliukas.gif
Atsakyti