A kodel mano naminio ciliuko ziedeliai krenta? Gali buti kad per karsta ir sausa Tiek daug ziedu mezgesi, ale vis byra ir byra... dulkinimas nepadeda
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 10:13)
A kodel mano naminio ciliuko ziedeliai krenta?
Nu mes ne šitoj temoj visai su savo pipirais. Ateik ten kur reikia, pasakysiu.
Lapkricio 10.. nuejau siltnamin, pasiskyniau pomidoru...
tai kada gi ta siltnami tvarkyt????? jei vis dar derliu jamu....
(buvau prazioplinus nauja tema.. dabar reik 13 psl perskaityt ..mazu ka naudingo siulet )
tai kada gi ta siltnami tvarkyt????? jei vis dar derliu jamu....
(buvau prazioplinus nauja tema.. dabar reik 13 psl perskaityt ..mazu ka naudingo siulet )
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 13:14)
gal pardavimui yra ? noreciau uzsisakyt pora kg kaledoms
nu, nieko sau kas per nesamone??? - kodel ne pas mane shiltnamyje pomidorai per ziema auga ??
QUOTE(Edexa @ 2010 11 10, 09:26)
Nu mes ne šitoj temoj visai su savo pipirais. Ateik ten kur reikia, pasakysiu.
buvau tikra, kad pas pipirus rasau
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 12:14)
Lapkricio 10.. nuejau siltnamin, pasiskyniau pomidoru...
turbut ne LT
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 13:28)
gal pardavimui yra ? noreciau uzsisakyt pora kg kaledoms
nu, nieko sau kas per nesamone??? - kodel ne pas mane shiltnamyje pomidorai per ziema auga ??
nu viena kg dabar tikrai priskinciau ..as jau ir pamirsau siltnami turinti..pries dvi savaites buvau, maciau kad dar pomidoriuku yra, neroviau... sian nueinu kastuvo.. jolki palki... pilna vel )))) Cia tie sweet million ))) isimylejau as juos )))
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 15:36)
turbut ne LT
Siauliai
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 16:39)
Siauliai
Tai jau čia kaip ir Norvegijoj...jei skaičiuot žingsniais nuo pietryčių pusės...
pasaka.
nu mazdaug.. ))
inlindau dar pasiskaity i pipiriuku tema.. blyn..ant savo galvos..
(beje, ciliukai dar siltnamy noksta irgi... gal tiesiog tingiu tvarkyt ta siltnami.. ir dar maciau auksini usa..laikos is paskutiniu nesusaldamas... )
ra, tai gal nerauk nieko -nereiks pavasari nei sodinti jei jau kiaurus metus pomidorus veda
eina sau, gi kai pagalvoji temperatura auksciau 10 vargiai tepakyla - turetu galus tie augalai atiduot- o cia pomidorus nokina geguzes menesi baisu sodint kad nesushaltu-o va lapkricio vidury pasirodo -pacios tos gerosios salygos
eina sau, gi kai pagalvoji temperatura auksciau 10 vargiai tepakyla - turetu galus tie augalai atiduot- o cia pomidorus nokina geguzes menesi baisu sodint kad nesushaltu-o va lapkricio vidury pasirodo -pacios tos gerosios salygos
siaip is mano turimu vieninteliems sweet million buvo pofyk didieji karsciai..salciai, kaip matau, irgi..))))))))))))))))
(as ex ratuto.. )
(as ex ratuto.. )
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 17:40)
Pažįstam.. ...nicke vienintelis kiaušas tebekabalduoja... ir kalbos stilius nesikeičia...