Įkraunama...
Įkraunama...

Cellio gelis įviniojimui

QUOTE(Braškutė @ 2012 02 12, 23:36)
pirma smile.gif manau, na nematant sunku pasakyti... noras sustabdyti, visada yra pagirtinas  4u.gif

o siaip del stiprumo, as semirano metu ant saves isbandziau medium geli, pagal ju tas tepimo proporcijas...tai man jokio poveikio nebuvo..absoliuciai...nei oda raudo, nei kaitinimas ar kazkas, tai man sake, kad mano medziagu apykaita kazkokia kitokia ir t.t. na...patikejau...po visko, namuose, turejau pabandyti visa kursa, aisku, pradejau nuo mediumo, kaip pati sau, tai ir patepiau, tai patikekit, ir karsta buvo ir miegas paskui apeme ir t.t. kazkodel galvoju, kad jeigu darot pertraukele, pabandykit vel visa kursa nuo medium (kaip sau), o paskui pereiti prie strong'o...nes jeigu sakot, kad strongas labai stiprus, manau, mediumas irgi butu...tiek pat patepus...

tai kokios tos tepimo proporcijos? nes kai kosmetolege man tepe, tai ganetinai plonai, as sau negailedama tepu, tai cia visa esme gelio kiekyje? manau taip ir bandysiu, padarysiu pertraukele, paskuj vel pradeti nuo mediumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 13, 15:54)
tai kokios tos tepimo proporcijos? nes kai kosmetolege man tepe, tai ganetinai plonai, as sau negailedama tepu, tai cia visa esme gelio kiekyje?  manau taip ir bandysiu,  padarysiu pertraukele, paskuj vel pradeti nuo mediumo smile.gif

juk gelis ir yra visa esme 4u.gif dar geriau jeigu proceso metu yra galimybe pasportuoti, dviratuka paminti ar pan.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Tam skirta Skelbimų lenta.
Atsakyti
sveikos, ar galima si geli naudoti, jei yra kiausidziu cista? gal esate susidure su panasia`situacija, kiek skaitinejau, jo negalima naudoti per mm? pagalvojau, kad ji gali gal trukti ir sukelti kraujavima?!
Atsakyti
QUOTE(wituxas @ 2012 03 30, 08:06)
sveikos,  ar galima si geli naudoti, jei yra kiausidziu cista? gal esate susidure su panasia`situacija, kiek skaitinejau, jo negalima naudoti per mm? pagalvojau, kad ji gali gal trukti ir sukelti kraujavima?!

O kuo ypatingas sis gelis? smile.gif
As turiu kiausideje cista (kiausinio dydzio) ir isejau visa kursa labai stipriu ivyniojimu, tai man nieko blogo nenutiko... Bet as ne Cellio geli naudojau, o GUAM ypatingai greito poveikio purva. Galbut jie smarkiai skiriasi? Jeigu taip, tada mano komentaras betikslis, bet jei jie panasus, tai gal kazkiek pades jums smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, ar po įvyniojimo galima pasitepti kuno losjonu ar kokiu aliejuku? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2012 04 06, 14:16)
Sveikos, noriu paklausti, ar po įvyniojimo galima pasitepti kuno losjonu ar kokiu aliejuku? Ačiū už atsakymą.

reikia teptis raminanciu kremu.
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2012 04 06, 15:16)

Po to butina pasitepti kokiu kremu,man taip kosmetologe liepe,bet ir pati jauciu,kad nepamaitinus odos,jauciasi nemalonus tempimas.
Atsakyti
Pabandziau ir as geli, bet nei man salde, nei purte, nei kaitino, tik silta buvo. O prirasyta, kad visokiu ten pojuciu turi buti. Tai gal per silpna bandziau (medium)?
Atsakyti
Man ksmetologe is karto strong dave naudoti,nes jos manymu tie light,medium jokiop poveikio neturi ir tai tik pinigu svaistymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 04 15, 09:51)
Man ksmetologe is karto strong dave naudoti,nes jos manymu tie light,medium jokiop poveikio neturi ir tai tik pinigu svaistymas ax.gif

jie naudojami odai pripratinti darant ilga proceduru kursa. Su silpnesniais galima daryti dazniau, o su stipriais iskart galima daryti reciau. Su labai stipriu iskart ir daznai gali buti alerginiu reiskiniu, nes eteriniu alieju koncentracija ten tikrai didele 4u.gif
Atsakyti
Na as is karto nuo stripraus pradejau,vyniojausi namie 2 kart per savaite valandai laiko,man jokiu paberimu nepasirode ax.gif
Atsakyti