nu manau galim...why not?
mano rukolos lauke tiesiog bujoja..Kaip kokiam rugpjūty...
pas mane siltnami pridygusiu salotu pilna tai kuoksteli parsiboginau namo pasisodinau:ax:
brrrrr kaip man nepatiko rukola
man skaniausia špinatai ir krapai, ir petražoles, dar šiemet pirma karta - po keturių metų auginimo- pagaliau ėmiau ragauti bazilikus
man skaniausia špinatai ir krapai, ir petražoles, dar šiemet pirma karta - po keturių metų auginimo- pagaliau ėmiau ragauti bazilikus
rucolos nereikia daug, jos vos vos i salotas...
QUOTE(ra @ 2010 11 19, 00:13)
rucolos nereikia daug, jos vos vos i salotas...
Pritariu
As, kai ant palanges arba balkone auginau, tai jos nebuvo kiek nori valgyt... tai man visai patiko dadet prie kitko i salotas
o man prieskoniai bute neauga. Kiek bandziau, tokie apgailetini stagareliai tik stypso. Butas, matyt, niekam tikes.
Papildyta:
gerai, tuoj.
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 19, 08:20)
SAINTLINA, surašyk man pavadinimus į a/ž.. pasufleruosiu..
gerai, tuoj.
QUOTE(saintlina @ 2010 11 19, 09:28)
o man prieskoniai bute neauga. Kiek bandziau, tokie apgailetini stagareliai tik stypso. Butas, matyt, niekam tikes.
Papildyta:
gerai, tuoj.
Papildyta:
gerai, tuoj.
mesk lauk tu ta buta - tik rai netikes, jei net prieskoniai neauga
ale uztat pomidoru daigai gerai auga Bala nemate, pakentesiu per ziema be tu svieziu prieskoniu vardan pomidoru.
Pomidorus žiemą ant palangės irgi nelengva augint, jų lapus labai puola visokie parazitai, baltasparniai, voratinklinės erkės.. Reik labai jau aplink tuos daigus rokenrolą šokt..
Su prieskoniais tas pats. Net bulbos vazone neužauginsi Oranžerijos reik, erdvės augaliukui, vėjelio, gamtos. Vien meilės ir gerų norų negana.
Aš gal pavasario palauksiu, kiek jau čia liko.. kaip tik visas sėklas iki to laiko susiskaičiuosiu..
Su prieskoniais tas pats. Net bulbos vazone neužauginsi Oranžerijos reik, erdvės augaliukui, vėjelio, gamtos. Vien meilės ir gerų norų negana.
Aš gal pavasario palauksiu, kiek jau čia liko.. kaip tik visas sėklas iki to laiko susiskaičiuosiu..
tai ką, mergičkos, tylit?
pomidorų likučius tyliai rijat?
as va irgi kelis dar paskutinių paskutiniausius sulapnojau - nedanokusius, apsiraukšlėjusius, na bet 10 kartų už parduotuvinius skanesnius
pomidorų likučius tyliai rijat?
as va irgi kelis dar paskutinių paskutiniausius sulapnojau - nedanokusius, apsiraukšlėjusius, na bet 10 kartų už parduotuvinius skanesnius
Jau tikriausiai issikrove , nes baiai jau uzsivede buvo....