aha, sulauksi is to Kaledu senio.. nei seklu, nei knygu
Reiskias negera mergaite buvai
cia kas, AS???? Cia dabar kas per smeiztas?
Tai, kad Senis saltis tik negeriem vaikam norimu dovanu nedovanoja Ir as nieko neteigiu, tik klausiu
na, as gal ne vien seklu noriu.. gal dar aukso, brangiuju akmenu ir mersedeso..
nu ir tempai..aš nebspėju su Jumi..kaip pavasarį ))))))))))))))) ligonės blyn )
reik eit siltmnamin pomidoru ieskot.. ryt is ryto taip i padarysiu ))
reik eit siltmnamin pomidoru ieskot.. ryt is ryto taip i padarysiu ))
nu ir priplepejot
jei moderatoriai visa spamą ištrintų - liktu ko gero tik viens puslapis pomidorų temoj
Saintlina galėtų bent jau Schetelingo pomidorinį asortimentą su visais pliusais , minusais, ypatumais ir niuansais aptarti po kasdieninio "dežūravimo" palei lentynas
dar pagalvojau, gal cia visgi užsuka žmonių, sveiko proto ir nelabai godžių, mano atras patarimų kuris pomidoras geriausias
o čia ką randa? randa, kad reik , mirtinai reik bent 30 rūšių auginti
noretumet?
ragaukit:
merginos, jei kurie nors patrauke akį - nesivaržykit- visais klausimais pas Saintlina- ji juos visus auginti žada
jei moderatoriai visa spamą ištrintų - liktu ko gero tik viens puslapis pomidorų temoj
Saintlina galėtų bent jau Schetelingo pomidorinį asortimentą su visais pliusais , minusais, ypatumais ir niuansais aptarti po kasdieninio "dežūravimo" palei lentynas
dar pagalvojau, gal cia visgi užsuka žmonių, sveiko proto ir nelabai godžių, mano atras patarimų kuris pomidoras geriausias
o čia ką randa? randa, kad reik , mirtinai reik bent 30 rūšių auginti
noretumet?
ragaukit:
merginos, jei kurie nors patrauke akį - nesivaržykit- visais klausimais pas Saintlina- ji juos visus auginti žada
snd pas mus zemaitijoj ziema tad viltis, kad pavasaris greiciau ateis
Numirsiu..... tikrai numirsiu...., ir is juoko ir is diiiiiiiiidelio noro pomidoru As dabar del ju alpstu, ypac konservuotu savosiose sultyse
QUOTE(saintlina @ 2010 11 17, 21:20)
a sakai akmenu nori??
kaip tik siandien mazius kazkoki is lauko parsitempe- ner labai svarus, bet ale koks brangus galiu uz puse kainos perleist
QUOTE(saintlina @ 2010 11 17, 20:20)
na, as gal ne vien seklu noriu.. gal dar aukso, brangiuju akmenu ir mersedeso..
Abzora ji... Gi turi ir MB, ir aukso ir akmenu
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 17, 21:05)
Abzora ji... Gi turi ir MB, ir aukso ir akmenu
klausyk, Mamzelka, tu is kur zinai?