Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus?

Labukas jungiuosi i jusų būri nauji metai naujos mintys ir tikslai ax.gif
na esu islaidi cia jau tas teisybe grynu grynaiusiai bet reikai kazkaip ismokti biski taupyti blush2.gif blush2.gif bet vat kad man nesigauna blush2.gif nuo ko pradeti ir kaip?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 05, 14:33)
bet vat kad man nesigauna  blush2.gif  nuo ko pradeti ir kaip?
ax.gif

pirmiausiai gal pradėt vest savo išlaidas mirksiukas.gif
tada kiekvieno mėnesio gale matysi kur per daug, kur galima pataupyt ir pan.
na bent jau aš tai nuo to dabar pradėjau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 01 05, 17:35)
pirmiausiai gal pradėt vest savo išlaidas  mirksiukas.gif
tada kiekvieno mėnesio gale matysi kur per daug, kur galima pataupyt ir pan.
na bent jau aš tai nuo to dabar pradėjau.  rolleyes.gif

na tai vat alga gaunu 20 diena tada jau buna visi mokesciai pareja smile.gif na as maisto neperku ji perka mb smile.gif o man reikia mokescius susimoketi masinai isipilti nu ir dar vaikams jai kas nutinka rubu turime neperku smile.gif turiu paemsu kredita tai vat ta reikes pirma grazinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 05, 16:14)
o va dėl knygų tai niekaip neina sutaupyti,todėl laukiam išpardavimų blush2.gif  reikia jų ir mokslui,tai juo labiau doh.gif  bet negaila per daug dėl jų,nes vistiek naudingos,liks dar ir mūsų vaikai naudosis biggrin.gif  4u.gif

as taip maniau (esu tikra knygu fane - paauglyste prabego tarp knygu, pas tevus vienas kambarys biblioteka 4m (aukstos lubos)x5 metrai pilna pilna knygu ir beveik visos perskaitytos ir biblioteku buvau gal 5-iu abonentas ir lankytojas - dabar jau siek tiek atsalau - buvo laiaks kai maniau geros knygos privalo buti namie. privalo. bet tikrai geru yra ne tiek jau daug ax.gif o biblioteka po ilgos ilgos pertraukos isirasiau pries 2 metus. ir labai tuo dziaugiuosi thumbup.gif megstu "pakramtymui" istorinius, fantastinius, detektyvinius romanus. jie vienkartiniai (iskyrus kelias isimtis) - mano lankomoje bibliotekoje yra puikus pasirinkimas, paimu ne tik sau, bet ir mamai. 4-5 knygos 2 menesiams. tiek nepripirksi.
kas paskatino? nuspirkau nauja a la "grazu istorini romana" atostogoms beveik 50 lt kainavo. o perskaiciau... visiskas niekalas. taip gaila pinigu patapo. ir... susiradau biblioteka smile.gif

o del zinynu, enciklopediju... kazkada buvo labai svarbu jas tureti namie, o dabar interneto amziuje, net zodynu gogliniu naudojuosi, nekalbant apie wikipedia..
Atsakyti
na as db iki algos turiu tik 160 lt baigiasi dujos masinai valgyt namie yra tai manau kad ta 100 galiu inesti uz kredita kaip manot? g.gif g.gif
Papildyta:
na man is algos praktiskai nieko netalieka blush2.gif o pavasari norim pirkti kampa unsure.gif kazkaip jam reik pataupyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2011 01 05, 15:44)
o del zinynu, enciklopediju... kazkada buvo labai svarbu jas tureti namie, o dabar interneto amziuje, net zodynu gogliniu naudojuosi, nekalbant apie wikipedia..

o ką daryti elektrai dingus,išsikrovus kompiuterio baterijai? lotuliukas.gif neperkam mes enciklopedijų bile enciklopedija,žiūrim ir į darbą,ir į pomėgius ax.gif

Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 05, 15:53)
na as db iki algos turiu tik 160 lt baigiasi dujos masinai valgyt namie yra tai manau kad ta 100 galiu inesti uz kredita kaip manot? g.gif  g.gif

na jei toli nevažiuosit,dujų nereikės galima ir bandyti,ko ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 05, 18:00)
o ką daryti elektrai dingus,išsikrovus kompiuterio baterijai? lotuliukas.gif  neperkam mes enciklopedijų bile enciklopedija,žiūrim ir į darbą,ir į pomėgius ax.gif
Papildyta:
na jei toli nevažiuosit,dujų nereikės galima ir bandyti,ko ne mirksiukas.gif

na pagrinde vaziuoju iki darbo per pietus vaikstau peskom smile.gif nes jos jau baigiasi ir mastau ka daryt ax.gif
Papildyta:
norejau paklausti kokia dali jus atsidedat nuo savo pajamu? g.gif as mastau kad gal 20 proc? smile.gif turiu banke pasidarius kaupiamaji indeli ir ten galiu ji pildytis maziausia suma yra 50 lt tai gal ta dali det tenai kad butu ramiau? rolleyes.gif
Atsakyti
pradėkit nuo to 50 litų,matysit kad išeina atsidėsit dar daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 05, 18:16)
pradėkit nuo to 50 litų,matysit kad išeina atsidėsit dar daugiau 4u.gif

aciu as irgi mastau kad gausiu alga 50 tiesiai i ana saskaita ir ramu ax.gif kita men ir vel taip:) gal kas ir gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 05, 16:22)
aciu as irgi mastau kad gausiu alga 50 tiesiai i ana saskaita ir ramu  ax.gif  kita men ir vel taip:)  gal kas ir gausis  g.gif

ryžto,noro,kantrybės ir gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 05, 18:23)
ryžto,noro,kantrybės ir gausis 4u.gif

vat to man trugsta blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
taupomosios sąsk ir yra neblogas dalykas, aš turiu pasidarius online irgi, pliusas tame, kad kada noriu tada poervedu, persivedu atgal jei reikia, taupiau taupiau jau buvo visas 100 eur sutaupyta iš to ką aš gaunu per mėn karts nuo karto, tai buvo nemažai... bet va staigiai reikėjo pinigų persivedžiau,išleidau neliko,bet pagalvoju gerai, kad bent tiek tada buvo, nes jau būtų ir trūkę...
Atsakyti