QUOTE(Indra A. @ 2010 11 25, 20:02)
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį
Naminis kebabas.
jau siandiena vakare pasidarysiu,aciu,kad priminet
QUOTE(Terija:) @ 2010 11 25, 20:17)
Ule,aciu uz saunu koldunu recepta,buvo labai skanu
ir dar apie 200vnt.atgule poisiui y kamera
is kur tiek kantrybes? 200???
Vištiena kitaip
700 gr. vištienos šlaunelių mėsos
krakmolo
česnako
prieskonių vištienai
druskos
pipirų
200 pievagrybių
svogūnas
krapų
Mėsą supjaustyti kubeliais, suberti į maišelį, įspausti česnako, suberti prieskonius ir gerai supurtyti, kad gabalėliai apliptų. Supilti krakmolą apie 3 šaukštus , kad papurčius visi gabalėliai gerai apliptų ir atsiskirtų.
Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir ant dideles ugnies apkepiname vištieną, kai gerai apskrunda, susidaro plutelė ugnį sumažiname ir dar kepame apie 15 minučių.
Į verdantį vandenį įpilti šaukštą acto ir sudėti nepjaustytus,o jei dideli per pusę pjaustytus pievagrybius. Virti iki 10 min. Į keptuvę dėti šaukštą sviesto pakepinti svogūną smulkiai supjaustytą, suberti pievagrybius, apkepti, pagardinti prieskoniais ir suberti apkeptą vištieną, viską gerai pašildyti ir ragauti.
Skanaus!!