Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

del tokio vaizdelio - zirgais i Sheteliga atzygiuojanciu pomidorininkiu eskadrono - galiu kazi ko prirasyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 lapkričio 2010 - 08:46
Kol dar pomidorai tik vizijose, paklausiu pas tas, kurios augino (tikriausiai visos) vyšninius pomidorus. Ką jūs darėt iš BLACK CHERRY pomidoriukų pertekliaus? Jei toks buvo... Tik šviežiam vartojimui ar kokius fiti-miti konservus, tortus.. Būtent šiuos dar tik pirmą kartą auginsiu. Dėl legendinėm pagyrom apipinto jų skonio.
Turėjau RED CHERRY, tai nežinojau kur dėt tokias "utėles" blink.gif Suėjo tik švieži.

P.S. .....tikriausiai gausiu dūdon nuo cherry fanių.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 18 lapkričio 2010 - 09:04
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 10:01)
Turėjau RED CHERRY, tai nežinojau kur dėt tokias "utėles" blink.gif  Suėjo tik švieži.

P.S. .....tikriausiai gausiu dūdon nuo cherry fanių.... unsure.gif

anyta mano konservuoja smulkius visokius... Visai sauniai atrodo stiklainyj... Tik tiek, kad pas mus kaip ir visi konservuoti stovi ir kazko laukia, o valgyt niekas nevalgo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 lapkričio 2010 - 09:11
pas mane tik svieziam vartojimui. Pernai dejau i konservuotus, kartu su raudonais. Tai skonis nesiskyre, bet juodu vaizdelis nekoks..
Bet siemet tik keturis daigus turejau, tai pertekliaus kaip ir neliko.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 18, 10:10)
visi konservuoti stovi ir kazko laukia, o valgyt niekas nevalgo cool.gif

Va tas mane ir užmuša..darai darai, o kai valgyt, tai pasistato tuos konservuotus plaukiančius pomidorus ir žiūri tik kaip į akvariumą...
Pomidorai savo sultyse ant smūgio nueina, vos dangtelį atidaro.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 18, 10:11)
.... bet juodu vaizdelis nekoks..
Bet siemet tik keturis daigus turejau, tai pertekliaus kaip ir neliko.

Aišku, auginsiu du daigus...kitiems vietos atsilaisvins tongue.gif
Atsakyti
vakavau siemet beveik vien vysninius..na, dar alicante. paskui žalius, nespejusius sunokt spec receptu..
Kitais metais noriu stiklainiukuose spalvu asorti..nu bais graziai atrodo smile.gif
siais metais buvo labai populiarus
sita galejau est kasdien
prie vodkes zakusonas nezemiskas smile.gif))

regis aš darausi cheriukų fanė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 18, 10:42)
Kitais metais noriu stiklainiukuose spalvu asorti..

siais metais buvo labai populiarus[/url]
sita galejau est kasdien[/url]
prie vodkes zakusonas nezemiskas smile.gif))[/url]

regis aš darausi cheriukų fanė smile.gif

Sunaravinai..nieko man nerodo...banko PIN kodo prašo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 10:59)

o tu prisiregistravus facebooke? jei ne - nieko nerodys. jei prisiregistravus - prisijungi ir ziuri mirksiukas.gif

Ji ten 2 pyragus su pomidorais ir viena marinavimo recepta idejus... Net seiles tista i pyragus ziurint cry.gif O kur siuo metu laiku pomidoru gaut? fool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 18, 11:06)
o tu prisiregistravus facebooke? jei ne - nieko nerodys....

Ne... verysad.gif ...apsieisiu irnesakyk.gif ....paskui visko reik...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 18, 09:59)

taigi esi FB.. junkis tik smile.gif)

QUOTE(aaagnex @ 2010 11 18, 10:06)
o tu prisiregistravus facebooke? jei ne - nieko nerodys. jei prisiregistravus - prisijungi ir ziuri mirksiukas.gif

Ji ten 2 pyragus su pomidorais ir viena marinavimo recepta idejus... Net seiles tista i pyragus ziurint  cry.gif O kur siuo metu laiku pomidoru gaut? fool.gif

atbek pas mani siltnamin, pasiskinsi.. vis nesusikaupiu nueit paziet..mazu tikrai dar yr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 18, 11:12)
taigi esi FB.. junkis tik smile.gif)
atbek pas mani siltnamin, pasiskinsi.. vis nesusikaupiu nueit paziet..mazu tikrai dar yr smile.gif

Rasyk adresa yahoo.gif

Aunuos sportbacius, vaikiska vezimeli ant peciu ir pasiruosus biggrin.gif

kazin labai toli reiks begt? begike as nelabai kokia fitness3.gif Bet del pomidoru kiba reiks pasiaukot brunette.gif
Atsakyti
bek, buvau siltnamy, paedziau pomidoru bigsmile.gif foto padariau, ale daba negaliu sukelt - fotiko akumai nusedo, padejau kraut smile.gif

Pradek judet link Siauliu smile.gif
Atsakyti