Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 11 01, 22:00)
prisirinks vitaminų iš pomidorų.
O moliūgas šeimynai neįtiko - nei uogienė, nei pyragas, nei sriubytė nesužavėjo. Tiesa, pyragą mielai šuo subaliavojo. Auginsiu kitąmet daugiau moliūgų... Dekoracija  thumbup.gif
Na, liko dar iš tos dekoracijos ir valgymui, paeksperimentuosiu dar  mirksiukas.gif

darzove turi but darzove. man irgi joks saldumas su moliugu netinka schmoll.gif
ishmegink mano troshkini moliuge (is moliugu receptu temos) -gal patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
As uogieniu ir nemegstu schmoll.gif
Beje, turiu viena nediduka-nemaziuka moliuga, kaip tik laikau tavajam troskiniui tongue.gif Man tokie dalykai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 01, 21:11)
Casual, jau gavau laiškiuką. Ačiū  4u.gif
Radau tuos Russian rose, ryt poryt išsiųsiu.

smagu girdet mirksiukas.gif
gali į voką įmest beveik bet ką- jau nebeatsimenu ką su kuo mainyt sutariau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik žinau, kad visko reikia cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 01, 22:20)
ishmegink mano troshkini moliuge (is moliugu receptu temos) -gal patiks  mirksiukas.gif

šiemet jau neišbandysiu - nebeturiu apvalaus neskylėto moliūgo biggrin.gif Nebent troškinį SU moliūgu. Ir pomidorais..
Važiuosiu ryt trobelės ant vištos kojelės aplankyt. Reik gi išsirinkt tą vienintelį pomidorą, kurį auginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 02, 08:06)
Važiuosiu ryt trobelės ant vištos kojelės aplankyt. Reik gi išsirinkt tą vienintelį  pomidorą, kurį auginsiu  biggrin.gif

O čia kuri? Kažkada rašei - žirmūnuose? Ten kažko įdomaus yra bigsmile.gif Gali detaliau? Kaži jau najas prekių asortimentas yra g.gif
Atsakyti
Čia Edexa rašė, ne aš smile.gif Aš tik pagoglinau, kad tokiu adresu prekiauja Agrimatco firma retesnėm pas mus sėklom. O čia ir yra tos išgirtosios Marfa, Monro, Buran.
Tikiuosi, jokio naujo asortimento nebus, nes reiks šiltnamį statyt ant viso hektaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 lapkričio 2010 - 08:31
Aš jau įsitikinau, ka vaistų nuo šios ligos (bent jau man) nėra schmoll.gif Šiandien ryte ne, kad dirbti darbe, o po e-sėklas šmirinėju lotuliukas.gif Jie jau pardavinėja - tao žiūrinėju asortimentą blush2.gif Sakiau to ar ano nesodinsiu - o pasižiūriu ir nooooriu lotuliukas.gif
O į tą parduotuvę aš ir užsuksiu bigsmile.gif Ir papasakok grįžus, gal važiuoti neverta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 02, 09:06)
Važiuosiu ryt trobelės ant vištos kojelės aplankyt.......

Gali nevargt, šiuo metu ten tik baronkos skylę gausi. Sakiau, kad po naujų metų reik paieškas pradėt....tai ne, uodega dega...
Atsakyti
aha, dega bigsmile.gif
Iki naujų metų bais toli, nėr kantrybės laukt. O gal dar kokia užsilikusi sėklikė mėtosi, vdrug nupirks kas be manęs, o po to tokios nebeatveš. Neeee, laukt negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 01, 21:11)
Casual, jau gavau laiškiuką. Ačiū  4u.gif

Kloju CASUAL raudoną kilimą ir prisidedu prie reveransų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 02, 12:17)
Kloju CASUAL raudoną kilimą ir prisidedu prie reveransų 4u.gif

teip, teip, teip, paprashyciau su vaizdinem priemonem biggrin.gif

raudona? tai cia is pomidoru ar is keciupo? bigsmile.gif lotuliukas.gif

saintlina, as tave suprantu. siandien "per negaliu" myniau iki Sekleles doh.gif davaziavau ir supratau, kad jei ieisiu taiu darban nebespesiu- tai tik pro mashinos langus i siena paspoksojau ir atgal darban myniau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 02, 16:58)
siandien "per negaliu" myniau iki Sekleles doh.gif  ......supratau, kad jei ieisiu taiu darban nebespesiu......

Gerai, kad ir nėjai... Ten tokiu "nesezoniniu" metu pardaveika 7 aušte dažniausiai kavą geria ir jai dzin, kad kažkas 1-mame aukšte už devyniom spynom užrakintų durų sukryžiavęs kojas trypčioja.....
Atsakyti