Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2010 11 18, 17:12)
...noris pigiau ir kad butu "majadnesniu" pomidoru seklu... rolleyes.gif

Aha, bais interesna.. bigsmile.gif kokių majadnų nusižiūrėjai?..

SAINTLINA, čia ta "vištakojė" parduotuvė vis dar uždaryta? Man atrodo, kažkur turėjau tel. nr. g.gif nereiktų lakstyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 18 lapkričio 2010 - 16:22
QUOTE(ra @ 2010 11 18, 17:18)
Agneeeeeeeeeeeeeee... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif slepiuos su savo vysniniais..

gali nebebegt unsure.gif i neit... ruoskis svecius sutikt..slenku link tavys...

to ir bijojau, tai ta proga visus ir suvalgem su mazaja cool.gif gali jau neit liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 16:20)

SAINTLINA, čia ta "vištakojė" parduotuvė vis dar uždaryta? Man atrodo, kažkur turėjau tel. nr.  g.gif nereiktų lakstyt..

uzdaryta praejusia savaite buvo. Ir uzpraejusia. Sia neradau laiko nusivyniot patikrint. O telefonas, man rodos, internete buvo. Pasiieskosiu pries vaziuojant.
O zinai, kai vis uzdaryta, azartas pagauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 18, 19:10)
O zinai, kai vis uzdaryta, azartas pagauna  biggrin.gif

Bepigu tau truliku ir dar "zuikiu" varinėt...Kažin koks azartas tau būtų, jei reiktų kaip man, 50 km važiuot.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 13:27)
Vėl nervins... mad.gif
...einu sėt, vistiek nėr žiemos..

oi, as gi zemiu nusipirkau siandien. Einu set ir as drinks_cheers.gif Tai kas cia per gyvenimas.. visi aplink sviezius pomidorus lamoshina, baisu i foruma uzeit, kad silpna nepasidarytu tuos bliudus raudonuju pamacius.
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 18:14)
Bepigu tau truliku ir dar "zuikiu" varinėt...Kažin koks azartas tau būtų, jei reiktų kaip man, 50 km važiuot.. biggrin.gif

kokiu truliku? blink.gif blink.gif Jei reiktu truliku vaziuot, as tos parduotuves ir akyse nepamatyciau. Geriau jau 50 km automobiliu nei per miesta viesuoju transportu schmoll.gif Va ka geras gyvenimas daro - ispindejau visai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 14:08)
Prasideda... bash.gif ..reiks pasislėpus sėt, augint ir valgyt. RA tik pasigyrė, o jau mažiausiai dvi asabos startuoja link Šiaulių..

Neduok joms, RA, nei artyn prieit, iki šaknų nugrauš..ir kaip po kokio atominio karo niekas toj vietoj kelis metus neaugs..

oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nereik nei knygu skaityt, nei TV ziuret. Niekur ner tokiu linksmybiu kaip sitoj kompanijoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 18, 19:22)
oi, as gi zemiu nusipirkau siandien.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
juokiaus net su palingavimais kokias deshimt minuciu, kol staiga supratau kad nieko cia juokingo schmoll.gif , nes atsiminiau kad pas mane po kompo stalu stovi (nuo visos šeimos paslėptas) is sodo atitystas kibiras su žemėmis blush2.gif
vyras rado - savo akimis negalejo patiket doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 18, 20:29)

vyras rado - savo akimis negalejo patiket  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dabar jau aš linguoju kaip vinipuchas... lotuliukas.gif (..prieš tai apsidairiau ar pas mane po stalu koks žemių maišas nesimėto..)
Jau, mergos, vakarais be žvengimo nebeišeina, kas nors vistiek kokį anekdotą suskelia..
Šiandien man trūko kantrybė, neišlaukiau sausio mėnesio.. nusipirkau pomidorų sėklų DELFIN'ų.. pardaveika nesuprato bajerio.. pro duris išėjau kaip prezidento postą gavusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 20:37)
kas nors vistiek kokį anekdotą suskelia..

kur? imesk nuoroda bigsmile.gif pas mane kazkodel jokiu anekdotu ant kompo nerodo schmoll.gif g.gif

p.s. kaip mane nervina ta Gaminame su IKI patiekalu reklama ekrano shone - tik pamatau ir toookia alkana is karto pasidarau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 18, 19:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
juokiaus net su palingavimais kokias deshimt minuciu, kol staiga supratau kad nieko cia juokingo  schmoll.gif , nes atsiminiau kad pas mane po kompo stalu stovi (nuo visos šeimos paslėptas) is sodo atitystas kibiras su žemėmis blush2.gif

oi, ir as, anot Edexos, kaip Vinipuchas linguoju net asarodama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 18, 19:29)
vyras rado - savo akimis negalejo patiket  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maciau orchideju temoj, kad moteriskes nusipirktas orchidejas nuo vyru slepia. O cia - zemiu viedras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 20:37)
pardaveika nesuprato bajerio..

nu kurgi nesuprato....

buvau ir as siandien parduotuvej, girdejau kaip pardavejos snekejo;

-....
-.......
- bijom parduotuvę atidaryt unsure.gif . kažkokia moterėlė kasdien vis ratus suka.... umn.gif tai duris tai langus paklebina.... net pro duru apacia vidun žiūrėjo.....mega_shok.gif
- eik tu.... gal kokia manijakė..... policijai skambinkit....ph34r.gif
-.....
- buvo šiandien viena ..... visas buvusias pomidoru seklas po 20 kartu iškilojo, išėjo, po 5 min grįžo vėl visas sėklas perkilojo ir link durų pasuko, tada vėl grįžo ir Delfinus išsirinko yu.gif. bet tooookiu veidu blink.gif paprashė į paauksuota popieriu suvyniot ir kaspinu perrishti.....assa.gif
- .... o pas mus šiandien žemes daigams pradėjo pirkti. g.gif .... matomai giminėms kalėdinęs dovanas ruoshia 000054.gif , nes daigus sodint tai per anksti g.gif
-.......
-.........
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 18, 20:55)
oi, ir as, anot Edexos, kaip Vinipuchas linguoju net asarodama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maciau orchideju temoj, kad moteriskes nusipirktas orchidejas nuo vyru slepia. O cia - zemiu viedras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

butumet diedo veida mate - joks juokas neimtu bebe.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 18, 20:10)

- .... o pas mus šiandien žemes  daigams pradėjo pirkti. g.gif .... matomai giminėms kalėdinęs dovanas ruoshia 000054.gif , nes daigus sodint tai per anksti  g.gif

ar diedui kaledoms viedra su zemem buvai paruosus tik nespejai auksiniu popierium apsukt? biggrin.gif

Ale zinai, siandien akurat paskutine zemiu pakuote paemiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 18, 21:19)
Ale zinai, siandien akurat paskutine zemiu pakuote paemiau  g.gif

o vakar turbut- priešpaskutinę?
tai jei nuo rugsejo kasdien perkiesi po maishiuka - nėr ko stebėtis kad išsibaigė mirksiukas.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti