Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

stebiuosi g.gif . Nu kaip taip klientais nesirupinti, zemem neapsirupinti? Mane gal ryt aparpuolis griebs kai nuejus zemes nerasiu.

Matau, kad Edexa istikimai cia kabo. Edex, kurie ten ciliukai tinkamiausi vazonui? ax.gif Smulkiavaisiai geltoni? Tai ziuriu, kad cia bepliurpiant vel liks seja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 lapkričio 2010 - 20:40
Mano brangiausias šiandien vakarieniauja susirietęs virtuvėje ant taburetės.. nes ant stalo paskleistas visas mano sėklų lobynas.. wub.gif Žiūriu, nupirktų veislių sąrašas ilgėja kaip piršlio testamentas doh.gif
..ne ne, jau viskas, daugiau nepirksiu, netilps net jei šiltnamyje takelius užsodinčiau.. unsure.gif
Atsakyti
tie takeliai visiskai nereikalingas ismislas. Be jokio tolko vieta uzima.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 21:40)
Mano brangiausias šiandien vakarieniauja susirietęs virtuvėje ant taburetės.. nes ant stalo paskleistas visas mano sėklų lobynas.. wub.gif Žiūriu, nupirktų veislių sąrašas ilgėja kaip piršlio testamentas doh.gif 
užsodinčiau.. unsure.gif

tegul dziaugiasi, kad taburete liko, o tai dar menesis kitas ir gales ant zemes sestis, nes ir taburete seklos uzims cool.gif
beje, tai tu ten seklas ir laikyk - nereiks nuolat galvot kokiu dar neturi - galesi pasitikslint... rolleyes.gif O vyras tegul nepripranta prie stalo valgyt lotuliukas.gif Gi pavasaris ne uz kalnu, o tada stalas vis tiek bus daigams skirtas, o ne valgymui wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 21:40)
..ne ne, jau viskas, daugiau nepirksiu, netilps net jei šiltnamyje takelius užsodinčiau.. unsure.gif

tai gi dar aplink siltnami ratu gali apsodint, prie namo sienos, kieme i vazonus dar ir t.t. rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 lapkričio 2010 - 20:57
aaagnex visiskai teisi drinks_cheers.gif

Isivaizduojat, as nuo vasaros pradzios nei vienos orchidejos nenusipirkau. Nueinu, pavepsau, pasiseileju, o tada pagalvoju - o kur pavasari pomidoru, ciuliu ir papriku daigus desiu??? Ir neperku blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sekit sekit, o as pries pora dienu jau persodinau savo pomidoriuka i didesni vazona thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 11 18, 22:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sekit sekit, o as pries pora dienu jau persodinau savo pomidoriuka i didesni vazona thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

blink.gif blink.gif

ka? ka? ka padarei??? blink.gif

mergos, nuprotejot? unsure.gif
ka tokiu laiku sodint galima....
a norit žemių iš po stalo paskolinsiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 18, 22:43)
blink.gif  blink.gif

ka? ka? ka padarei???  blink.gif

mergos, nuprotejot?  unsure.gif
ka tokiu laiku sodint galima....
a norit žemių iš po stalo paskolinsiu?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kelnes prileisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai buvau minejus, kad pas mane vienas isdygo geliu vazone tai ir persodinau thumbup.gif
Atsakyti
as po savaites prieskonius zadu set, tai kiba reiks ir pomidora koki paset, kad jau taip unsure.gif

kaip tik vienu turiu per klaida net 2 pakelius nusipirkus cool.gif

Casual - tai kaip tos zemes is po stalo? Gal perleisi? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 18, 21:31)
kurie ten ciliukai tinkamiausi vazonui?  ax.gif Smulkiavaisiai geltoni? Tai ziuriu, kad cia bepliurpiant vel liks seja.

vazonui tinkamiausia purple tiger, boliwian rainbow (tu pranesk ar isdygs, jei sesi, nes as nebandziau savo augintu set) ir visi kiti... biggrin.gif Tik kuo didesni vazona duosi, tai vis tiek visa uzims biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 lapkričio 2010 - 22:01
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 18, 23:01)
Casual - tai kaip tos zemes is po stalo? Gal perleisi? biggrin.gif

nu taigi zinoma, visa kibira kur nors ties Žėručiu pabarstysiu- o tu proga pritaikius susisemsi mirksiukas.gif lotuliukas.gif

beje, o jei rimtai , tai emiau ir atsiminiau viena toki svarbalą g.gif einu tau ąž paskrebinti biggrin.gif
Atsakyti
žvengiat Jūs čia apie kibirą žemės.. pas mani tas pats.. aš žiemai atidėjau kibirą su kalifornijos sliekais, nu pernai iššalė daug, kad šiemet taip nenutiktų.. Laikiau verandoj su mintimi išnešt rūsin.. Ir šiandien netikėtai nelauktai man jų gaila paliko. partysau kibirą su sliekais ir pūnančiom bulvių lupenom triobon.. virtuvėn... unsure.gif galit isivaizduot maniškio veidą????

Keičiu vieną ikikarinį langą plastikiniu, šiandien atėjo meistras matuot. Nu kaip ans atsisakė išiminėt senus lango rėmus, kad triobos viršus nenugtriūtų, nesismulkinsiu (be bajerio...triobikė ikikarinė,,sakė gali nutrupet koks lyšnas metras), ale klaus - kokio dydžio palangė daryt. sakau - kuo platesnę..ans sako - negalima, radiatorių uždengs, langas rasos... KOKS PO VELNIŲ SIRTUMAS RASOS ANS AR NE?????????? Man gi daigus reik kažkur sudėliot..ANE???? ax.gif
Papildyta:
Agne, kokius prieskonius sėsi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 18, 23:26)
Agne, kokius prieskonius sėsi?  bigsmile.gif

Zadu bazilikus svarbiausia, petrazoles, nes nudziovinau balkone, kalendra gal, na kai praversiu visas seklas, gal dar ka rasiu rolleyes.gif
Dar turiu toki plana pasiset rucolos g.gif

Ar zinojot, kad bet kokius daigus, tarkim kopustu, burokeliu, zirniu, pupeliu ir pan kol jauni galima i salotas det? tai gal pabersiu i viena loveli - jei sudygtu - truputi paaugusius suvalgyciau biggrin.gif , vis maziau nitratu, nei pirktinese salotose cool.gif

Ne i tema, bet jeigu ka nors domintu, tai cia kazkiek yra parasyta... http://www.greenharv...d_mix_info.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 lapkričio 2010 - 22:42