Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Terija:) @ 2010 11 25, 20:12)

Puikus receptas thumbup.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 11 25, 21:02)
Mm, be proto mėgstu perlines kruopas wub.gif

Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį  4u.gif Naminis kebabas. Labai knietėjo pačiai pasigaminti. Bet buvo visko per daug ir lavašas sunkiai laikėsi. Lavašą pirkau...


Kaip nooooooriu tokio doh.gif Reiks savaitgali bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemiga3272: 25 lapkričio 2010 - 21:29
Elena aciu uz berods silkines koses recepta notworthy.gif
Ule suktinukai mmm skanus gavosi,tik spinatus pakeiciau grybais essen.gif
Atsakyti
Elena, labai skanus vistienos krepseliai gavosi thumbup.gif 4u.gif aciuuuuuuu.. receptas temos pradzioje.
Atsakyti
QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 11 25, 22:29)
Kaip nooooooriu tokio  doh.gif Reiks savaitgali bandyt  bigsmile.gif

Pabandykit, nieko sudetingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 11 25, 20:02)
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį  4u.gif Naminis kebabas.

jau siandiena vakare pasidarysiu,aciu,kad priminet wub.gif

QUOTE(Terija:) @ 2010 11 25, 20:17)
Ule,aciu uz saunu koldunu recepta,buvo labai skanu 4u.gif  ir dar apie 200vnt.atgule poisiui y kamera  biggrin.gif


4u.gif is kur tiek kantrybes? 200??? bigsmile.gif biggrin.gif

Vištiena kitaip

user posted image

700 gr. vištienos šlaunelių mėsos
krakmolo
česnako
prieskonių vištienai
druskos
pipirų
200 pievagrybių
svogūnas
krapų

Mėsą supjaustyti kubeliais, suberti į maišelį, įspausti česnako, suberti prieskonius ir gerai supurtyti, kad gabalėliai apliptų. Supilti krakmolą apie 3 šaukštus , kad papurčius visi gabalėliai gerai apliptų ir atsiskirtų.
Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir ant dideles ugnies apkepiname vištieną, kai gerai apskrunda, susidaro plutelė ugnį sumažiname ir dar kepame apie 15 minučių.
Į verdantį vandenį įpilti šaukštą acto ir sudėti nepjaustytus,o jei dideli per pusę pjaustytus pievagrybius. Virti iki 10 min. Į keptuvę dėti šaukštą sviesto pakepinti svogūną smulkiai supjaustytą, suberti pievagrybius, apkepti, pagardinti prieskoniais ir suberti apkeptą vištieną, viską gerai pašildyti ir ragauti.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 27 lapkričio 2010 - 09:25
QUOTE(Ulė @ 2010 11 27, 10:25)


Vištiena kitaip


atrodo beprotiškai skaniai wub.gif , jau išsisaugojau receptą, artimiausiu metu bus išbandytas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 11 27, 11:46)
atrodo beprotiškai skaniai  wub.gif , jau išsisaugojau receptą, artimiausiu metu bus išbandytas blush2.gif  4u.gif


As ne karta jau esu toki gaminusi patiekala. Super skanu!
Atsakyti
Ule, koks puikus naujas receptas bigsmile.gif bus išmėginta pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 15, 13:32)
[color=purple]Užkeptos orkaitėje bulvės su silkių padažu



Ką tik paragavom - mums buvo labai skanu. Ačiū už receptą. user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 27, 17:20)
As ne karta jau esu toki gaminusi patiekala. Super skanu!

pirmadienį ir aš darysiu biggrin.gif
Atsakyti
As vistute kepiau pagal kuxarkos receptuka.
Pirmiausiai isimame is vistos kaula su mesa, paliekant tik blauzdeles ir sparniukus.Pro uzpakaline dali, pakisti ranka po skura ir ji lengvai atsikelia, atpjauname per sanari blauzdeles ir sparnelius, atpalaiduojame vista nuo skuros ir istraukiame visa viduri su mesa.Mesa sumalame, dejau kiausini, pipiru, druskos, grietineles truputi, isminkiau.Issikepame 7 kiausinienes atskirai, vienai kiausinienei 1 kiausinis ir arb. saukstelis pieno, na tokius kaip blynus.Keptuveje ant sviesto ir aliejaus misinio kepame 1 svoguna, as dejau dar poro, sutarkuojame 1 morka, kai apkepe 300gr.smulkiai pjaustytu misko grybu, vel kepam ir 300gr. smulkiai pjaustytu pievagrybiu.Kepti, kol iskepa visas skystis.Ant kiausininio blyno plonai paskleidziame farsa, ant jo grybus ir ant virsaus dar uztarkuojame truputi surio, suvyniojame taip 7 blynus, juos apvoliojame kiausinio plakinyje, sukisame i vistos oda, likusi paskleidziame po skura.Uzsiuvame anga ir vista istepame majonezu, kepame apie val.180temp.Kai iskepa galima is majonezo padaryti tinkleli ir vel trumpam iskisti i orkaite, kad majonezas prikibtu.

user posted image
user posted image
Atsakyti