Čia mano pastebėjimas,kai aš darau čeburekų mėsos įdarą,paėmus maltą mėsą užpilu verdančiu pienu,tada kai pravėsta dedu visus prieskonius.Mėsa būna labai sultinga.
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti?
QUOTE(brigute2 @ 2010 11 02, 10:55)
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti?
su raugintais kopūstais, kaip tik snd padariau ryte tokius pietus
QUOTE(Rastika @ 2010 11 02, 12:11)
su raugintais kopūstais, kaip tik snd padariau ryte tokius pietus
o kaip gal galit smulkiau parasyti?
QUOTE(Ulė @ 2010 11 01, 18:29)
o cia mano cilli troskinys
puikus dar niekada nesu virus, bet gal jau atejo jam eile sitoks vaizdas
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 11 02, 08:53)
O aš vakar kepiau vištą...
100 metu nekepus cielos vistos, bet zudanciai gerai atrodo taviske
QUOTE(Ulė @ 2010 11 02, 08:59)
Čeburėkai
kazkada darem su mb tai geriau nepasakosiu kaip musu virtuve po to atrode buvo skanu, bet kai tiek vargo prie ju tai kitam simtmeti vel bus tik kepami
tavo liuks atrodo
QUOTE(brigute2 @ 2010 11 02, 09:55)
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti?
tu turi omeny tokias zalias farso desreles? jei apie tokias, tai as ju pvz nemegstu cielu pakeptu. Bet as jas issispaudziu ir tada visur naudoju: pvz. cia ar cia
Srove o tu vel sugryzai su savo grozybemis
QUOTE(aguonele @ 2010 11 02, 09:16)
puikus dar niekada nesu virus, bet gal jau atejo jam eile
tu turi omeny tokias zalias farso desreles? jei apie tokias, tai as ju pvz nemegstu cielu pakeptu. Bet as jas issispaudziu ir tada visur naudoju: pvz.
tu turi omeny tokias zalias farso desreles? jei apie tokias, tai as ju pvz nemegstu cielu pakeptu. Bet as jas issispaudziu ir tada visur naudoju: pvz.
bet man panašu ta sriuba į čili con carne, ne
o tai koks skirtumas tada būna? ne paprasčiau paimt faršą ir paprieskoniuot
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 11 02, 10:16)
Čia mano pastebėjimas,kai aš darau čeburekų mėsos įdarą,paėmus maltą mėsą užpilu verdančiu pienu,tada kai pravėsta dedu visus prieskonius.Mėsa būna labai sultinga.
aciu pasizymejau
QUOTE(aguonele @ 2010 11 02, 11:16)
puikus dar niekada nesu virus, bet gal jau atejo jam eile
ir man vakar buvo pirmas kartas
ale labai vykes,
paeksperimentuok ir tu skanu bais
jo..cebureku nors ir laaabai skanu,bet daba ilgai nmekepsiu del tos pacios priezasties
QUOTE(grange @ 2010 11 02, 10:27)
o tai koks skirtumas tada būna? ne paprasčiau paimt faršą ir paprieskoniuot
na nezinau, geros kokybes desreles yra gerai papriskonniuotos ir ne tokios palaidos kaip pati darytumeis. is kitos puses as tai darau kai nenoriu labai terliotis virtuvej ( t.y. kadangi pati maluos farsa, tingiu del 100 g farso traukti mesmale) , tik sast is pleveles ir darai kaip nori
QUOTE(brigute2 @ 2010 11 02, 09:55)
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti?
Aš darau jas pati (neperku) o skaniausios mums keptos, kepu keptuvėj uždengus dangčiu kai reikia greitai arba orkaitėje apdėliojusi pjaustytomis bulvėmis
QUOTE(AkvileZ @ 2010 11 02, 11:10)
Aš darau jas pati (neperku) o skaniausios mums keptos, kepu keptuvėj uždengus dangčiu kai reikia greitai arba orkaitėje apdėliojusi pjaustytomis bulvėmis
o į kokia žarnas kišat?
ir ar darot tam kartui, ar užsišaldot?
QUOTE(keistuole @ 2010 11 02, 11:24)
Į plonąsias kur parduotuvėje būna pirkti išvalytos, darau daug tada susiskirstau po tiek vienetų kiek reikia ir susišaldau, kai reikia ką greitai pagaminti tada išsitraukiu ir ant keptuvės