Įkraunama...
Įkraunama...

Netikėtas dviejų stebukliukų atėjimas

wub.gif
Atsakyti
Nesulaikiau asaru cray.gif Sekmes jums wub.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai labai jaudinanti istorija, sekmes augti diduciams wub.gif
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif nuostabi istorija
Atsakyti
...super... aukit didučiai ir sveikučiai, o mamai kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 10 23, 23:47)
.....Sėdžiu priimamajame, laukiu savo eilės, viena gimdyvė jau vos negimdo....

Ten buvau as blush2.gif Saremiai jau buvo stiprus kai atvaziavau, ir iki gimdyklos irgi kelias buvo sunkus smile.gif Tokia mintis buvo, kad tai tu, nes siaulieciu forume bendravome su tavim, ir girdejau kaip seseles priimamajam ir gimdykloje kalbejo, kad 33 sav, dvinukai.
Grazus isgyvenimai, graziai perteikti jausmai, uz sirdies griebia, neimanoma asaru neisspausti. Aukit diduciai, sveikuciai ir linksmuciai 4u.gif

Nezinau kaip tavo mazyliai, bet mes savaji praminem sypsenele, nes visa laika sypsosi, labai optimistiskas ir visada geros nuotaikos. Turetu buti ir taviskiai panasus, vistik viena diena gime 4u.gif
Atsakyti
wub.gif koks siltas pasakojimas. Visada man atrodo, kad DVYNUKU gimimas kazkas nerealaus wub.gif o dar porytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2011 07 06, 22:59)
Ten buvau as  blush2.gif  Saremiai jau buvo stiprus kai atvaziavau, ir iki gimdyklos irgi kelias buvo sunkus  smile.gif Tokia mintis buvo, kad tai tu, nes siaulieciu forume bendravome su tavim, ir girdejau kaip seseles priimamajam ir gimdykloje kalbejo, kad 33 sav, dvinukai.
Grazus isgyvenimai, graziai perteikti jausmai, uz sirdies griebia, neimanoma asaru neisspausti. Aukit diduciai, sveikuciai ir linksmuciai  4u.gif 
Nezinau kaip tavo mazyliai, bet mes savaji praminem sypsenele, nes visa laika sypsosi, labai optimistiskas ir visada geros nuotaikos. Turetu buti ir taviskiai panasus, vistik viena diena gime  4u.gif

Nustebinai wub.gif wub.gif Smagu kad prisiminei ir net cia radai wub.gif wub.gif
Mano berniukas irgi sypseniukas wub.gif matyt tos dienos ebrniukai vis tokie wub.gif wub.gif o mergaitei kaip sakau ir gerai kad nesisypso bet kam blush2.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 17, 11:01)
wub.gif koks siltas pasakojimas. Visada man atrodo, kad DVYNUKU gimimas kazkas nerealaus wub.gif o dar porytes  bigsmile.gif

Aciu tau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 17 liepos 2011 - 11:30
4u.gif
Atsakyti
Tobulai aprasyta istorija, o as tik dabar tesugebejau perskaityti wub.gif Sukelei visus prisiminimus, nes ir maniskiai gime 33 savaiciu...tas plauciuku brandinimas, gimdymo stabdymas...oi... doh.gif
Skiriames tik menesiuku, o tuoj jau ir pirma gimtadieni svesim wub.gif Sekmes jums didziausios! Aukit ir toliau taip gerai, nesdami mamytei ir teveliui vien tik dideli dziaugsma wub.gif
Atsakyti