Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 25, 19:05)
Svarbu islaikyti santuoka. Svarbu, kad galutinis rezultatas butu teigiamas - kad santuokoje butu abu laimingi.

Nieko asmenisko, tik stai pagalvojau, jei MB sumanytu tokiu budu santuoka gelbeti ir mane laiminga padaryti... g.gif galvoju ar tik nebutu su tokiu gelbejimo planu velniop pasiustas. Jums pasiseke, kad supratinga vyra turit.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 25, 19:50)
Nieko asmenisko, tik stai pagalvojau, jei MB sumanytu tokiu budu santuoka gelbeti ir mane laiminga padaryti... g.gif  galvoju ar tik nebutu su tokiu gelbejimo planu velniop pasiustas. Jums pasiseke, kad supratinga vyra turit.

Jos vyras apie neistikimybe nieko nezino, todel ir autore nera velniop pasiusta.
O siaip pritariu jusu nuomonei. Tik dar reiketu pabrezti, autore ne santuokos gelbet pas meiluzi isvaziavo. Cia jos vyras mele paliktas ir namie sededamas santuoka gelbejo.
Atsakyti
gal tas vyras pats kol jos nebuvo nuejo,i kaire ir atgailaudamas tapo auksiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 25, 19:55)
Jos vyras apie neistikimybe nieko nezino, todel ir autore nera velniop pasiusta.
O siaip pritariu jusu nuomonei. Tik dar reiketu pabrezti, autore ne santuokos gelbet pas meiluzi isvaziavo. Cia jos vyras mele paliktas ir namie sededamas santuoka gelbejo.

Tai taip, pamirsau ta gelbejima ir laimingu daryma skliausteliuose parasyt smile.gif
O man atrodo skaiciau, kad gi papasakojo vyrui tiesa...o gal ka sumaisiau. Patiko jusu postas pries tai, tiesiai ir aiskiai nupasakojot situacija, nors nemanau, kad autore ji supras ir pabandys apmastyti, nors...
Atsakyti
kai usispyksti su saviskiu,reik permiegot su kitu,kad suprastum koks jis auksinis ir atlegtu pyktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

santuoka-neistikimybe...nu puikus derinys doh.gif
Atsakyti
3 mėn medaus mėnesio po neištikimybės... Ar ne per anksti apsidžiaugėt? biggrin.gif Praeis dar keleri metai, vėl reikės ekstrymo irnesakyk.gif Kažko įtariu, kad diedas auksinis ne veltui.. Abu labu tokie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 25, 20:50)
Nieko asmenisko, tik stai pagalvojau, jei MB sumanytu tokiu budu santuoka gelbeti ir mane laiminga padaryti... g.gif  galvoju ar tik nebutu su tokiu gelbejimo planu velniop pasiustas. Jums pasiseke, kad supratinga vyra turit.

Va aš prieš porą psl. to pačio klausiau, bet autorė sąmoningai ar nesąmoningai mano klausimo nepastebėjo. Neištikimybei ji vis tik nepritaria, tai va ir klausiu ar norėtų, jei jos vyras tokiu pat būdu (pergulėdamas su kita) santuoką "gelbėtų"? Ar čia ne dvigubi standartai ?
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 25, 20:21)
Matau, kad tu dar labai jauna.

O ką tai reiškia toks atsakymas? Čia gerai ar blogai? Pagal kurį sakinį sprendžiat kad Moontes mintys "jaunos", t.y. nesubrendusios (anot jūsų)?
Vietoj to kad stovėtumėt gynybinėje pozicijoje, šiaip jau jūs geriau ir atidžiau įsiskaitykit į tai ką Moonte parašė.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 25, 21:45)
Tai kad santuoka islaikyti dejo pastangas jusu vyras, ne jus. Jis pasinaudojo tuo laiku, kai jusu nebuvo viska apmastyti, ivertinti, susivokti ir pasikeisti.
Jus nepadarete nieko, tik pasimegavote svetimu vyru ir grizote su tomis paciomis mintimis - skirtis. Nesuteikite savo neistikimybei tokios sventos prasmes, o geriau dekokite, kad turite protinga vyra, kuriam nereikejo neubegt pas kita moteri i lova, kad suvoktu, kaip svarbu saugoti santuoka su jumis.

Paskaitykite mano atsakymus auksciau, as ta jau atsakiau.

QUOTE(biziukas @ 2010 10 25, 21:55)

Paskaitykite mano atsakymus auksciau, as ta jau atsakiau.

Merginos, atidziau skaitykite, as i viska atsakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 25 spalio 2010 - 20:36
Paskaiciau atidziau, i klausima kaip reaguotumet jei vyras bandytu tokiais budais santuoka gelbeti neradau jusu atsakymo.
Pasirodo vyras nezinioje, galva guldau, kad jis mano, kad tai jo nuopelnas, kad saunuoka isgelbeta, nes jis pasikeite ir auksinis pasidare. Na vienu zodziu viskas gerai, kas gerai baigiasi. Jei sazine rami, tai matyt viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 25, 20:05)
Tikrai taip - meileje, kaip ir kare, pateisinamos visos priemones. Svarbu islaikyti santuoka.

Bet Tavo priemonė nebuvo skirta santuokos išlaikymui, vadinasi ir teisinti ją neva tokiu tikslu yra alogiška.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 25, 22:57)
Paskaiciau atidziau, i klausima kaip reaguotumet jei vyras bandytu tokiais budais santuoka gelbeti neradau jusu atsakymo.
Pasirodo vyras nezinioje, galva guldau, kad jis mano, kad tai jo nuopelnas, kad saunuoka isgelbeta, nes jis pasikeite ir auksinis pasidare. Na vienu zodziu viskas gerai, kas gerai baigiasi. Jei sazine rami, tai matyt viskas ok.

paskaityk 2 psl. - "iš karto rašau, kad kitų komentarų neskaičiau, tik šį ir iš karto kilo klausimas, o ką gi veikę tą savaitę tavo vyras, kas jį pakeitė, kad tavo auksiniu?"

- Is tikruju, man ne taip svarbu ka veike manasis. Man svarbu rezultatas.

Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 25, 23:03)
Bet Tavo priemonė nebuvo skirta santuokos išlaikymui, vadinasi ir teisinti ją neva tokiu tikslu yra alogiška.

As nieko neteisinau, santuokos nebenorejau. As aprasiau savo atveji, kad vienas dalykas isgelbejo kita.

MERGAITES, SKAITYKITE ATIDZIAU!!!
Atsakyti
AUTORE- ar jus isitikinus ,kad jusu vyras tikrai nieko nesuzinos? juk gali but kad ir suzinos kaip nors?
Atsakyti