Apsivalgymo diena buvo
Labai skani pica:
Padui-pusė litro vandens, nubrauktas šaukštelis sausų mielių(jei norit storesnio pado ir bulkinio dėkit visą šaukštelį), alyvų aliejaus 40gr., druskos nubr.šaukštelis, miltų apie 1kg.Iš tokio kiekio išeina 4 dideli padai.Į virintą šiltą vandenį dėti mieles ir druską, išmaišyti, palaukti šiek tiek, supilti aliejų, pamaišyti ir įsijoti miltus.Minkyti, kol nelips prie rankų, apie 13-15min.Suformuoti 4 rutuliukus, aptepti aliejumi, užmesti rankšluostį ir palikti pusantrai valandai, kad pakiltų.Paskui padėti į šaldytuvą valandai.Ištraukus ištampyti tešlą, sukant aplink kraštus su pirštais, labai gerai ir plonai tamposi.Ant pado išdėlioti sekančiai:
-patepti majonezo ir pom.padažo mišiniu
užbarstyti tarkuotu mocarelos sūriu, svalios sūriu, džiugo sūriu(nedid.kiekiais)
dėti plonai k.r.šoninės
š.r.vytintos dešros
pievagrybių
raudono svogūno
truputį paprikos
jelapeno pipiro gabalelį supjaustyti
santa marijos prieskonių picai pabarstyti
ant viršaus šiek tiek džiugo sūrio, avyvuogių, kas mėgsta
Kepti įkaitintoje orkaitėje, kol parausta.Skonis su tais sūriais tiesiog pasaka.