QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 05, 18:24)
Biziuk, tu skaityti nemoki, ar akys jau nebemato?
As, tuo metu, jau nebesistengiau buti santuokoje, nes viskas byrejo, todel pradejau zvalgytis i sonus. Ar as kur nors esu parasius, kad pripazistu, tai kaip sektina dalyka, kaip butinybe, kaip recepta? Man gvavosi taip kaip gavosi ir daugiau to nezadu kartoti.
Gal kam labai patiktu, kad as vel pasukciau i sona.
Biziuk, ar tau paprasciausiai patinka gincytis?
As, tuo metu, jau nebesistengiau buti santuokoje, nes viskas byrejo, todel pradejau zvalgytis i sonus. Ar as kur nors esu parasius, kad pripazistu, tai kaip sektina dalyka, kaip butinybe, kaip recepta? Man gvavosi taip kaip gavosi ir daugiau to nezadu kartoti.
Gal kam labai patiktu, kad as vel pasukciau i sona.
Biziuk, ar tau paprasciausiai patinka gincytis?
Aš ne jums tai sakiau, aš klausiau kitos pašnekovės, kodėl tos, kurios nesirenka neištikimybės, yra pavadinamos davatkomis.
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 05, 18:32)
as nevadinciau ju davatkomis. Tik kartais skaitau kai kuriuos komentarus ir nesuprantu is kur pas moteris tiek pykcio, pagiezos, netolerancijos... tikrai nesuprantu.
Papildyta:
va va

Na ne iš visų ta pagieža, skirtingos nuomonės ir tiek. Autorė šeimos problemų neištikimybe nesprendė, tvarkoj. Gal ir daugelis prieš neištikimybę pasisakiusių būtų neištikimos, jei nebematytų ateities su sutuoktiniu (nors vis tik, kaip pavyzdys rodo, ta išeitis buvo ir neištikimybė nebuvo būtina), bet gal tos kitos būtų atviros ir pasakytų: viskas, nematau išeities su tavim, už savo poelgius neatsakau, išvažiuoju, pats spręsk kur. Čia tik pamąstymas.
O gal jūs pati komentaruose matote tai, ką norite matyti: prieš neištikimybę - davatka! Taškas.
O pasiginčyt tai čia ir jums ir man ir visoms patinka. Tik atsiranda tema, susiskirstom forntais ir pirmyn iki kraštutinumų viena kitą koneveikti. Dėl to ir sakau, kad moterų psichologija įdomi. Bile aprėkti kitaip mąstančią, nesvarbu, ką ji ten pasakė ar ko paklausė.