Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 11 12, 14:10)
RA'tuto, kokia čia veislė šitų "iškrypėlių", kurie ir sniege noksta?...

ja ja, sweet million smile.gif)))

QUOTE(Casual @ 2010 11 12, 15:18)
ne-a  schmoll.gif  sweet million -tai normalus-mirshta jau spalio menesi  biggrin.gif
cia matomai genetishkai modifikuoti Sweet ice balls 1000000  biggrin.gif

ice BALLS smile.gif))) thumbup.gif

QUOTE(graazke @ 2010 11 12, 15:34)
laba diena šauniosios pomidorų augintojos , jei ne paslaptis kur perkate sėklas '' sweet milion''?

pernai mums ju parupno GREISI, siemet ji sau turi su kaupu, tai turime suktis pacios. maciau ebejuj ju yra.. 4u.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymą . matyt man jų matyti nelemta verysad.gif
Atsakyti
jei tik šniurkščiosit, tada tikrai ne ax.gif
Atsakyti
Jei norit tik pamatyt, tai nesunku, jei turėt - junkitės prie užsakymo su tom, kurios po naujų užsisakinės. Domėkitės.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 12, 19:52)
  Domėkitės.

drinks_cheers.gif
taip cool.gif Domekites. Skaitykite. Studijuokite. Visas pomidoru temas nuo pacios pirmos , o po to vel is pradzios ir dar karta biggrin.gif

o jei rimtai, tai man rodos as jau pernai kazkurioj seklu parduotuvej maciau bishki kitaip uzvadintas; gal sweet thousand ar pan.
jei tikrai labai "mirtinai' reikia - einat i www.ebay.co.uk , ir perkates- kainuos su atsiuntimu kokius 3 svarus ar pan. gal kas is draugiu, giminiu, pazistamu, bendradarbiu ar bendraminciu nores kartu siustis - bus pigiau. gal pavasariop cia temoje merginos kokias uzsisakinejimais uzsiims mirksiukas.gif
Atsakyti
..aš tą turėjau minty - nėra ko laukt šniurkščiojant kad kas pagailėtų.
Rėkt reikia - agirdit, merginos, kas imsit? Pajamkit ir man. Viskas. Imu..
Baisiai nemėgstu neveiksnumo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 12, 20:58)

Baisiai nemėgstu neveiksnumo..  unsure.gif

Aha drinks_cheers.gif nemažai tokių STUMK-TRAUK.....
Atsakyti
nu zinokit negaliu nusiraminti as su tais pomidorais sweet million doh.gif pabandziau uzsakyti,tai kiek supratau ten dar reikia kreditines kortos g.gif ir bendra suma gaunasi 25$ blink.gif ar tai realu?gal kokios drauges geriau ieskotis gyvenancios anglijoj g.gif

tikiuosi labai jusu nesiutinu.nu ka padarysi,kad tokia tupa esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 11 12, 21:58)
nu zinokit negaliu nusiraminti as su tais pomidorais sweet million doh.gif pabandziau uzsakyti,tai kiek supratau ten dar reikia kreditines kortos g.gif ir bendra suma gaunasi 25$ blink.gif ar tai realu?gal kokios drauges geriau ieskotis gyvenancios anglijoj g.gif

tikiuosi labai jusu nesiutinu.nu ka padarysi,kad tokia tupa esu blush2.gif

pvz
http://cgi.ebay.co.u...=item230b07b822

su siuntimu gaunasi 2, 75 svaro (apie 14 lt)

taip, korteles reikia. ji banke apie 20 litu metams kainuoja. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pomidorų augintojos. Aš taip pat domiuosi pomidorų auginimu, jų veislėmis, mėgstu bandyti įvairias veisles. Labai sudominot vyšniniais pomidoriukais, kadangi buvau bandžius tik Gardeners Delight, tai kitiems metams pradėjau ieškoti Sweet Million ir Black Cherry, tai galiu pasakyti, kad Sweet Million sėklų praeitą savaitę nusipirkau Kaune Schetelingo parduotuvėje (Savanorių prospekte). Gal kažkam ši informacija pravers ir nereikės siųstis iš užsienio.
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2010 11 12, 23:38)
Sweet Million sėklų praeitą savaitę nusipirkau Kaune Schetelingo parduotuvėje (Savanorių prospekte).

vat ir man rodos kad kazkur vietoj tikrai maciau net pernai jau
Atsakyti
Labai ačiū , IRID 4u.gif . Pabandysiu ir aš kaune jų užsipirkti . Dar kart ačiū 4u.gif
Atsakyti