Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė išgelbėjo santuoką

QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 05, 18:24)
Biziuk, tu skaityti nemoki, ar akys jau nebemato?
As, tuo metu, jau nebesistengiau buti santuokoje, nes viskas byrejo, todel pradejau zvalgytis i sonus. Ar as kur nors esu parasius, kad pripazistu, tai kaip sektina dalyka, kaip butinybe, kaip recepta? Man gvavosi taip kaip gavosi ir daugiau to nezadu kartoti.
Gal kam labai patiktu, kad as vel pasukciau i sona.

Biziuk, ar tau paprasciausiai patinka gincytis?

Aš ne jums tai sakiau, aš klausiau kitos pašnekovės, kodėl tos, kurios nesirenka neištikimybės, yra pavadinamos davatkomis.

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 05, 18:32)

as nevadinciau ju davatkomis. Tik kartais skaitau kai kuriuos komentarus ir nesuprantu is kur pas moteris tiek pykcio, pagiezos, netolerancijos... tikrai nesuprantu.
Papildyta:
va va biggrin.gif Ko gero gincyjasi, kad gincytis ir kitu komentaruose mato tik tai ka nori matyti mirksiukas.gif

Na ne iš visų ta pagieža, skirtingos nuomonės ir tiek. Autorė šeimos problemų neištikimybe nesprendė, tvarkoj. Gal ir daugelis prieš neištikimybę pasisakiusių būtų neištikimos, jei nebematytų ateities su sutuoktiniu (nors vis tik, kaip pavyzdys rodo, ta išeitis buvo ir neištikimybė nebuvo būtina), bet gal tos kitos būtų atviros ir pasakytų: viskas, nematau išeities su tavim, už savo poelgius neatsakau, išvažiuoju, pats spręsk kur. Čia tik pamąstymas.

O gal jūs pati komentaruose matote tai, ką norite matyti: prieš neištikimybę - davatka! Taškas.

O pasiginčyt tai čia ir jums ir man ir visoms patinka. Tik atsiranda tema, susiskirstom forntais ir pirmyn iki kraštutinumų viena kitą koneveikti. Dėl to ir sakau, kad moterų psichologija įdomi. Bile aprėkti kitaip mąstančią, nesvarbu, ką ji ten pasakė ar ko paklausė.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 05, 18:46)
O gal jūs pati komentaruose matote tai, ką norite matyti: prieš neištikimybę - davatka! Taškas.

O pasiginčyt tai čia ir jums ir man ir visoms patinka. Tik atsiranda tema, susiskirstom forntais ir pirmyn iki kraštutinumų viena kitą koneveikti. Dėl to ir sakau, kad moterų psichologija įdomi. Bile aprėkti kitaip mąstančią, nesvarbu, ką ji ten pasakė ar ko paklausė.

galima pagalvot, kad vyrai nekoneveikia vienas kito ir nepuola! doh.gif Virtualioj realybej ar ne - neturi reiksmes. Nematau jokio skirtumo tarp vyriskos ir moteriskos psichologijos. Kiek save atsimenu, nuolat stebiu ir tyrineju musu ir ju charakterius ir ypatumus, bet neizvelgiu dideliu skirtumu nors tu ka... g.gif
O del davatku matymo - aciu Dievui sita tema ne mano uzvesta. blink.gif As savo jau atsiemiau kitur. biggrin.gif Bet kaip sako - kas musu nesuzlugdo, tas tik sustiprina. Dabar jau beveik neidomu diskutuoti su pritarianciom. Palaikymas malonu, suteikia pasitikejimo savimi, bet i prieki stumia tik priestaravimai ir gincai. 4u.gif
Atsakyti
Biziukas: .... (nors vis tik, kaip pavyzdys rodo, ta išeitis buvo ir neištikimybė nebuvo būtina)....

