Įkraunama...
Įkraunama...

Cellio gelis įviniojimui

Tik sis procesas nera begalinis.
[/quote]

KA NOREJOTE TUO PASAKYTI, KAD TAS PROCESAS NERA BEGALINIS....
as manyciau kad 10 kartu pasidarai, pertraukele padarai nedidele ir vel sekantis 10 k? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2011 09 03, 15:34)

KA NOREJOTE TUO PASAKYTI, KAD TAS PROCESAS NERA BEGALINIS....
as manyciau kad 10 kartu pasidarai, pertraukele padarai nedidele ir vel sekantis 10 k? g.gif

Norejau pasakyti, kad po kazkiek proceduru nebesimato didejancio pokycio. Reiskia, tam kursui jau pasiektas maksimalus efektas. reiketu daryti pertrauka ar keisti poveikio buda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 rugsėjo 2011 - 15:30
Sveikos. Na va, as jau po pirmo karto...turiu pasakyti, kad lb patiko....dar eisiu pora kartu ir ziuresiu ar liemens apimtis pamazejo. g.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, vasara ji pasiule vienas zmogus tai naudojantis tiktai nenusivyliau rezultatai buvo thumbup.gif
Rugpjucio pabaigoje turejau antra etapa, extra stronga, bet buvo sunkus labai laikas apleidau proceduras, mastau gristi prie siu priemoniu, ir noriu paklaust tikriausia viska is naujo reiketu pradėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 10 01, 21:30)
nemanau, kad kazkiek ilgiau naudojant gali pakenkt, gamintojas, manau, raso su atsarga visada, bet gali gelis but maziau efektyvus. dar ilgiau laikant nuo kontakto su deguonimi tas gelis darosi skystesnis, arba kaip tik susoka kazkaip.  Geriau neperlaikyt ir sunaudot per puse metu nuo atidarymo.  4u.gif

O kaip del mano situacijos, vel nuo pirmo etapo pradeti blush2.gif
Dabar internete ziurineju ir mastau uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 01, 21:33)
O kaip del mano situacijos, vel nuo pirmo etapo pradeti  blush2.gif
Dabar internete ziurineju ir mastau uzsisakyti  ax.gif

o gal galit parasyt, kokius gelius ir kokiu daznumu naudojot? Yra tam tikras gamintojo protokolas naudojimui. 4u.gif
Atsakyti
Naudojau cello geli strong, sunaudojau per menesi, kas antra vakara, tada extra strong, is pradziu savaite kas antra diena, o po to kada atsimindavau blush2.gif Dar puse indelio yra, tai ta pabaigsiu dabar o tada ka man daryt mastau ar is naujo nuo pradzios ar ka blush2.gif
Atsakyti
Kur galima nupyrkti to Cello gelio?
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 10 02, 20:14)
Kur galima nupyrkti to Cello gelio?

Internetu mirksiukas.gif
Arba gal tas kas daro masazus su vakuminem taurelem gali uzsakinet, nes mano manikiurininke tai daro ir uzsakineja, siap pigiau biski gaunas nei paciai sakytis unsure.gif Bet kas tie keli lt lotuliukas.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Radus nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 02, 20:34)
Internetu  mirksiukas.gif
Arba gal tas kas daro masazus su vakuminem taurelem gali uzsakinet, nes mano manikiurininke tai daro ir uzsakineja, siap pigiau biski gaunas nei paciai sakytis  unsure.gif Bet kas tie keli lt  lotuliukas.gif

gal galima puslapi,kur jo galima atsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 10 05, 02:18)
gal galima puslapi,kur jo galima atsisiusti?

Taigi į google įsivesk Cello gelis ir rasi ne vieną. bigsmile.gif
Atsakyti