Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

O gal galit kas parasyti kokiu numeriu rasti ta parduotuve kaune taikos prospekte?
Atsakyti
dėl visa ko reiks nuvažiuot rytoj Sheteligo patikrint. Nors man tų Million nelabai ir reikia biggrin.gif Tuo pačiu trobelę ant vištos kojelės aplankysiu.. gal netyčia jau dirbs.
Edex, tau ten nieko nereik?
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oi, mergickos, yra cia SM dar vienas labai aktualus forumo skyrelis:
vadinasi - Ligos ir kitokios problemos , cia pat galima rasti temas " Geras psichiatras Vilniuje", ir t.t .
gal apsilankom urmu ? bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Urmu pas vieną psichiatrą eit negalima - ką žinai, ir jis, nabagas, gali neatsilaikyti ir varyt kartu į Sheteligą sėklų pirkt g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mama niekaip nesupranta kam man tiek rusiu pomidoru,sako juk dvi geras ir gana ax.gif tik va ji nezino,kad iki pavasario ju dar padauges thumbup.gif snd turiu 20 rusiu ax.gif liga stipriai progresuojanti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 10 27, 13:39)
O kokioj vietoj, ta nusmurgus parduotuvele, koks adresas?

Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 10 27, 13:50)
Kaunas, Taikos 92 (prie "pieno žvaigždės" kombinato)

Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 11 16, 22:08)
O gal galit kas parasyti kokiu numeriu rasti ta parduotuve kaune taikos prospekte?

Papildyta:
Papildyta:
Užsirašykit, nes man jau gėda kartotis....
Atsakyti
[B]P.S. Nežinau ar DŽIGITAS gavo mano žinutę, tai pranešu čia: tavo užprašytas pomidorų sėklutes nupirkau, gali paimti.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 17, 07:10)
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
Papildyta:
Užsirašykit, nes man jau gėda kartotis....

aciu...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 16, 22:39)
dėl visa ko reiks nuvažiuot rytoj Sheteligo patikrint.
Edex, tau ten nieko nereik?

Oi, mergiotės.... kokio dar sheteligo lankyt, nieko man jau nereik doh.gif....nebent rimto daktaro "kitokioms problemoms" šalinti lotuliukas.gif

Skaičiavau savo pomidorų sėklų rūšis, pačias sėklas kilnojau..nu, blin, netelpa niekaip man į šiltnamį.. verysad.gif Penkias rūšis po 10vnt sodinsiu, kitas jau bandysiu kažkaip "skromniai" sutalpint.. kitaip paprikos už durų lieka.. arba arbūzai..arba čiliai, salotos ar svogūnai.. karoče ne kas..

SAINTLINA kažkokį burtažodį žino, jei sugeba 30 rūšių sukišt.. BLAKSTIENA irgi su savo kolekcija stebuklingai telpa.. blink.gif nu man nei per kurią vietą netelpa doh.gif Dar CASUAL girdėjau gyrėsi guminiu šiltnamiu.. sekasi kai kam.. cool.gif
Atsakyti
Saintlina, kas schetelinge gero? ax.gif
Papildyta:
Del pomidoru manijos man pas psichiatra nereikes man siemet eiti hihihi.gif Pakaks kokiu 4-5 rusiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 17, 16:50)
hihihi.gif Pakaks kokiu 4-5 rusiu mastau.gif

Jau manyk patikėjom.. irnesakyk.gif hihihi.gif

Saintlina jau tikriausiai prisipirkusi tyli, džiaugiasi sau viena, sėklutes tik kilnoja.. paskui kad rėš visoms, kad parodys savo pomidoryną-lobyną.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 17 lapkričio 2010 - 16:36
Aga, o kur jos pazadai viena vieninteli auginti? biggrin.gif
Atsakyti