QUOTE(Natele @ 2010 10 26, 09:27)
matau, kad vistiek apsilankot parduotuvej, jei kokia duona ar kas svarbaus pasibaigia

. O del galiojimo pieno ar panasiu produktu galetume gincytis, nes as neperku pieno ar surelio butent tokio, kurio galiojimas ilgiausias - renkuosi tai, ka megstame, tad ir galiojimas kartais ne itin ilgas buna

.
Galbut pas jus viskas tiksliai suplanuota ir nesikeicia... O man kad ir praejusios savaites patirtis - turejau eiti is ryto pas gydytoja, uztrukau, o vyras gryzo anksciau pietu nei planavo... paskubom issikepe kiausiniene is 5 kiausiniu... to rezultatas - po poros dienu planuotam pyragui liko per mazai kiausiniu... teko eit i parduotuve... O iki tol 1 savaite tie 10 kiausiniu buvo net nepajudinti...

. O va sia savaite jau siand. teks eiti i parduotuve, nes vaikui suskaudo grekle, tai siand. vakarui pieno jau neuzteks... O kadangi mama atnese dar zuvies sumustiniams, tai batono taip pat tik rytojaus pusryciams beuzteks. Siandien dar kepsiu sausainiu neplanuotai ar dar ka teks nupirkt, mat tik vakar vakare tesuzinojom, kad kaime mociute 2 laisvas dienas tures, o vaikas i kaima verzias - atostogos, pusbroliai ten...o nusivezt kazka irgi reikia...
Tai va kas gaunas su tuo planavimu... man, deja, niekaip neiseina

. Aisku, gerai, kad turiu laiko parduotuvems

.
zinoma, daug dalyku gyvenime atsitinka neplanuotai, tas pats ir su maistu, ir tai naturalu

... taciau kalbame apie tai, kad planuojant savo islaidas (tame tarpe ir maistui), galima sutaupyti ... ir svarbiausia taupome ne tam, kad turetume daugiau pinigu, bet tam, kad uztektume ju ir tokiu budu sumazintume savo stresa siuo sunkiu krizes laikotarpiu

... man asmeniskai taupymas - ne prievole, o tiesiog zaidimas... kai as turiu truputi atliekamu pinigu, as jauciuosi saugesne, ir kai zinau, kad labai kazko prireikus, as galiu be streso tai isigyti, tai kartais ir nenoriu nieko... o kai zmogus neturi pinigu, tai dazniausiai nori visko ir labai daug, ir va cia prasideda stresine situacija

... bet cia jau psichologiniai momentai