Mergaitės, foto nevykus, bet noriu pasidalinti idėja, o ir skanu gi buvo
Įdarytos šlaunelėsŠlaunelių 10 vnt.
Įdarui:
Sviesto šaukštelis
Morkų 2
Svogūnas 1
Sūrio nedaug, tik dėl masės 'surišimo', kokį 50 gr
Druska, pipirai....
Mėsai pamarinuoti: druskos, pipirų, česnako, prieskoninių augalų Saldva.
Šlaunelių kaulo galą nukirsti ir iš viršaus pamažu pjaunant peiliu atskirti mėsą nuo kaulo. Atsiskiria gan lengvai ir ant kauliukų mėsos nelieka beveik.
Iškaulintą mėsytę pamarinuoti su minėtais priekoniais apie pora valandų.
Įdarui pakepti svieste svogūną, smulkiai tarkuotą morką, pagardinti ir kai atvės- sudėti smulkiai tarkuotą sūrį ir išmaišyti.
Šlauneles prikimšti įdaro maždaug po šaukštą. Ta mėsytė, kur kabės iš šlaunelės vidaus, puikiai patarnaus kaip kamštukas, kad įdaras neiškristų. Vienus gabalėlius persmeigiau krapštuku, o kitų- ne. Bet nereikėjo- įdaras neiškrito.
Kepia valandą 175 temperatūroje su bulvėmis, paskui likus 15 min , įdėjau obuolius .
Valgėme su skaniomis salotomis (naujas atradimas

)- morkos, česnakas, majonezas, dž.slyvos.
skanaus
Nespejau zmoniskai pafotkint- ziurejo 3 poros alkanu akiu