Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(brashke77 @ 2010 12 03, 21:46)
Mergaitės, foto nevykus, bet noriu pasidalinti idėja, o ir skanu gi buvo  bigsmile.gif

Įdarytos šlaunelės

Brashke - lb apetitnai atrodo. 4u.gif
As irgi buciau prisidejusi prie tu 3 poru alkanu akiu biggrin.gif
Atsakyti
Braske thumbup.gif
Elija thumbup.gif

Srove super wub.gif jau sekuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atnesu tirsta moliugu sriuba
user posted image
Produktai:

1,4 kg. moliūgo
2 bulvės
2 vidutinio dydžio morkos
2 v.š. grietinės
50 g. smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio
1 kubelis sultinio
druska

Eiga:

Užvirinti 1 ltr. vandens, į jį įdėti kubeliais pjaustytas bulves ir morkas. pavirti apie 7 min. Paskui įdėti kubeliais pjaustytą moliūgą ir kubelį sultinio bei druskos. Virti, kol daržovės suminkštės. Kai daržovės išvirs, perkošti jas ir sublenderiuoti. Į gautą masę pilti likusį sultinio iki norimos tirštumo masės. Statyti puodą ant ugnies ir užvirti. Kai užvirs, įdėti 2 šaukštus grietinės ir maišant po truputį berti tarkuotą sūrį. Berti po truputį, kad nesušoktų į gabalus. Pavirti dar keletą minučių.
Patiekti su skrebučiais įtrintais česnaku.
Atsakyti
*keila* as su klausimu apie ta sriuba kaip tik dabar ji pas mane jau verda, bet... su bulvem viskas ok su morkom taip pat, bet moliugo cia ne per daug? na i litra vandens supylus visas darzoves jos tikrai nepsisems, nes sudejau puse normos moliugo ir viskas niekaip as ten daugiau jo netalpinu g.gif tas vanduo daugiau juk neapsems, ar cia tas 1,4kg tai su oda ir su seklom, nes as matuoju ta svori jau nulupta is ispjautas seklas g.gif kazkas man cia netaip...
Atsakyti
*Keila*, labai skaniai atrodo sriubytė 4u.gif jau prisiprašiau MB blenderio gimtadieniui tai pabandysiu ir aš išsivirti šitą sriubą bigsmile.gif

Kleja_, aš manau kad 1,4 kg tai svoris su sėklomis ir žieve g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnieshka: 05 gruodžio 2010 - 17:56
na sriubyte isties labai skani, jau suvalgyta rolleyes.gif tik man tas 1,4 kg moliugo vistiek per daug, jei tai svoris su zieve ir seklom tada normaliai , bet kaip as viska nulupau ir sveriau tai man belekaip nesamoningai gavos, tai ir nedadejau vosos normos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 12 03, 21:46)
Įdarytos šlaunelės

Mmm, kaip čia viskas skanu wub.gif
QUOTE(*Keila* @ 2010 12 05, 14:06)
Atnesu tirsta moliugu sriuba

Vakar viriau, tik dėjau aguročių, nes mėtosi nuo vasaros biggrin.gif sriuba labai skani thumbup.gif tik aš dedu lydytą sūrelį į tokias sriubas thumbup.gif
Atsakyti
Mėsos iešmeliai

user posted image

700 gr. maltos mėsos ( kiaulienos ir jautienos)
svogūnas
3 šaukštai grietinėlės
2 šaukštai džiūvėsėlių
2 šaukštai žalumynų ( krapų, petražolių, sv. laiškų)
šaukštas čilli padažo
šaukštas pomidorų padažo
šaukštas angliškų garstyčių
prieskonių

Faršą sumaišyti su žalumynais, grietinėle, džiūvėsėliais, garstyčiomis,padažais ir prieskoniais, suberti pjaustytą svogūną. Formuoti išminkytą mėsą ,perverti išmirkytu iešmeliu.

Aptepti aliejumi iš visų pusių, dėti ant grotelių ir kepti 25-30 min. 190 laipsnių karštyje.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
Ule, kokie fainučiai iešmeliai thumbup.gif duok porą čia biggrin.gif
Atsakyti
Ule, labai skaniai atrodo bigsmile.gif
Taip įpratau tavo patiekaliukais žavėtis, tai jei kokią dieną neįkeli, pasigendu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 12 05, 20:44)
Ule, kokie fainučiai iešmeliai thumbup.gif duok porą čia biggrin.gif

neliko tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Pinta @ 2010 12 05, 20:50)
Ule, labai skaniai atrodo  bigsmile.gif
Taip įpratau tavo patiekaliukais žavėtis, tai jei kokią dieną neįkeli, pasigendu  mirksiukas.gif

aciu wub.gif
Seimyna vis reikalauja jau gamintu patiekalu,niekaip nesusitariam doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleja_ @ 2010 12 05, 15:55)

Nu net nzn, man litro uzteko. Nes pries tai buvau ipylusi 1,5 ltr, bet netilpo visas reikalingas moliugas, tai nupyliau sultinio ir pamatavau, tai gavosi puse litro.
Moliuga sveriau, be seklu su odele. Nu paziurek pas mane bloge, vizualiai ar tiek dejai moliugo? g.gif (Reikes pataisyti tada i didesni kieki vandens)
QUOTE(ugnieshka @ 2010 12 05, 17:54)
*Keila*, labai skaniai atrodo sriubytė  4u.gif jau prisiprašiau MB blenderio gimtadieniui tai pabandysiu ir aš išsivirti šitą sriubą  bigsmile.gif

Kleja_, aš manau kad 1,4 kg tai svoris su sėklomis ir žieve  g.gif

Butinai issivirk, tikrai lb skani. Bet tada pilkite daugiau vandens koki 1,2 ltr.

QUOTE(daivaP @ 2010 12 05, 18:48)
Mmm, kaip čia viskas skanu wub.gif

Vakar viriau, tik dėjau aguročių, nes mėtosi nuo vasaros biggrin.gif sriuba labai skani thumbup.gif tik aš dedu lydytą sūrelį į tokias sriubas thumbup.gif

4u.gif Db klausimas. O lydyta sureli, koki dedate. ta, kur pjaustyti galima, ar koki? blush2.gif Niekada nesu bandziusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 05 gruodžio 2010 - 22:18