Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

nu manau galim...why not?

mano rukolos lauke tiesiog bujoja..Kaip kokiam rugpjūty... g.gif
Atsakyti
pas mane siltnami pridygusiu salotu pilna tai kuoksteli parsiboginau namo pasisodinau:ax:
Atsakyti
brrrrr kaip man nepatiko rukola blush2.gif lotuliukas.gif
man skaniausia špinatai ir krapai, ir petražoles, dar šiemet pirma karta - po keturių metų auginimo- pagaliau ėmiau ragauti bazilikus bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rucolos nereikia daug, jos vos vos i salotas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 19, 00:13)
rucolos nereikia daug, jos vos vos i salotas... wub.gif

Pritariu thumbup.gif
As, kai ant palanges arba balkone auginau, tai jos nebuvo kiek nori valgyt... tai man visai patiko dadet prie kitko i salotas ax.gif
Atsakyti
Uuuh..naktibaldos..balbatuojat per naktį.. blink.gif
SAINTLINA, nepamenu kokių sėklų tau daviau, jei tikrai nori sėt keletą sėklyčių, surašyk man pavadinimus į a/ž.. pasufleruosiu.. reik kavos išgert..nesigalvoja dar kažko g.gif
Atsakyti
o man prieskoniai bute neauga. Kiek bandziau, tokie apgailetini stagareliai tik stypso. Butas, matyt, niekam tikes.
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 19, 08:20)
SAINTLINA, surašyk man pavadinimus į a/ž.. pasufleruosiu..

gerai, tuoj.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 19, 09:28)
o man prieskoniai bute neauga. Kiek bandziau, tokie apgailetini stagareliai tik stypso. Butas, matyt, niekam tikes.
Papildyta:
gerai, tuoj.

mesk lauk tu ta buta - tik rai netikes, jei net prieskoniai neauga biggrin.gif
Atsakyti
ale uztat pomidoru daigai gerai auga g.gif Bala nemate, pakentesiu per ziema be tu svieziu prieskoniu vardan pomidoru.
Atsakyti
Pomidorus žiemą ant palangės irgi nelengva augint, jų lapus labai puola visokie parazitai, baltasparniai, voratinklinės erkės.. Reik labai jau aplink tuos daigus rokenrolą šokt..
Su prieskoniais tas pats. Net bulbos vazone neužauginsi smile.gif Oranžerijos reik, erdvės augaliukui, vėjelio, gamtos. Vien meilės ir gerų norų negana.

Aš gal pavasario palauksiu, kiek jau čia liko.. kaip tik visas sėklas iki to laiko susiskaičiuosiu.. biggrin.gif
Atsakyti
tai ką, mergičkos, tylit? lotuliukas.gif
pomidorų likučius tyliai rijat? biggrin.gif
as va irgi kelis dar paskutinių paskutiniausius sulapnojau - nedanokusius, apsiraukšlėjusius, na bet 10 kartų už parduotuvinius skanesnius cool.gif

Atsakyti
Jau tikriausiai issikrove , nes baiai jau uzsivede buvo.... mirksiukas.gif
Atsakyti