Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(AkvileZ @ 2010 11 02, 12:00)
Į plonąsias kur parduotuvėje būna pirkti išvalytos, darau daug tada susiskirstau po tiek vienetų kiek reikia ir susišaldau, kai reikia ką greitai pagaminti tada išsitraukiu ir ant keptuvės smile.gif


ačiū 4u.gif
kažkaip net nepamąsčiau, kad viskas visai paprasta. Pasidarai ir paskui greitam turi.
Nors iš kitos pusės faršo nemėgstu ir kol vaikų nebuvo, tai nieko iš jo ir negaminau.
Atsakyti
Super tiek patys patiekalai, tiek jų pateikimas thumbup.gif Turiu klausimą-mergaitės, gal kuri gaminate ką nors panašaus į žuvies pirštelius?? Vaikai juos labai mėgsta, bet parduotuviniai yra parduotuviniai..norėčiau pagaminti pati-gal kuri tai darote?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 11 02, 20:48)
Super tiek patys patiekalai, tiek jų pateikimas  thumbup.gif Turiu klausimą-mergaitės, gal kuri gaminate ką nors panašaus į žuvies pirštelius?? Vaikai juos labai mėgsta, bet parduotuviniai yra parduotuviniai..norėčiau pagaminti pati-gal kuri tai darote?

kiek atsimenu mano tetis anksciau juos gamindavao , tai pirkdavo zuvi , ja sumaldavo idedavo kiausini , miltu ir voliodavo dziuveseliuose ir kepdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brigute2 @ 2010 11 02, 10:55)
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti? blush2.gif

va cia visai idomu pasirode
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 11 02, 13:00)
Į plonąsias kur parduotuvėje būna pirkti išvalytos, darau daug tada susiskirstau po tiek vienetų kiek reikia ir susišaldau, kai reikia ką greitai pagaminti tada išsitraukiu ir ant keptuvės smile.gif

gal gali parasyti placiau eiga, aciukas 4u.gif
Atsakyti
as irgi noreciau desreliu recepto, kazkada bandziau daryt tai sausos kazkokios gavos.
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monalyza: 03 lapkričio 2010 - 12:19
QUOTE(Monalyza @ 2010 11 03, 12:18)
as irgi noreciau desreliu recepto, kazkada bandziau daryt tai sausos kazkokios gavos.
blush2.gif

Darbe neturiu proporcijų, tai grįžus vakare parašysiu. O kad sausos nebūtų tai dedu riebią mėsą, kokį kumpį su lašiniais, kai darau tai dedu maždaug 3 dalys liesos ir 2 dalys lašinių, kai susimala ir susiminko tada viskas gražiai pasiskirsto ir to riebalo net nesimato, o iškepus ar išvirus nebūna riebu. Tiesa verdant riebalai išteka į vandeni tai ir pasausėja.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 11 03, 12:24)
Darbe neturiu proporcijų, tai grįžus vakare parašysiu. O kad sausos nebūtų tai dedu riebią mėsą, kokį kumpį su lašiniais, kai darau tai dedu maždaug 3 dalys liesos ir 2 dalys lašinių, kai susimala ir susiminko tada viskas gražiai pasiskirsto ir to riebalo net nesimato, o iškepus ar išvirus nebūna riebu. Tiesa verdant riebalai išteka į vandeni tai ir pasausėja.

ir dar reikia ipilti silto vandens minkant, nuo jo mesa brinksta ir nebuna pavandenijusi, bet paskui isvirtos desreles buna sultingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 11 03, 13:24)
Darbe neturiu proporcijų, tai grįžus vakare parašysiu. O kad sausos nebūtų tai dedu riebią mėsą, kokį kumpį su lašiniais, kai darau tai dedu maždaug 3 dalys liesos ir 2 dalys lašinių, kai susimala ir susiminko tada viskas gražiai pasiskirsto ir to riebalo net nesimato, o iškepus ar išvirus nebūna riebu. Tiesa verdant riebalai išteka į vandeni tai ir pasausėja.

o kokius prieskonius dedat?
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 03, 13:29)
o kokius prieskonius dedat?


mes tai dedam, druska, pipirus, malta muskata, kartais saldziosios paprikos.
o siaip tai vyras ragauja, jei mazai druskos ar cesnako, dedam dar.
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 11 03, 13:18)
ir dar reikia ipilti silto vandens minkant, nuo jo mesa brinksta ir nebuna pavandenijusi, bet paskui isvirtos desreles buna sultingos thumbup.gif

Mes vandens niekada nepilam ir tikrai niekas nepavandenija, o vanduo duoda rūgimą, tad geriau dešrelių nemarinuoti ir nelaikyti ilgiau po atšildymo.
O prieskoniai tai paprasti: šaukštas druskos (tiksliai nepamenu todėl ir sakau, kad vakare parašysiu smile.gif ) ir kokios dvi skiltelės česnako (nuo pomėgių priklauso), šaukštas spirito: 1 kg mėsos, tada dedu picų prieskonių, nes jie susideda iš rozmarino, raudonėlio ir baziliko (šis prieskonis į originalią sudėtį neįeina, bet man skanu), juodi pipirai, kvepiantys pipirai, lauro lapų maltų. Tada visus šiuos prieskonius išskyrus spiritą sumaišau indelyje ir suminkau-sutrinu su kūbeliais pjaustyta mėsa, sulaistau spiritu ir sumalu, tada viską gerai perminkau kol mėsa pradeda lipti prie rankų (kokias 3-5 min) na ir kemšu. Žarnas reik gerokai paplauti, kad visa druska nusiplautų nuo jų.
Atsakyti
ule,noriu paklausti o pagal tavo cebureku tesla,jie tau nesutrukineja,nes pries kelias dienas kepiau is rusisko saito,tai bekepant sutrukineja ir isbega mesos sultys,tada turiu butinai deti dankti nes labai saudo.gal as perplonai iskocioju tesla,bet jau koki ketvirta karta kepu,visalaika sutruksta.
Atsakyti