mergai, aks pernai kva vazone jau nokinot pomidorus? As parsitysau is siltnamio vazoninius..mirsta..
pamenu tikslaii, kazkuri augino antrus metus, pasiskaiciusi, kad anie daugiameciai..
Klausimas sonkauliu - anie turi mirt ir vel prisikelt ar turejo zaliuot?
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 18:16)
...anie turi mirt ir vel prisikelt ar turejo zaliuot?
Ta kuri augino, jau seniai čia besilankė, turbūt vėl kovą pasirodys su nokstančiais pomidorais
O tu saviškius šiek tiek apgenėk, tegu pailsi, išleis naujų šakučių, kurios turėtų žydėt
bet tu ir gobša....iki gruodžio dar iš šiltnamio skina, o nuo sausio jau vėl nori naujus raškyt...
as pernai buvau ir parsinesus balkoninukus i namus,bet man numire,itariau,kad nepatiko jog juos persodinau...siemet buvau nusprendus ir bandyt,bet gavosi kaip gavosi...lieka si mintis kitiems metams as buvau ir palikus kelis pomidorus su vaisiais siltnamyje,bet man jie yra persale... jau tokiu nevalgysi.. ra kaip jums issilaike neisivaizduoju,gal sildomas siltnamis?
Nea, nesildomas. Stiklinis, didelis, ale skyletas - ir perpuciamas ir kai kur perlyjamas..
pas aną aitvarai šiltnamį prižiūri. Kitokio protingo paaiškinimo nėr.
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 17:16)
mergai, aks pernai kva vazone jau nokinot pomidorus? As parsitysau is siltnamio vazoninius..mirsta..
pamenu tikslaii, kazkuri augino antrus metus, pasiskaiciusi, kad anie daugiameciai..
Klausimas sonkauliu - anie turi mirt ir vel prisikelt ar turejo zaliuot?
lapkričio pirmą savaitę nusirinkau šiltnamį, likusius pomidorus ir vieną parsitempiau namo. tai anas pomidorus žalius nokina, o lapų augimo nematau, bet viliuosi, kad pradės augt
marvel stripe pomidorai hibridai ar ne?
QUOTE(Edexa @ 2010 11 12, 14:10)
RA'tuto, kokia čia veislė šitų "iškrypėlių", kurie ir sniege noksta?...
kiek atsimenu,tai cia sweet million "iškrypėliai"
QUOTE(dzigitas @ 2010 11 12, 15:20)
kiek atsimenu,tai cia sweet million
ne-a sweet million -tai normalus-mirshta jau spalio menesi
cia matomai genetishkai modifikuoti Sweet ice balls 1000000
laba diena šauniosios pomidorų augintojos , jei ne paslaptis kur perkate sėklas '' sweet milion''?