Zinok, as daug galvojau siuo klausimu: kaip butu, jeigu butu taip ar kitaip. Tikrai nezinau, kaip butume isbride is to vienas kito neigimo liuno. Man tas dalykas - neistikimybe nueme vidine itamta, siaubinga pykti jam ir padejo i viska paziureti is kito kampo.
As pati buvau labai nustebusi, kai pamaciau pasikeitusi pasauli. Juk, is tikruju pasikeiciau as pati.
Man taip gavosi. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 05, 21:00)
galima pagalvot, kad vyrai nekoneveikia vienas kito ir nepuola! doh.gif Virtualioj realybej ar ne - neturi reiksmes.  Nematau jokio skirtumo tarp vyriskos ir moteriskos psichologijos. Kiek save atsimenu, nuolat stebiu ir tyrineju musu ir ju charakterius ir ypatumus, bet neizvelgiu dideliu skirtumu nors tu ka... g.gif
O del davatku matymo - aciu Dievui sita tema ne mano uzvesta. blink.gif  As savo jau atsiemiau kitur.  biggrin.gif Bet kaip sako - kas musu nesuzlugdo, tas tik sustiprina. Dabar jau beveik neidomu diskutuoti su pritarianciom. Palaikymas malonu, suteikia pasitikejimo savimi, bet i prieki stumia tik priestaravimai ir gincai. 4u.gif

Man labai patinka tavo mintys, bet vis tik manau, kad vyrai koneveikdami vienas kita maziau emociju ideda. Gal todel, kad turi kitu "argumentu" - gera smugi biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 05 lapkričio 2010 - 19:11
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 05, 19:00)

O del davatku matymo - aciu Dievui sita tema ne mano uzvesta. blink.gif  As savo jau atsiemiau kitur.  biggrin.gif Bet kaip sako - kas musu nesuzlugdo, tas tik sustiprina. Dabar jau beveik neidomu diskutuoti su pritarianciom. Palaikymas malonu, suteikia pasitikejimo savimi, bet i prieki stumia tik priestaravimai ir gincai. 4u.gif

Va tame ir esmė, išvadinkim viena kitą davatkomis, šventosiomis, nusidėjėlėmis. Kitokia nuomonė, vadinasi verta pašaipos, pasmerkimo. Kitokioje nuomonėje visada reikia įžvelgti priešą, mieko vertą asmenį.
Aš tik paklausiau, kaip būtų reaguota, jei istorija būtų aprašyta vyro. Galimi atsakymai: 1/reaguočiau taip pat; 2/ reaguočiau priešingai, nes palaikau moteris. Bet gi ne, reik išsivadinti viena kitą visaip kaip įmanoma, įžvelgti priešiškumus ir pan.
Nei viena man šitame forume neatrodo davatka, nesvarbu, kad mąsto ne taip, kaip aš. Malonu, kai sugebama normaliai diskutuoti, pateikti nuomonę ir ją pagrįsti, o nepulti mėtytis etiketėmis.
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 05, 19:09)

Man labai patinka tavo mintys, bet vis tik manau, kad vyrai koneveikdami vienas kita maziau emociju ideda. Gal todel, kad turi kitu "argumentu" - gera smugi biggrin.gif .

Ne, esmė, kad vyrai išvis turi argunemtus, moka išsakyti nuomonę ir ją pagrįsti, o ne pulti net neišklausius iki galo ar nepabandžius suprasti. Vyrai pateikia nuomonę kartu su argumentais. t.y. pvz.: aš manau taip, nes... O ne : aš manau taip, todėl tu davatka ar gaidys.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 05, 21:15)
Va tame ir esmė, išvadinkim viena kitą davatkomis, šventosiomis, nusidėjėlėmis. Kitokia nuomonė, vadinasi verta pašaipos, pasmerkimo. Kitokioje nuomonėje visada reikia įžvelgti priešą, mieko vertą asmenį.
Aš tik paklausiau, kaip būtų reaguota, jei istorija būtų aprašyta vyro. Galimi atsakymai: 1/reaguočiau taip pat; 2/ reaguočiau priešingai, nes palaikau moteris. Bet gi ne, reik išsivadinti viena kitą visaip kaip įmanoma, įžvelgti priešiškumus ir pan.
Nei viena man šitame forume neatrodo davatka, nesvarbu, kad mąsto ne taip, kaip aš. Malonu, kai sugebama normaliai diskutuoti, pateikti nuomonę ir ją pagrįsti, o nepulti mėtytis etiketėmis.
Papildyta:
Ne, esmė, kad vyrai išvis turi argunemtus, moka išsakyti nuomonę ir ją pagrįsti, o ne pulti net neišklausius iki galo ar nepabandžius suprasti. Vyrai pateikia nuomonę kartu su argumentais. t.y. pvz.: aš manau taip, nes... O ne : aš manau taip, todėl tu davatka ar gaidys.

