Įkraunama...
Įkraunama...

Cellio gelis įviniojimui

Mergaites, pasidalinkite, kur perkate cello geli? Zinau, kad sioje temoje jau kalbeta, bet atsiszvelgiant i jo gana didele kaina, gal is kazkur gaunate pigiau? Ir kiek tas pigiau blush2.gif Man viena mergaite pasiule atsiusti is Anglijos, bet nezinau dar galutinai kokia kaina gausis, tik zinau, kad pigiau nei pas mus.. Ypac mane domina dideli ipakavimai, nes as sunaudoju laaabai daug jo..
Atsakyti
Gal galite patarti, kokį konkrečiai kremą reikia naudoti po Cellio gelio? Ką jūs naudojate ir kur perkate? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 01 14, 18:21)
Gal galite patarti, kokį konkrečiai kremą reikia naudoti po Cellio gelio? Ką jūs naudojate ir kur perkate? Ačiū smile.gif

Yra ten specialus kremukas, pries cello geli, kur tepasi ir po jo, jei jaucia oda diskomfotra, bet galima paprasciausiu drekinanciu kremuku. O jei venos issiplete, tai yra celo gelis saldantis, tada jis tepasi ant venu isvagotu vietu, nes venoms kaitinimo negalima
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 01 14, 17:21)

tiktu koks nors raminantis kremas, gal net tiktu raminantis kremas po deginimosi sauleje. Atliekant profesionalia procedura yra specialus raminantis kremas su alijosiumi.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 01 12, 11:01)
Mergaites, pasidalinkite, kur perkate cello geli? Zinau, kad sioje temoje jau kalbeta, bet atsiszvelgiant i jo gana didele kaina, gal is kazkur gaunate pigiau? Ir kiek tas pigiau blush2.gif Man viena mergaite pasiule atsiusti is Anglijos, bet nezinau dar galutinai kokia kaina gausis, tik zinau, kad pigiau nei pas mus.. Ypac mane domina dideli ipakavimai, nes as sunaudoju laaabai daug jo..

as perku is Femina Bonos, man i Marijampole pristato ju produkto vadybininke smile.gif

QUOTE(susidomejus @ 2012 01 15, 00:39)
Atliekant profesionalia procedura yra specialus raminantis kremas su alijosiumi.

sita ir as naudoju, man jis labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2012 01 15, 12:25)
as perku is Femina Bonos, man i Marijampole pristato ju produkto vadybininke  smile.gif
sita ir as naudoju, man jis labai patinka  smile.gif

tai, jis labai fainas, as ji naudoju ir po deginimosi sauleje 4u.gif
Atsakyti
Ir as isbandziau rolleyes.gif Pirma karta dariausi pas kosmetologe, tai dare su vidutiniu, jutau tik svelnu saldyma, sake per silpnas sekanati karta reikes naudoti strong, bet as pati ji uzsisakiau ir dabar darausi namuose. Bet jau poveikio skirtumas siaubingas, si uzsitepus, atrodo lyg kas kojas plykytu verdanciu vandeniu, vos iskesti galima, paskuj jau sunormaleja poveikis, galima kenteti cool.gif o kas keisciausia, kad man netepe jokio raminamojo gelio kosmetologe ir to cello gelio labai plonai tepe, o as taip negailedama uztepu,gal ir poveikis stipresnis?
darant geriu vandeni ir pries ir po, o pacios proceduros metu arbata gurksnoju smile.gif kadangi dar tik 3 karta dariausi, tai pastebiu tik svelnesne grazesne oda, bet matmenys dar nepradejo mazeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 01 26, 15:45)
jutau tik svelnu saldyma,

na jis nesaldo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2012 01 27, 23:13)
na jis nesaldo  smile.gif

Matyt visoms skirtingi pojuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 01 28, 14:47)
Matyt visoms skirtingi pojuciai  smile.gif

na taip, kaitinimas skirtingas smile.gif vienoms maziau kaista kitoms daugiau, priklauso nuo organizmo, bet, kad saldytu butent cello gelis.... smile.gif
Atsakyti
irgi negirdejau, kad saldytu. Yra toks cool gelis, kuri reikia naudoti kartu, cia juo reikia patepti jautrias vietas, tai gal jisai salde g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 01 29, 20:09)
irgi negirdejau, kad saldytu. Yra toks cool gelis, kuri reikia naudoti kartu, cia juo reikia patepti jautrias vietas, tai gal jisai salde g.gif

Tai cia jis parduodamas prie celo gelio tas cool. O gal ten tas saltis buvo, kai po kurio laiko antrame poveikio etape saltis purto, kai pasitepi kaitinanciu? Gal paprasciausia kaitinimo nepajuto, pajuto tik salti?
Atsakyti