Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ra @ 2010 11 18, 12:16)
....buvau siltnamy, paedziau pomidoru  bigsmile.gif foto padariau...

Vėl nervins... mad.gif
...einu sėt, vistiek nėr žiemos..
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 18, 12:16)
bek, buvau siltnamy, paedziau pomidoru  bigsmile.gif foto padariau, ale daba negaliu sukelt - fotiko akumai nusedo, padejau kraut smile.gif

o tu i shiltnami neik ir pomidoru neliesk schmoll.gif
as gi kaledoms kilograma uzsirezervavus - prashom nenuvalgyt cool.gif

kas cia apie pomidoru pertekliu (cherry) klauset? pas mus jokio pertekliaus jokiu pomidoru nebuna-buna tik dyyydelis trukumas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 14:27)

...einu sėt, vistiek nėr žiemos..

teisingai drinks_cheers.gif tuo paciu ir mano arbuzu seklytes paprashyciau jau isodinti ax.gif
gal ir arbuzu kaledoms turesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 18, 14:39)
o tu i shiltnami neik ir pomidoru neliesk  schmoll.gif 
as gi kaledoms kilograma uzsirezervavus - prashom nenuvalgyt  cool.gif

nesupratau g.gif Kokios cia dar rezervacijos? unsure.gif As gi jau ruosiuos isbegt... cool.gif Tai pries kaledas tikrai tureciau spet cool.gif Tai tau jau tikrai tada neliks... Kiek nepanesiu - vietoj suvalgysiu gun_smilie.gif
Atsakyti
merginos!!!!!!!!nespeju su jumi...ale kiek per pusdieni daug pritarskejusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 18, 15:03)
nesupratau g.gif Kokios cia dar rezervacijos?  unsure.gif As gi jau ruosiuos isbegt...  cool.gif Tai pries kaledas tikrai tureciau spet  cool.gif Tai tau jau tikrai tada neliks... Kiek nepanesiu - vietoj suvalgysiu  gun_smilie.gif

žiūriu net nepasiginčysi - čia žmonės vardan pomidorų kulkosvaidžiais ginkluojasi blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 18, 14:39)
teisingai  drinks_cheers.gif  tuo paciu ir mano arbuzu seklytes paprashyciau jau isodinti  ax.gif

Prasideda... bash.gif ..reiks pasislėpus sėt, augint ir valgyt. RA tik pasigyrė, o jau mažiausiai dvi asabos startuoja link Šiaulių..

Neduok joms, RA, nei artyn prieit, iki šaknų nugrauš..ir kaip po kokio atominio karo niekas toj vietoj kelis metus neaugs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 18 lapkričio 2010 - 14:08
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 15:08)
Prasideda... bash.gif ..reiks pasislėpus sėt, augint ir valgyt. RA tik pasigyrė, o jau mažiausiai dvi asabos startuoja link Šiaulių..

Neduok joms, RA, nei artyn prieit, iki šaknų nugrauš..ir kaip po kokio atominio karo niekas toj vietoj kelis metus neaugs..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, kad jau tokios nedraugiskos umn.gif , asaba isvadinot cia cray.gif
Tai nuejau i balkona nestiklinta ir paskutinius pomidorus nusiskyniau cool.gif

Kas cia tik keli laipsniai salcio buvo, kas, kad balkonas nestiklintas flirt.gif

pasiruoskit pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Papildyta:
Stai kiek dar priskyniau bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 lapkričio 2010 - 14:27
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 18, 15:28)
Tai nuejau i balkona nestiklinta ir paskutinius pomidorus nusiskyniau  cool.gif
Stai kiek dar priskyniau  bigsmile.gif

Va ką reiškia šiltnamio neturėt blink.gif iš to varnos lizdo dydžio balkono tiek pomidorų lapkričio mėnesį.... blink.gif blink.gif ..šviežių.. Mikliai nusiauni savo sportbačius ir į jokius Šiaulius neminkai..
viskas, ardau šiltnamį... jokios naudos iš jo, vasarą ir taip lauke visos daržovės užaugs..
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 18, 15:28)

Stai kiek dar priskyniau  bigsmile.gif

user posted image

blink.gif blink.gif

aina sauuuuuuu blink.gif

nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 15:43)

viskas, ardau šiltnamį...

pala, pala blink.gif koks dar "ardyt" blink.gif ??????
nugi o kaip mano arbuzai augs unsure.gif ???

o graziai nusiardo? g.gif gal eitu po to pas mane sklype sukonstruot g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 17, 21:32)
tfu, istryniau per durnuma savo pacios zinute  doh.gif

Lolita, internete tikrai neraso. O parduotuves niekaip neaptinku atidarytos. Kai tik atsiras joje pardaveja, butinai pateiksiu atsakaita.

Dekui uz informacija ,lauksiu ataskaitos smile.gif
Papildyta:

LOLITA, ten sėklų kainas gali sužinot tik iš mūsų pletkų... Kokių kainų nori sužinot? Brangiau (ir pigiau) negu scheteligo parduotuvėj tikrai nebus, garantuoju.
[/quote]

Dekoju uz informacija ,aisku ,kad noris pigiau ir kad butu "majadnesniu" pomidoru seklu... rolleyes.gif
Atsakyti
Agneeeeeeeeeeeeeee... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif slepiuos su savo vysniniais..

gali nebebegt unsure.gif i neit... ruoskis svecius sutikt..slenku link tavys...

Atsakyti