O tave kazkas pavadino davatka? Ir kas ji?
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 05, 19:18)
O tave kazkas pavadino davatka? Ir kas ji?

Ankstesnėje temos dalyje netiesiogiai buvau įrašyta į davatkų gretas cool.gif Bet ne dėl to čia diskusija įvyko, aš tik paklausiau paprasto klausimo, bet oponentės susigalvojo, kad tai būtinai puolimas ir reik gintis apsivardžiavimais. Būtų šiaip visiem lengviau jei į klausimus būtų atsakoma atsakymais, o ne "ai, jūs nesuprasit", "ai, kodėl turiu atsakyti", "ai, čia su davatkom nėr ką šnekėt"
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 05, 21:24)
Ankstesnėje temos dalyje netiesiogiai buvau įrašyta į davatkų gretas  cool.gif Bet ne dėl to čia diskusija įvyko, aš tik paklausiau paprasto klausimo, bet oponentės susigalvojo, kad tai būtinai puolimas ir reik gintis apsivardžiavimais. Būtų šiaip visiem lengviau jei į klausimus būtų atsakoma atsakymais, o ne "ai, jūs nesuprasit", "ai, kodėl turiu atsakyti", "ai, čia su davatkom nėr ką šnekėt"

Na, dievuliau tu mano, na neuzsiciklink ant to klausimo - niekas taves nepravardziuoja.
Beje, kiek tau metu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 05, 19:15)

girdejom mes tuos vyru kai kuriu "argumentus"... tiksliau ju nebuvima doh.gif O moterys nei kiek ne prasciau argumentuotai gali gincytis, isitikinau nekart. Oi kiek teko galvele pasukt, kad tuos argumentus atremt. unsure.gif Dar iki siol nesu isitikinusi, jog pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 05, 19:28)
Na, dievuliau tu mano, na neuzsiciklink ant to klausimo - niekas taves nepravardziuoja.
Beje, kiek tau metu?  mirksiukas.gif

Na va, ir vėl prasideda "neuzsiciklink ant to klausimo" biggrin.gif Kai kurios iš tų davatkų paklaustos, atsako ir argumentuoja, va kai kurios iš ne davatkų vengia atsakymų, išsisukinėja ir galop prašo, kad užduoti klausimai būtų pamiršti. Tiek to, pamirškit, ne visose temose įmanoma normaliai bendraut.

Metų man daugiau, nei jūs su tuo klausimu tikėjotės. Tikėkimės, pasiekusi jūsų amžių, aš nepamiršiu, ką reiškia diskusija ir mokėsiu atsakyti į klausimus, pateikti nuomonę su argumentais.
Atsakyti
Kaip sakoma kas nezino tam ir sirdies neskauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 05, 21:44)
Na va, ir vėl prasideda "neuzsiciklink ant to klausimo"  biggrin.gif  Kai kurios iš tų davatkų paklaustos, atsako ir argumentuoja, va kai kurios iš ne davatkų vengia atsakymų, išsisukinėja ir galop prašo, kad užduoti klausimai būtų pamiršti. Tiek to, pamirškit, ne visose temose įmanoma normaliai bendraut.

Metų man daugiau, nei jūs su tuo klausimu tikėjotės. Tikėkimės, pasiekusi jūsų amžių, aš nepamiršiu, ką reiškia diskusija ir mokėsiu atsakyti į klausimus, pateikti nuomonę su argumentais.

Klausyksirdie, sakei nera skirtumo tarp vyriskos ir moteriskos pshologijos.
Deja, ji yra ir labai akivaizdi. Na, pati juk matai...
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 05, 19:49)
Klausyksirdie, sakei nera skirtumo tarp vyriskos ir moteriskos pshologijos.
Deja, ji yra ir labai akivaizdi. Na, pati juk matai...

...siuo atveju 1:0 vyru naudai biggrin.gif
Atsakyti