Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

A kodel mano naminio ciliuko ziedeliai krenta? Gali buti kad per karsta ir sausa g.gif Tiek daug ziedu mezgesi, ale vis byra ir byra... dulkinimas nepadeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 10:13)
A kodel mano naminio ciliuko ziedeliai krenta?

Nu mes ne šitoj temoj visai su savo pipirais. Ateik ten kur reikia, pasakysiu.
Atsakyti
Lapkricio 10.. nuejau siltnamin, pasiskyniau pomidoru... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
user posted image

tai kada gi ta siltnami tvarkyt????? jei vis dar derliu jamu....

(buvau prazioplinus nauja tema.. dabar reik 13 psl perskaityt doh.gif ..mazu ka naudingo siulet ax.gif )

Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 13:14)
Lapkricio 10.. nuejau siltnamin, pasiskyniau pomidoru...  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

gal pardavimui yra ? biggrin.gif noreciau uzsisakyt pora kg kaledoms mirksiukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu, nieko sau blink.gif blink.gif kas per nesamone??? - kodel ne pas mane shiltnamyje pomidorai per ziema auga ?? doh.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 10, 09:26)
Nu mes ne šitoj temoj visai su savo pipirais. Ateik ten kur reikia, pasakysiu.

blush2.gif buvau tikra, kad pas pipirus rasau lotuliukas.gif

QUOTE(ra @ 2010 11 10, 12:14)
Lapkricio 10.. nuejau siltnamin, pasiskyniau pomidoru...  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

blink.gif blink.gif turbut ne LT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 13:28)
gal pardavimui yra ?  biggrin.gif  noreciau uzsisakyt pora kg kaledoms  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu, nieko sau  blink.gif  blink.gif  kas per nesamone??? - kodel ne pas mane shiltnamyje pomidorai per ziema auga ??  doh.gif  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu viena kg dabar tikrai priskinciau ..as jau ir pamirsau siltnami turinti..pries dvi savaites buvau, maciau kad dar pomidoriuku yra, neroviau... sian nueinu kastuvo.. jolki palki... pilna vel smile.gif)))) Cia tie sweet million smile.gif))) isimylejau as juos smile.gif)))

QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 15:36)
blink.gif  blink.gif turbut ne LT schmoll.gif

Siauliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 16:39)
Siauliai  ax.gif

Tai jau čia kaip ir Norvegijoj...jei skaičiuot žingsniais nuo pietryčių pusės... laugh.gif
Atsakyti
wub.gif pasaka.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu mazdaug.. smile.gif))

inlindau dar pasiskaity i pipiriuku tema.. blyn..ant savo galvos.. doh.gif
(beje, ciliukai dar siltnamy noksta irgi... gal tiesiog tingiu tvarkyt ta siltnami.. ir dar maciau auksini usa..laikos is paskutiniu nesusaldamas... doh.gif )
Atsakyti
ra, tai gal nerauk nieko -nereiks pavasari nei sodinti biggrin.gif jei jau kiaurus metus pomidorus veda bigsmile.gif

eina sau, gi kai pagalvoji temperatura auksciau 10 vargiai tepakyla - turetu galus tie augalai atiduot- o cia pomidorus nokina doh.gif geguzes menesi baisu sodint kad nesushaltu-o va lapkricio vidury pasirodo -pacios tos gerosios salygos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip is mano turimu vieninteliems sweet million buvo pofyk didieji karsciai..salciai, kaip matau, irgi..smile.gif))))))))))))))))

(as ex ratuto.. ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 10 lapkričio 2010 - 16:48
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 17:40)

(as ex ratuto..  ax.gif )

Pažįstam.. drinks_cheers.gif ...nicke vienintelis kiaušas tebekabalduoja... ir kalbos stilius nesikeičia... lotuliukas.gif
Atsakyti