Įkraunama...
Įkraunama...

Cellio gelis įviniojimui

as paskui pagalvojau, kad prie medium saldanciu jautrias vietas tepe ir jos gal salo?
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2012 01 30, 20:02)
as paskui pagalvojau, kad prie medium saldanciu jautrias vietas tepe ir jos gal salo?

Gali ir taip buti. Bet greiciausia, kad tas vietas tik cool tepe..
Atsakyti
Na ir pridiskutavot apie ta saldyma biggrin.gif tikrai taip, jutau svelnu saldyma (gi ne mazas vaikas,kad neskirciau kada saldo, kada kaitina biggrin.gif ) bet ka kosmetolege ten uztepe as negaliu garantuoti, sake cello geli ir as daugiau nesigilinau 4u.gif
bet kaip minejau su strong tai jutau toki deginima,kad vos eina iskesti. zodziu skyresi geliai kaip diena ir naktis. Pakuotes man uzteko 4 kartam, viso jau 5 kartai ar pirkti vel strong ar jau pereiti prie stipresnio, bet ar nedegins dar labiau?
jei as geriu daug skysciu pries ir arbata per iviniojima, man pusle vos nesprogsta kol islaukiu tas 45min, kad nubegt i wc doh.gif
po 5 kartu rezultato 0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 04, 15:58)
Na ir pridiskutavot apie ta saldyma  biggrin.gif  tikrai taip, jutau svelnu saldyma (gi ne mazas vaikas,kad neskirciau kada saldo, kada kaitina  biggrin.gif ) bet ka kosmetolege ten uztepe as negaliu garantuoti, sake cello geli ir as daugiau nesigilinau  4u.gif
bet kaip minejau su strong tai jutau toki deginima,kad vos eina iskesti. zodziu skyresi geliai kaip diena ir naktis. Pakuotes man uzteko 4 kartam, viso jau 5 kartai ar pirkti vel strong ar jau pereiti prie stipresnio, bet ar nedegins dar labiau?
jei as geriu daug skysciu pries ir arbata per iviniojima, man pusle vos nesprogsta kol islaukiu tas 45min, kad nubegt i wc  doh.gif 
po 5 kartu  rezultato 0  4u.gif

Labai kaista, kad nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 02 04, 18:06)
Labai kaista, kad nesimato g.gif

kodel keista, juk pats optimaliausias rezultatas pasiekiamas pradedant silpniausiu, paskui stipresniu ir t.t., bet ne nuo strong'o....
arba...
tas rezultatas siekiamas liekname kune.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2012 02 04, 23:04)
kodel keista, juk pats optimaliausias rezultatas pasiekiamas pradedant silpniausiu, paskui stipresniu ir t.t., bet ne nuo strong'o....
arba...
tas rezultatas siekiamas liekname kune..  smile.gif

tai juk ir sakiau ,kad pradejau nuo vidutinio (kurio jokio poveikio nebuvo, pati kosmetologe pasake, kad reikia pereiti prie sekancio stipresnio), tada strong, dabar galvoju ta pati pirkti ar dar stipresni, kad kas ka gero patartu... o ne savo tiesas reztu...
be to, liekname kune buna celiulitas jei ka, as ne svori noriu numesti, o celiulito atsikratyti,kad ir pirmos stadijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 08, 12:41)
tai juk ir sakiau ,kad pradejau nuo vidutinio (kurio jokio poveikio nebuvo, pati kosmetologe pasake, kad reikia pereiti prie sekancio stipresnio), tada strong, dabar galvoju ta pati pirkti ar dar stipresni, kad kas ka gero patartu... o ne savo tiesas reztu...
be to, liekname kune buna celiulitas jei ka, as ne svori noriu numesti, o celiulito atsikratyti,kad ir pirmos stadijos  smile.gif

tai jus pati jauciat to kaitinimo stipruma, jeigu neblogai jauciates, nera per kaitru, tai galit pabandyti stipresni.
pirma stadija celiulito nematoma plika akimi, oda lygi ax.gif celiulito visiskai isnaikinti neimanoma, tiesiog sustabdyti jo "perejima" i antra stadija. 4u.gif
Atsakyti
Labai brangus tas cello gelis, jei indelio tik keliems kartams uztenka, as naudoju "Babor" kosmetikos losjona, kuris taip pat brangus, bet maisant su purvu arba moliu reikia tik keliu lasu, tad 500 ml butelio uztenka labai ilgam. O ir rezultatai akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Nerami @ 2012 02 11, 18:37)
Labai brangus tas cello gelis, jei indelio tik keliems kartams uztenka, as naudoju "Babor" kosmetikos losjona, kuris taip pat brangus, bet maisant su purvu arba moliu reikia tik keliu lasu, tad 500 ml butelio uztenka labai ilgam. O ir rezultatai akivaizdus.

