Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 24, 17:44)

Sugriztu - nebepazistu savo vyro. Auksinis!!! Ir asistuoja ir kalba, kaip mane myli, kad nori su manimi visa gyvenima nugyvent, absoliuciai jokiu priekaistu, na zodziu viskas aukstyn kojomis, palyginus su tuo kas buvo paskutinius metus bei pries 10 d.
Istirpau ir as, atsigaminti pradejo ir mano meile. Uzvire pas mus gyvenimas. Lovoje tapome abu aktyvus kaip alkani meiluziai. Baigesi skandalai, baigesi velniava, mes vel vienas kita mylime kaip anksciau, o gal net stipriau.

iš karto rašau, kad kitų komentarų neskaičiau, tik šį ir iš karto kilo klausimas, o ką gi veikę tą savaitę tavo vyras, kas jį pakeitė, kad tavo auksiniu?
Atsakyti
o man toks klausimas, kur tuo metu buvo vaikai ir su kuo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 24, 19:44)
Neistikimybe vertinu neigiamai ir pati to nekartosiu, paprasciausiai as aprasiau kaip man gavosi.

Vertini neigiamai, bet reklamuoji kaip vaistą nuo skyrybų?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 24, 21:07)
Vertini neigiamai, bet reklamuoji kaip vaistą nuo skyrybų?

skaitai tai kaip reklama? man tai pasirodė, kad žmogus širdį išliet norėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 24, 22:09)
skaitai tai kaip reklama? man tai pasirodė, kad žmogus širdį išliet norėjo  unsure.gif

Tuomet tas žmogus dar nesuprato, kokią įtaką santykiams daro neištikimybė ilgalaikėje perspektyvoje. Juk dar tik 3 mėn. - va jei po 30 metų žmogus teigtų, kad būtent neištikimybė išsaugojo šeimą...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 24, 21:14)
Tuomet tas žmogus dar nesuprato, kokią įtaką santykiams daro neištikimybė ilgalaikėje perspektyvoje. Juk dar tik 3 mėn. - va jei po 30 metų žmogus teigtų, kad būtent neištikimybė išsaugojo šeimą...

bet ji išgyvena tai dabar, reik džiaugtis už ją, jos šeimą, kad ji neiširo, akd ta neištikimybė atvėrė akis, leido sugrįžt į šeimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 24 spalio 2010 - 21:19
QUOTE(Fistashke @ 2010 10 24, 19:58)
Na mano nuomone ne neistikimybe, o trumpas issiskirymas isgelbejo Jusu santuoka, juk pati rasote jog vyras pasikeite... Matyt likes vienas suprato, ko gali netekti... stai kodel ir tapo auksinis. o neistikimybe cia visai jokio vaidmens nesuvaidino. cia tik jusu sazines reikalas, ir pasiteisinima sazinei jus puiku sugalvojote. Tik deje jus klystate. nesmerkiu jusu ir neteisinu, svarbiausia dabar matyt kad seima atgime is naujo. sekmes jums.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 24, 22:16)
bet ji išgyvena tai dabar, reik džiaugtis už ją, jos šeimą, kad ji neiširo, akd ta neištikimybė atvėrė akis, leido sugrįžt į šeimą

Atvėrė akis kam - gal vyrui, kuris šventai tiki, jog žmona buvo pas mamą? Temos autorei akių juk neatvėrė - pasikeitė vyras, jo elgesys, tai ir skirtis nebėra reikalo. Kažin kuo tas "atvėrimas" būtų pasireiškęs, jei ji namuose būtų radusi tokią pačią situaciją, kokią ir paliko? g.gif
Atsakyti
Rimtas vyras iš chebra.lt lotuliukas.gif . Tema pradėjo patikti nuo šios vietos lotuliukas.gif . Šiaip, autore, ar pati bent susigaudot, ką kalbat? Visų pirma, jokia neištikimybė neišgelbėjo, nes oficialiai niekas neištikimas net nebuvo. Jūs buvot pas "mamą", o vyras veikė kažką namuose. Išgelbėjo tai, kad vyrelis pasikeitė, o jūs grįžote atsigavusi, gerai pamylėta biggrin.gif . Bet jei jūs būtumėt grįžusi visa laiminga, o radusi vyrelį tokį patį, santuokai vis tiek būtų buvę kaput verysad.gif
Dar man patiko ta dalis kur "gavau gerą patirtį sekse". Ar pasidalijat nauja patirtimi su vyru, pasirodot, ką išmokot pas "mamytę" biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burleska: 25 spalio 2010 - 00:37
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 24, 17:11)
Beje mama as buvau informavusi apie susidariusia situacija seimoje ir pasakiau kur is tikruju as esu

cia tipo, mama zinojo kad pas kita smileysex.gif linksminais g.gif

siaip tai pritariu cia toms merginoms, kad cia tik pertraukos ir butu uzteke... bet kaip juk neisnaudosi visu pasitaikiusiu progu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 10 25, 02:07)
cia tipo, mama zinojo kad pas kita smileysex.gif linksminais  g.gif

siaip tai pritariu cia toms merginoms, kad cia tik pertraukos ir butu uzteke... bet kaip juk neisnaudosi visu pasitaikiusiu progu hihihi.gif

Vat ir man tas užkliuvo. Kadangi esu suaugusių vaikų mama, tai manau, dukrai kitaip patarčiau spręsti šeimos problemas. O čia jau ne pirma santuoka ir toks sprendimo būdas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 24, 18:44)

O tas dienas, praleistas su juo lovoje, prisimenu kiekviena diena, nors praejo jau 3 men. Labai noretusi pakartoti, taciau siuo atveju, tai jau butu tikra isdavyste mano vyro atzvilgiu.

O taip mergyt,cia ir yra spastai viso sito reikalo.. noresis vis labiau ir labiau ir meile vyrui cia visiskai ne prie ko.. tapsi viena is tu,kuriai duota suprast meiles ir sekso skirtuma.. thumbup.gif
arba pasiduok tam arba nustok galvoti apie tai,nes sugadinsi santykius su vyru vel... biggrin.gif
Atsakyti