kokia sudetis to BABOR losjono - gal galit parasyti?
Atsakyti
[quote=susidomejus,2012 02 11, 20:21]

kokia sudetis to BABOR losjono - gal galit parasyti?

BODY SPA

THERMO LOTION

LOTION ENERGISANTE

Ingredients: water, butylene glycol, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, simmondsia, chinensis (jojoba) seed oil, cetearyl alcohol, steareth-10, glyceryl stearate, benzyl nicotinate, caffeine, allantoin, fucus vesiculosus extract, glycine soja (soybean) oil, urtica dioica (nettle) extract, tocopherol, methylsilanol mannuronate, lactic acid, glycerin, serine, sodium lactate, caprylic/ capric triglyceride, sorbitol, glucose, urea, TEA-lactate, citric acid, fragrance (parfum), carbomer, ethoxydiglycol, propylene glycol, sodium cloride, dimethicone, tromethamine, caramel, PEG-30 stearate, sodium cetearyl sulfate, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, sodium methylparaben, sodium benzoate, potassium sorbate, sorbic acid.

Atsiprasau, kad angliskai, bet taip parasyta, gal google jums pades issiversti
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2012 02 09, 20:23)
tai jus pati jauciat to kaitinimo stipruma, jeigu neblogai jauciates, nera per kaitru, tai galit pabandyti stipresni.
pirma stadija celiulito nematoma plika akimi, oda lygi  ax.gif celiulito visiskai isnaikinti neimanoma, tiesiog sustabdyti jo "perejima" i antra stadija. 4u.gif

na tada tiksliai nezinau del pirmos ar antros stadijos, bet jei suspaudus oda matosi, o siaip ne, tai galvojau, kad pirma g.gif sakot neina isnaikinti? tai tada sustabdys ta perejima i kita stadija? ir taip neblogai smile.gif
siaip man labai stiprus, bet pagal rekomendacijas reiketu pereiti ant stipresnio, bet man nesinori, nes kaitina sis kaip reikiant. niekaip neatsistebiu tokiu skirtingu poveikiu vidutinio ir stipraus gelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 12, 16:43)
na tada tiksliai nezinau del pirmos ar antros stadijos, bet jei suspaudus oda matosi, o siaip ne, tai galvojau, kad pirma  g.gif  sakot neina isnaikinti? tai tada sustabdys ta perejima i kita stadija? ir taip neblogai  smile.gif
siaip man labai stiprus, bet pagal rekomendacijas reiketu pereiti ant stipresnio, bet man nesinori, nes kaitina sis kaip reikiant. niekaip neatsistebiu tokiu skirtingu poveikiu vidutinio ir stipraus gelio  smile.gif

pirma smile.gif manau, na nematant sunku pasakyti... noras sustabdyti, visada yra pagirtinas 4u.gif

o siaip del stiprumo, as semirano metu ant saves isbandziau medium geli, pagal ju tas tepimo proporcijas...tai man jokio poveikio nebuvo..absoliuciai...nei oda raudo, nei kaitinimas ar kazkas, tai man sake, kad mano medziagu apykaita kazkokia kitokia ir t.t. na...patikejau...po visko, namuose, turejau pabandyti visa kursa, aisku, pradejau nuo mediumo, kaip pati sau, tai ir patepiau, tai patikekit, ir karsta buvo ir miegas paskui apeme ir t.t. kazkodel galvoju, kad jeigu darot pertraukele, pabandykit vel visa kursa nuo medium (kaip sau), o paskui pereiti prie strong'o...nes jeigu sakot, kad strongas labai stiprus, manau, mediumas irgi butu...tiek pat patepus...
Atsakyti